marcinn72 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 w cenach jakie sugeruje temat ciężko powoli znaleźć coś sensownego... ceny poszły mocno w górę i producenci którzy jeszcze niedawno mieli ofertę na poziomie powiedzmy 600-1000zł, czyli średnia półka, teraz się cenią dużo bardziej i sensowny ciuch kosztuje juz ok. 1,5kzłniestety Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza-s Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Rzuć okiem tutaj:http://mttr.pl Polska / Łódzka firma ... urocza współwłaścicielka :D ... fajne ciuchy w dobrych cenach zawsze mają ... Cytuj Klub Anonimowych Piratów Drogowych Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ficcal Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 faza-s a jeździsz może w któreś z kurtek od nich, bo już raczej zdecydowałem się na Seca Vented http://www.seca.com.pl/products/kurtkimeskie/7-vented i nie wiem, która będzie lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martes Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Kurtka kurtką, ale co zakładacie pod nią gdy zrobi się cieplej? Krótki rękawek to raczej nie jest zbyt dobry pomysł, bo ochraniacze wtedy się przesuwają. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motomaniac Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Kurtka kurtką, ale co zakładacie pod nią gdy zrobi się cieplej? Krótki rękawek to raczej nie jest zbyt dobry pomysł, bo ochraniacze wtedy się przesuwają. :(Jak masz dobry rozmiar kurtki, dopasowaną to nic ci się nie przesunie. Jak jest ciepło to zawsze pod spód kurtki krótki rękawek ;) . Mam kombi skórzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martes Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Mam dobry, ale to nie ma przecież znaczenia. Kurtka ma dwie wpinki - przeciwdeszczową i ocieplacz - wystarczy, że je wypnę i wiadomo, że zacznie zupełnie inaczej leżeć. Poza tym na wiosne czy jesień za zimno jeździć w samej kurtce i muszę pod nią móc zmieścić sweter, więc kurtka nie może być też zbyt obcisła. Regulacja nie załatwia wszystkiego. Dlatego pytam, jak sobie inni z tym radzą, co ubierają pod spód, żeby nie jeździć na krótki rękawek, a żeby się zbyt nie przegrzewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodor2424 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 W takim wypadku to dwie kurtki załatwią sprawę, a tańszym rozwiązaniem jest odzież termoaktywna i tutaj znowu dwa rodzaje, ta ocieplająca w zimniejsze dni i chłodząca na lato, polecam Brubeck Cooler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqa90 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Drodzy koledzy, potrzebna mi na wczoraj kurtka motocyklowa w cenie maksymalnie do 500PLN, ale wolałbym nawet 400PLN, krój turystyczny, na wypinaną membranę nie mam co w tej cenie zapewne liczyć. Bardzo Was proszę polećcie coś. Nie wiem czy celować w RetBike czy może Modeka Tourex dziwnie tania jak na tą firmę. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ficcal Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Bez wypinanej membrany jak piszesz i o kroju turystycznym dostaniesz nawet taniej niż za 400 zł kurtkę np. od Ozone. Tylko w niej da się wytrzymać tak do ok 20 st.C, nie nadaje się kompletnie w lato na miasto. Z Retbika i Modeki wybrał był tą drugą. Przy okazji, czy używa ktoś spodni Rebelhorn Multi? Za 350 zł, z wypinaną podpinką i membraną, wydają się ok, w tej cenie... Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez ficcal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza1 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Własnie czekam na zamówioną kurtke Roleff Lisboa. W necie nikt sie zbytnio o niej nie rozpisywał a jak pisał to pozytywnie. Na moto targach we Wroclawiu miałem okazje ja przymierzyc i dobrze spasowane, duzo sciagaczy, ciekawy krój. Pożyjem- Zobaczym :) relacje po pierwszym przelocie.dodam ze cena to 420 pln pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Miałem taką do niedawna... nie nadaje się na ciepłe dni, niestety. Wykonanie jak za tę kasę naprawdę niezłe, ale dziwne że na targach ktoś się z tym wystawiał, bo ja ją kupiłem na wyprzedaży resztek w 2008 roku, więc swoje lata ma :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommm Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) Ktoś miał produkty SECA?http://www.seca.com.pl/products/kurtkimeskie/10-motaroNa przykład. Cena niezła, jak z jakością? Co innego można kupić za cenę tak do 500 zł? Do latania po mieście. Edytowane 15 Maja 2012 przez tommm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 a ja zamówiłem 2 jedna na ostre upały a druga na pozostałą część sezonu jutro powinny dojść :)http://rs-taichi.pl/produkty/kurtki-tekstylne-mesh/265-mesh-jacket.htmlhttp://rs-taichi.pl/produkty/kurtki-tekstylne/all-season-signature-jacket.htmldo nich dobrałem ochranicz klatki i powinno zdać egazmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarciu Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 a ja zamówiłem 2 jedna na ostre upały a druga na pozostałą część sezonu jutro powinny dojść :)(...) I to jest moim zdaniem rozsądne podejście, bezpieczeństwo przede wszystkim i funkcjonalność :)A jak nie odłożyliśmy przez zimę kasy, to polecam kupić sobie najpierw letnią (cytowana <400zł, a mój braciak kupił letnią Utikę za 130zł i po wymianie zapletka na SAS-TECa też śmiga z uśmiechem) i do tego jakiś tani kondon na deszcz (jak w pół godziny dojedziesz do domu).Później zostanie już tylko cieszyć się sezonem, a jak połkniemy bakcyla to zaczniemy odkładać na fajną kurtę 3 warstwową z bajerami. Po drugiej stronie mamy "kastratów" śmigających w krótkich spodenkach... a czasem z tak samo rozebranymi plecaczkami. Idioci? To mało powiedziane... Cytuj Użytkowane:Garnek Shoei Multitec. Łachy letnie.RS Taichi: RSJ26, RSY243, RSS003, RSJ407. Łachy całoroczne: Revit Sirocco/Cayenne PRO, Freestar street fighter unit jeans. Daytona Spirit, Held Satu. Kapoki na deszcz: Revit Nitric H20 HiViz. Berghaus Deluge Overtrser. Bezrękawnik: hit-air MLV-YC Mugen-Denko. Ochrona słuchu: Alpine MotoSafe. Intercom: R4 Easy Talkie z pilotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Widziałem gdzieś w sklepie w takiej cenie kapote że po demontażu zostawała tylko zbroja na siatce. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi