Śliwa Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 No to karawana WSBK ruszyła w Australii :buttrock: Ta runda pokazała że czeka nas interesujący sezon w którym co najmniej kilku zawodników ma realne szanse na tytuł. Generalnie Suzuki pokazało się przekozacko a Haslam na pewno jest jednym z kandydatów do tytułu. Guintoli też pokazał że potrafi jeździć. Haga trochę jak nie Haga, tzn. że bez większej walki, choć nie wiadomo jak crash w warm up'ie wpłynął na taką a nie inną postawę. Yamaha widać że w tym sezonie już nie będzie tak dominowała jak w roku ubiegłym. Niezły powrót Rea'i w drugim wyścigu z ostatniego do 6 miejsca, ale generalnie chyba i tak poniżej oczekiwań, no i Checa na prywatnej maszynie wygrywa 2 wyścig :clap: . Aż żal się robi jak się patrzy jak ta Kawa się męczy no i Chris nie dość że jechał u siebie to 2xgleba, szczęście w nieszczęściu że podobno nic sobie nie połamał i tylko m zbitą nogę i palec u ręki. Zobaczymy co się będzie działo w Portimao :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Śliwa nie bądź wiśnia i napisz więcej bo akurat dzisiaj moje urządzenie nie odbierało Eurosport2 i lekko się zeźliłem. Napisz jak wypadła konkurencja Aprillia czy BMW. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 1. Aprillia 2, 3 Ducati Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 http://sbk.perugiatiming.com/pdf_frame.asp...010&p_Round=AUS Wyniki rundy w Australii z oficjalnej strony WSBK,w pliku *pdf :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Panowie ja pytałem o przebieg wyścigów a nie o wyniki końcowe. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 jeśli mam się czepić, to szkoda, że tak mało zawodników startuje, szczególnie w klasie SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Śliwa nie bądź wiśnia i napisz więcej bo akurat dzisiaj moje urządzenie nie odbierało Eurosport2 i lekko się zeźliłem. Napisz jak wypadła konkurencja Aprillia czy BMW. No cóż jeśli chodzi o BMW to niestety Xaus z Hagą się jakoś spieli (nie widziałem tego) podczas warm upu na tyle skutecznie że Xaus nie wystartował w żadnym wyścigu. Nic mu się nie stało, ale z racji tego że wydzwonił podczas testów, wydzwonił w treningach wolnych, wydzwonił w kwalifikacjach i wydzwonił w warm upie to że tak powiem wystrzelał się z zapasowych części i nie miał na czym wystartować w wyścigu... Corser w pierwszym wyścigu był 9 a w drugim 7... W przypadku prywatnego zespołu BMW to Resch również nie wystartował w skutek dzwona jakiego zaliczył w kwalifikacjach, a Pitt gdzieś tam na szarym końcu. Co do Aprilli to Max był 5 i 8 a Camier zanim nie przestrzelił zakrętu w każdym wyścigu nawet nieźle się trzymał jak na rookie, ale finalnie dwa razy dojechał na 11 pozycji, czyli bez tragedii, ale i bez szału... Co tam jeszcze, Ducati generalnie wysoko, choć w drugim wyścigu prywatn maszyna przyjechała przed fabrycznymi, a Byrne pojechał słabo bo też wcześniej wydzwonił i nie był w pełni sił. Yamaha - w pierwszym wyścigu zarówno Toseland jak i Crutchlow polegli, a w drugim Cal przyjechał na 9 a James n 10 pozycji, czyli raczej grubo poniżej oczekiwań... No i Kawasaki to po prostu dramat, w pierwszym wyścigu tylko Sykes dojechał do mety na 13 pozycji a w drugim żaden bo Chris przy konkretnej prędkości wbił się razem z motocyklem w barierkę (źle to wyglądało bo go znieśli na noszach, ale okazało się że się tylko mocno poobijał i pierwsze rentgeny nie wykazały żadnych złamań), a motocykl Sykes'a odmówił współpracy. Honda Ten Kate - Neukirchner w tyle stawki a Rea w pierwszym wyścigu był 4 a w drugim na pierwszym okrążeniu wyjechał w zielone po czym spadł na ostatnią pozycję ale i tak zdążył dojechać na 6 pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Serdeczne dzięki za opowiadanie bo o to mi chodziło. Poczekamy do następnych starć i zacznie się klarować. Ciekawe jak nasi krajowi poradzą sobie z BMW1000RR ? Sprzęt sprawdzany w biegłym roku jako prototyp a w tym już prawie czołówka w WSBK :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Serdeczne dzięki za opowiadanie bo o to mi chodziło. Poczekamy do następnych starć i zacznie się klarować. Ciekawe jak nasi krajowi poradzą sobie z BMW1000RR ? Sprzęt sprawdzany w biegłym roku jako prototyp a w tym już prawie czołówka w WSBK :biggrin: No to "prawie" to tak przez duże P bo do czołówki to jeszcze "trochę" brakuje. A co do naszych to też jestem ciekaw jak ten Puchar pojedzie, mam tylko nadzieję że importer zaopatrzył się w graty bo w przypadku dzwonów niestety allegro nie pomoże :bigrazz: A tak to wyglądało na mecie pierwszego wyścigu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 wiecie może skąd ściągnąć cały wyścig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 http://www.wyscigi.motogp.pl/showpost.php?...03&postcount=35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 http://www.wyscigi.motogp.pl/showpost.php?...03&postcount=35 dzięki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi