Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Ja już wiem po co Yubemu skuter :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Jak to po co - do lansu. :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 jeśli chcesz mnie ośmieszyć to rób to z głową i stylowo a nie jak dzieciak Generalnie to nie trzeba Cię zbytnio ośmieszać - sam pomysł jaki poddałeś w tym temacie "hardcore zlot nielegal" jest wystarczająco śmieszny i sam sobie opinie wystawiłeś oraz dałeś świadectwo swojej dojrzałości. Pajac jesteś i tyle ... a na zarząd ręki nie podnoś bo za krótki jesteś :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 ponczuś, poproś kolegów z tych skuter składów żeby się tu może wypowiedzieli, nudno na forum tak jakoś :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 ponczuś, poproś kolegów z tych skuter składów żeby się tu może wypowiedzieli, nudno na forum tak jakoś :D lepiej nie - w celu obejrzenia wypowiedzi - www.żal.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ale trzeba przyznać że chłopaki są pomysłowe - zrobią sobie "zlot nielegal" przy cargo :D Przyjedzie policja, wezwą rodziców i dostaną po dupie pasem. Skuterki im pochowają do szuflady w domu i będzie po zlocie :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ale trzeba przyznać że chłopaki są pomysłowe - zrobią sobie "zlot nielegal" przy cargo :D Przyjedzie policja, wezwą rodziców i dostaną po dupie pasem. Skuterki im pochowają do szuflady w domu i będzie po zlocie :D Ale za to żyją na krawędzi :wink: Tylko nie wiem czy nie własnego rozumu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzec Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Chętnie bym wpadł (na rowerze, popatrzeć, co się będzie działo :)) no ale właśnie... przed wiaduktem jest zakaz wjazdu rowerem. Co począć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Musisz być hardkorem :bigrazz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Chętnie bym wpadł (na rowerze, popatrzeć, co się będzie działo :)) no ale właśnie... przed wiaduktem jest zakaz wjazdu rowerem. Co począć? Przed wiaduktem zsiadasz roweru i prowadzisz go chodnikiem... :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 albo jesteś hardcorem i walisz zakazy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzec Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Aa, nawet nie będę musiał być hardkorem! Tam jest ścieżka rowerowa, a ten zakaz dotyczy asfaltu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi