Enduras Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Ja prubowałem jazdy na kostce na asfalcie ale to niewypał , na suchyb asfalcie to jeszcze jakotako,ale nie polecam jazdy na mokrym asfalnie :) Natomiast jazda z kostką w terenie to prawdziwa przyjemność przyczepność zajebista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 16 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 hmmja to w ogole bede mial dziwnie,z przodu bede miec bardziej uniwersalna oponke,bo zmieniam tylko przod,a z tylu kostke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Z przodu uniwersalna na teren to porażka. One wogle w teren sie nie nadają. Na pisaku bedzie lipa na błocie i trawie bedzie Ci sie slizgać. Jak tynie koło ci sie usliźnie to jaescze da sie opanować, ale jak przód to na 99% jest gleba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 16 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Z przodu uniwersalna na teren to porażka. One wogle w teren sie nie nadają. Na pisaku bedzie lipa na błocie i trawie bedzie Ci sie slizgać. Jak tynie koło ci sie usliźnie to jaescze da sie opanować, ale jak przód to na 99% jest gleba.hmm..nie wiem czy sie z tymi uniwersalnymi dobrze wypowiedzialem?mam teraz komplet michelin T63,zobacz tu i powiedz co o tym myslisz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Niezłe oponki. Mozez podac mi cene i rozmiary ( chodzi o tynią). Jak bedzisz mógł to wrzuć fotke bo mi sie one spodobały i może zamiast takich croswych kostek do Dt założe takie. Na stronie producenta sa tylko do samochodów. Z góry dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 17 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Niezłe oponki. Mozez podac mi cene i rozmiary ( chodzi o tynią). Jak bedzisz mógł to wrzuć fotke bo mi sie one spodobały i może zamiast takich croswych kostek do Dt założe takie. Na stronie producenta sa tylko do samochodów. Z góry dzieki.Ja je już zainstalowane jak derbika kupowałem,dlatego przód sobie zostawie przód,a na tył wezme cos na gieldzie...hmm,ja znalazlem tylko zdjecia...ew mozesz zadzwonic i sie zapytac,ale w porownaniu z Mitasami oponki Michelin są droższe czasem nawet o 100% :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damios Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 No ladne te michelinki, ja mam teraz tyl do wymiany i szukam jekiejs dobrej enduro, ale pewnie cos wybiore na mototargu. Mam dylemat czy zakladac kostki czy enduro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 17 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 ja mam teraz tyl do wymiany i szukam jekiejs dobrej enduro, ale pewnie cos wybiore na mototargu. Mam dylemat czy zakladac kostki czy enduro :)podpisuje sie pod tym...ale z przodu mam enduro hmmm..powiedzcie mi 1 rzecz...to prawda,ze na 2 zmiany opony tylnej jest zwykle 1 zmiana opony przedniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 to prawda,ze na 2 zmiany opony tylnej jest zwykle 1 zmiana opony przedniej?iIe ma takiej reguły. poprostu kontolujesz stan zużycia. Jezeli ktoś z was wie czy jakaś firma robi kostki 100/90 - 18 to byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 Mitas Strzalek , Mitas robi taki rozmiar . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damios Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 Ja mam z przodu mitas E-07. Na piachu to jest porazka, starsznie jezdzi na boki, jak jechalem tak z 50-60 to bylo spoko, zwolnilem do 20 i motocykl mi sie polozyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 Mitas Strzalek , Mitas robi taki rozmiar Enduras jezeli mówisz że takie robią top podaj linka albo jakiś namiar, bo przeglądałem katalogi miatasa ze 20 razy i tam takiej nie było. Jest tylko 100/100 - 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 Ja mam opone u siebie której też nie ma w katalogu :) Pojedz do hurtowni "Handlopex" oni mają takie nietypowe, jak se przypomne to podam ci ich www . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 Mój kolega był na MP w motocrosie i gadał z kolesiami od opon to powiedzieli, że mitas takiego rozmiaru nie robi a zajmują sie handlem oponami, więc chyba sie znają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 No właśnie Strzałek, jak znajdziesz jakąś 100 - 18 to daj znać bo sam takiej poszukuje :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi