olorol Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Cześć Kupiłem dzisiaj husqvarne 610 w supermoto. Do dnia dzisiejszego lubiłem głośne wydechy, sam często kombinowałem przy układach. Ale to co jest w tej husqvarnie to po prostu masakra. Wydech zrobiony jest na full przelocie, co chwile strzela ogniem. Założe sie że w ciągu najbiższego tygodnia lub dwóch będe miał problemy z policją ;) Jest jakiś sposób na to żeby troche go wyciszyć ? Kumpel coś wspominał o jakiejś tulejce, żeby gdzieś włożyć ale jakoś nie jestem do tego przekonany. Nie bardzo też żebym kupił nowy układ wydechowy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Sie chyba takie cuś nazywa DB KILLER http://www.xracing-exhausts.com/accessori%20015.jpg http://www.slickbiker.com/Slickbiker/Workshop/dbkiller.jpg Względnie proste do dorobienia we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a ten moto ma homologację na drogę? Bo jeśli ma to powinien spełniać normy, tzn mój tok rozumowania zmierza w kierunku czy aby ten wydech jest sprawny.... W innych 610 też tak głośno pracuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Hej! Myślę, że powinieneś pogadać z forumowym edzio. Tutaj jego temat: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...c=106189&st=360 Może coś pomoże :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a ten moto ma homologację na drogę? Bo jeśli ma to powinien spełniać normy, tzn mój tok rozumowania zmierza w kierunku czy aby ten wydech jest sprawny.... W innych 610 też tak głośno pracuje ? Poważnie ? :icon_eek: Jest zarejestrowany, wydech jest sprawny, ale całkowicie pusty. Nie wiem jak pracuje w innych 610, mam narazie do czynienia z jedną husqvarną;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEŚNICZY Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Metalowa siatka , wata stalowa i szklana załatwi sprawę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 nagraj jak to chodzi, chciałbym to zobaczyć i usłyszeć ;) Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkulpa Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 też chętnie posłucham, nagraj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Nagram nagram, ale dopiero w piątek albo sobote bo zaraz wyjeżdżam na studia. Dzisiaj już pierwszy raz musiałem szybciej wracać do domu ;] nie wyjade z domu dopóki nie zrobie tego wydechu. Nie mam zamiaru przed nikim uciekać albo płacić za lawety i przeglądy. W weekend zabieram sie za ten wydzior, spróbuje coś pokombinować z tym co napisał Leśniczy. Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez olorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 polecam zamiasdt waty szklanej wełne mineralną nie wchodzi tak w łapy i nie swędzi potem a też świetnie wygłusza i jest niepalna Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Wiem coś o nadmiernym hałasie. W moim LC4 wydech był całkowicie pusty. Chodziło to masakrycznie głośno a do tego nie było chwili, żeby sobie ogniem nie strzelił. Puszczenie manetki i seria wystrzałów z wydechu. Nie mogłem tak jeździć bo zaraz by mnie też ściągnęła policja. Pojechałem na złom i kupiłem wydech z auta z rurą perforowaną 4,5mm. Zrobiłem sobie wkład do wydechu wzorują się na tym co robi Edzio. Do tego w około rury wata szklana (pożyczyłem trochę z ocieplenia dachu w domu :D ). Po takiej operacji o kosztach 5zł moto chodzi pięknie basowym dźwiękiem. Przestało też tak strzelać z wydechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi