R"urz"a Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Grupa z Łodzi też się stawi na Bemowo ale dopiero w niedziele:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Byłem, przykozaczyłem, i mam 2 godziny jazdy na enduro w zielonce :icon_mrgreen: Impreza pod względem wystawców... raczej średniawka, atrakcje to tyle co my sami pokażemy czyli pretensje tylko do riderów :wink: Ale pocykało się kilka fotek (miedzy innymi Olsen pewnie zmieni avatar :cool: ), zawarło się znajomości, podziwiało kobiety na motocyklach itd itd. Wg mnie impreza na 3+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 A gdzie sa fotki? Shiningami - byles na kawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Na ścigaczu. Już masz dwie odpowiedzi w jednym :D No na kawie, w DT silnik powiedział "papa" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ale pocykało się kilka fotek (miedzy innymi Olsen pewnie zmieni avatar :cool: ), zawarło się znajomości, podziwiało kobiety na motocyklach itd itd. Najpierw na motocyklach, potem na rurkach... Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Skoro tak piszecie o Bemowie to zdam relację. Jeśli ktoś nie był nie ma czego żałować. Żadnej ciekawej organizacji, żadnych pokazów oprócz darcia RetBika. Wyjazd na miasto to połowa drogi na półsprzęgle, kto jak chciał... W niedzielę był Drift tak więc tutaj już praktycznie nic się nie działo... Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 A ma ktos zdjecia z parady? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 A na ścigaczo podobne strony to nie wchodziłeś :icon_razz: Ja mam filmik z konkurencji najwolniejszej jazdy to się przypucuję :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Szukam siebie :D Na scigaczu jest, motogenie i na oficjalnej stronie. Te z oficjalnej strony chyba najlepsze. Brales udzial w tym? Ja tylko na paradzie bylem sprawic ucieche plecakowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ty coś ostatnio chorujesz albo eksperymentujesz z jedzeniem, że tak ciężko Ci się myśli ? :icon_mrgreen: Byłem, a jak byłem to po to żeby pozwiedzać, popatrzeć, skomentować i "konkurować" :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
landrynka Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 (edytowane) Ale to juz inny termin. Ja sie do Modlina jak najbardziej wybieram (jesli nie odwolaja). Po dokładniejsze info odsyłam tu: http://www.scigacz.pl/Tor,Modlin,nikt,nic,nie,wie,12641.html Ostatecznie stanęło na tym że wyścig się dobędzie ale nie będzie się liczył w klasyfikacji pod koniec sezonu... Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez landrynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ty coś ostatnio chorujesz albo eksperymentujesz z jedzeniem, że tak ciężko Ci się myśli ? :icon_mrgreen: Wybacz. Fakt zle sie wtedy czulem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Znam was jak zły Shelong :icon_mrgreen: Bójcie się następnego plebiscytu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi