DTman Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam chciałem się was poradzić jakie gogle zakupic do kasku fox empire. Chodzi mi o jakościowo dobre no i oczywiście barwy podobne do kasku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja mam takie i jestem szatan http://allegro.pl/item976405737_gogle_rewe...enduro_atv.html a szybki w razie co tanie jak barszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEŚNICZY Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja mam takie i jestem szatan http://allegro.pl/item976405737_gogle_rewe...enduro_atv.html a szybki w razie co tanie jak barszcz Również polecam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTman Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ok, dziękuje ślicznie... Zdecyduje się na nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Best Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 w sumie progrip chyba najlepszy, zwróć uwagę żeby miała możliwość "założenia" zrywek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Czyli takie bolczyki na szybce... Ja też polecam 3200 ;) gogle nie drogie, dobre a szybka raz na rok jak sie porysują 30zł ;) Polecać :) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzio Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 HEY. Ja mam scota brat ma progrip. Obie firmy sa super i nie ma co narzekać. Maja mocowania na zrywki, sylikonowy pasek, anti fog system i jest gitara. Parują tylko na postoju. Tak jest z każdymi chyba wiec nie ma co przepłacać. A kolor sobie samo dobierzesz. Scot akurat teraz droższe z tego co widziałem na allegro. Sorry za błędy :P Moja rada bierz progrip :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ja mam scotta i progripa i wybrał bym scotta, wygodnijesze oprawki :D Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 To te progripy 3200 parują na postoju? ;/ A znacie jakieś co nie parują na postoju do 150zł? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) To te progripy 3200 parują na postoju? ;/ A znacie jakieś co nie parują na postoju do 150zł? pzdr Jeżdżę w nich ROK, przeprawówki, tor, żwirownie, szutry, lasy, i jakoś nie zauważyłem żeby parowały, to nie wiem co to za plotki, może sprawdź czy Ci oczy nie parujo Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andymotors Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A jak mają sie do tych scottów i progripów FOXy Main (np. Encore, Shard)? Cena FOXów - 145 zeta, czyli wyższa od tamtych, ale czy sa warte tej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) To te progripy 3200 parują na postoju? ;/ A znacie jakieś co nie parują na postoju do 150zł? pzdr Scott 83X parują poniżej 5 stopni na postoju. Wg mnie najlepsze gogle cena/jakość. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez WLD_Wlodi Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Mam pytanie,kto mi napisze gdzie dostanę szybę do tego modelu gogli. http://moto.allegro.pl/item985072828_gogle..._najlepsze.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 jeśli zależy komuś na tym aby gogle nie parowały to należy koniecznie zwrócić uwagę na to, czy gogle są wyposażone w podwójną szybkę Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi