Strzalek Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Mitas robi 100/100- 18. Ja chciałem 100/90-18. Ale chyba jedna kupie tą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 Co sadzicie o oponce Dunlop Sports 756????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 10 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Obecnie mam z tyłu taką oponkę jaką widać na fotce (jakas koreańska,na mitasy nie szło się doczekać [w ogole ich nie szło zdobyc ;(]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 Obecnie mam z tyłu taką oponkę jaką widać na fotce (jakas koreańska,na mitasy nie szło się doczekać [w ogole ich nie szło zdobyc ;(] Chyba chodzi Ci o opony Kendy (sam mam taką na tyle) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 11 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 to ja mam jakas inna,bo pisze 'duro'nawet dzisiaj przez warstwe grubego syfu zauwazylem slynny napis 'not for highway use' ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Obecnie mam z tyłu taką oponkę jaką widać na fotce (jakas koreańska,na mitasy nie szło się doczekać [w ogole ich nie szło zdobyc ;(]) Następnym razem jak ktoś bedzie szukał opnon to niech zajży tutaj http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26898761 Koleś podobno ma wszytkie mitasy i ceny też sa niskie. Nawet z domu nie trzeba wychodzić zeby ją kupić :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 nie zawsze ma wszystkie, ostatnio jak dzwonilem nie mial c10 ani c12 i powiedzial ze trzeba czekac 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Lepiej poczekać 2 tygodnie niż kupić jakiś chłam i w dodatku nie pasujący ( czytaj zaduży) i kostki obcinać albo walczyc z łancuchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 15 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 faktycznie musze patrzec na allegro czesciej,moj korean kosztował 218 zł :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 19 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 po raz kolejny reaktywuje temat :Postatnio podczas jazdy po lesie zauwazylem ze ze wzgledu na to,ze z przodu mam kostke wyjechana nieźle ucieka mi przednie kolo jak na lekkie błoto wjeżdżam.Chce zamówić sobie mitasa ,mam do wyboru C11 lub C13. Jako początkujący pytam jaka jest różnica w zachiowaniu w terenie ze względu na ułożenie kostek w tych oponach? Pomoże mi to dobrac opone ktora dla mnie bedzie lepsza.Zalaczam zdjecia obydwu opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 no to tak jak ci mowilem - c13 na sypki piach, błoto itp - ze wzgledu na rzadkie ułożenie kostki. c 11 jest lepszy na twardsze nawierzchnie - szuter, małe kamienie, korzenie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Witam, Co do wyboru opony moga Ci pomoc tabele zastosowania opon, ktore sa na stronie MItasa. Ja bym wybral C13... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi