ficcal Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Mam już kurtkę ale właśnie słabo wentylowaną, tego zestawu jeszcze nie widziałem, podejrzewam że nie dorównuje takiej Romie, no ale cena też nie ta, a próbuję znaleźć coś optymalnego w tej kasie, bo będę miał spoko kurtkę a zostanę bez spodni. teodor2424 w czym konkretnie jeździłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodor2424 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 no name :) komplet za 550zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ja mogę w tej cenie polecić ciuchy firmy http://www.motona.pl/Sam latam w teksach tej firmy i dają radę w tej cenie. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodor2424 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Tylko tutaj komplet w najniższej konfiguracji to 1100zł więc połowę drożej i może faktycznie być lepsze jakościowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoluka Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Witajcie, poszukuję kurtki w cenie do 600PLN. Od kurtki oczekuję wypinanej podpinki ocieplającej oraz wypinanej membrany. Jeżdżę także turystycznie w dalsze trasy, więc troszkę dłuższa kurtka będzie dobra. Nie mam doświadczenia w kupowaniu kurtek motocyklowych, interesowałem się Retbikiem, ale mnóstwo negatywnych opinii mnie przekonało. Co moglibyście mi polecić w tej cenie, jedyna kurtka jaką znalazłem, która spełnia te wymagania to Macna Traveller. Każda propozycja będzie dla mnie niezwykle cenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nie.tak Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 http://acebiker.pl/sklep/product.php?id_product=129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reed Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Buse Ankona/Lago? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoluka Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Panowie, ale powiedzcie coś więcej o tych kurteczkach bo znaleźć je potrafię :-) Chodzi mi przede wszystkim o opinie na ich temat. co do Buse to Ancona nie ma wypinanej membrany bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reed Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Osobiscie nie zakupilem Buse, ale kilku znajomych chwali sobie ta firme. Rzeczywiscie Ancona ma wypinana podpinke, ale nie membrane.Dyskusja i dodatkowe linki tu:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/95184-buse-czy-to-ubrania-warte-uwagi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoluka Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 byłbym także bardzo wdzięczny za opinię co do samej Macny Traveller. Bardzo mało jest opinii w internecie, nawet ogólnie o tej firmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoluka Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Co to za kurtka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravlos Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Jeżeli chodzi o kórtki to nie polecam RETBIKE model DEVIL nie dość że nie wygodna to do tego jeszcze powyżej 20 stopni nie da się wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoluka Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Yhm czyli Retike nie jest polecane, ale co w takim razie byście polecili do tych 600PLN? Nie ma być krótkie i musi mieć wypinaną membranę oraz ocieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ficcal Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Mam taki dylemat z kurtką letnią... Obie są na siatce, z tym że pierwsza no name, z membraną wszytą na stałe i dodatkowo wypinaną podpinką. Druga to Seca Vented, z wypinaną membraną i bez podpinki. Którą wybrać? Tak, żeby się nie zagotować w mieście, ale też nie zmarznąć;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Kurtka letnia to kurtka letnia - membrana powinna być wyjmowana. Jeśli jest na stałe, to będzie raczej pic na wodę (oczywiście zależy co to za membrana, ale i tak lepiej móc ją wyjąć). Rozważając taki temat, nie myślałbym nawet o jeździe w takiej kurtce w niższych temperaturach - w domyśle mam, że to będzie druga, dodatkowa kurtka, a nie jedyna i zasadnicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi