JvR Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Tak jak w temacie nabyłem Suzuki RF 600R. Rok 1996. Na dzień dobry do wymiany linka sprzęgła i uszczelniacze w lagach. Ponadto trzeba skleić chłodnicę bo dziś wyciekł mi cały płyn. Następnie będzie trzeba pokombinować coś z lewym plastikiem bo ledwo sie trzyma. No i jeszcze prędkościomierz. Poniżej fotki. http://img20.imageshack.us/img20/2351/obraz007xj.jpg http://img197.imageshack.us/img197/7480/obraz001hp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Gratulacje sprzęta :clap: Uważaj na dwójkę :wink: Zresztą zaraz pewnie będzie tu olosuzuki - ma taka samą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Cześć, :cool: ja się nie wypowiem... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) No, no...RF ogólnie fajne moto tylko trochę czerstwa ta Twoja jest. Ile za nią dałeś? Na oko nie więcej niż 3000PLN w takim stanie i niesprawną. tęsknię za swoją RF-ką. Moja miała srebrną ramę, `94 rok. Co jakiś czas pokazuje się na Alle, trochę zmieniona, czerstwa i sporo droższa niż sprzedałem. :biggrin: Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ale szrot... :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pobawisz sie, podmalujesz, polatasz dziury i bedziesz ganial ;) Chociaz w dobrej cenie poszla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Troche chyba przeszła, ale jeśli włożysz w nią troche pracy :D będzie super! Gratki :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Swoją drogą to podziwiam takich ludzi,kupi moto i od razu do warsztatu,troche kamikaze :cool: Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez OLOSUZUKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 No jak ktos lubi reanimować motocykle to czemu nie? kupic taniej, naprawić i mieć moto za 150% wartości, satysfakcja gwarantowana, gorzej przy sprzedaży bo nie odzyskasz tej kasy. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ale rzeźba... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JvR Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ta roboty przy nim dużo. Hehe, ale powoli sie zrobi. Na razie wymienione uszczelniacze i sklejona chłodnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 cóż... człowiek dokonuje różnych wyborów, jeśli robota i dokładanie sprawia Ci radość to zostaje tylko pogratulować. Wiem po sobie że takiego strucla nie szkoda na pierwszy sprzęt-pierwszy mocniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi