Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Będę w zależności od pogody,a ostatnio ona kapryśna ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Trampek już zdiagnozowany, a że mam tam 3 minuty jednośladem to kto wie, kto wie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 bede jak jakiegos zawalu nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertx01 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 elgip zapodaj trasę jaką macie zamiar jechać i jakąś teoretyczną prędkość przelotową bo parę razy byłem na weselach i jak będziesz mieć kwiatki na masce to pewnie szybciej jak te 40-50 nie pojedziecie. Jak dla moto to prędkość bardzo spacerowa a dla kierowcy wręcz męcząca. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 elgip i jakąś teoretyczną prędkość przelotową 220km/h obwodnicą wyszkowa elgipbo parę razy byłem na weselach Skoro byłeś to powinieneś wiedzieć że max 50-60km/h a trasa to nie problem - może puszką nam nie zwieją - choć nie wiem czym latasz kolego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper323 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 To i ja sie przejade z mila checia, moze byc ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 DZIĘKI ZA ODZEW!!! MOŻE BYĆ NAPRAWDĘ CIEKAWIE!! :notworthy: Wszystkie szczegóły (plan, mapkę, itp.) podam na samym początku kwietnia. Jeszcze "troszku" czasu jest :icon_eek: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertx01 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) 220km/h obwodnicą wyszkowa Skoro byłeś to powinieneś wiedzieć że max 50-60km/h a trasa to nie problem - może puszką nam nie zwieją - choć nie wiem czym latasz kolego :icon_mrgreen: Jak 220 to raczej moja XJka nie pociągnie.... a Twój RR to penie dopiero 3 bieg :smile: A co do prędkości... różnie to jest. Zależy od trasy przejazdu. Zwiać puszki nie zwieją ale chyba motocykle prowadzą wesele więc, muszą wiedzieć co gdzie i jak... 10 jest też bajzel to po "weselu" można by tam pojechać?? Edytowane 23 Marca 2010 przez qwertx01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreed Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 termin wypada prosto w moje urodziny :buttrock: ale z racji tego, ze w ten weekend bede mial zajecia na uczelni i balanga przesunie sie zapewne na piatek chetnie potowarzysze Ci podczas tej hm...uroczystosci..no byle bys byl z tego zadowolony i mial przyzwoity poczatek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 ... mial przyzwoity poczatek ;) W tych okolicznościach chyba istotniejszy jest koniec. I nawet nie powinien być przyzwoity. :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golw Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 rano na bajzel potem na msze do Iwicznej potem chwila na MotoSerce i razem z plecaczkiem zawitamy do karawany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 osobiście za ślubami nie przepadam, ale do orszaku/obstawy z chęcią dołączę o ile pogoda dopisze :wink: Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seeker Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jak nie będzie gradobicia i śnieżycy dołączę do orszaku. Może powinniśmy wziąć szable i Młoda Para przejedzie pod skrzyżowanym orężem. W końcu jesteśmy współczesną kawalerią czasu pokoju :buttrock: Cytuj What do we do when we win?-Party!What we do when we lose?-Party harder! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreed Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Młoda Para przejedzie pod skrzyżowanym orężem. bylem kiedys na slubie motocyklisty i tam bylo to urzadzone w taki sposob, ze zajelismy skrajne miejsca w lawkach a gdy para mloda wracala od oltarza podnieslismy kaski nad ich glowy i wygladalo to dosc ciekawie. W końcu jesteśmy współczesną kawalerią czasu pokoju :buttrock: "nie masz pana nad ułana!" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) Czas nieubłaganie biegnie... Drogie Koleżanki i Drodzy Koledzy przedstawiam plan obstawy ślubnej 10.04.2010r. Spotykamy się o godz. 17.30 przed kościołem Zesłania Ducha Świętego przy Broniewskiego 44 (kościół z czerwonej cegły z zegarem na wieży- przy trasie AK). Białe wstążeczki do manetek mile widziane :biggrin: My przyjedziemy pomarańczowym Lancerem i mam nadzieje, że zamienimy parę słów z Wami przed uroczystością. Jest tam duży parking gdzie spokojnie się wszyscy zmieścimy. Po mszy i życzonkach ok. godz. 18.30 peletonem będziemy się turlać (prędkość ok. 60 km/h) do WDW Ryni nad Zalew Zegrzyński (MAPKA TRASY) Jest to ok. 25 km z pod kościoła i powinno nam zająć jakieś 40 min. Do WDW Ryni przybędziemy ok. 19.10 gdzie będziemy chcieli zrobić sobie z wami parę zdjęć i gdzie czeka na was mały poczęstunek. Pozdrawiamy Przemek i Olga Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez elqjp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi