p A q Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Z racji tego ze nas troche przybyło a nasz podkarpacki dzial troche podupada otwieram dyskusje. Proponuje zrobic jakis maly zjazd chociażby nawet na godzinke na parkingu na podpromiu. Pogadamy chwile, poznamy sie a pozniej pojedziemy zrobic troche halasu na miescie i na stacje za zapiekanke. Temat jest początkiem ustalania czegokolwiek. jak sie cos wykraruje to pierwszy post bedzie zedytowany i w nim beda umieszczone dokladne informacje. Czekam na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Dawno tu nie zaglądałem a widzę że dużo się nie dzieje. Ja wstępnie jestem chętny :D Tylko żeby troszkę cieplej było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 No w koncu ktos sie odezwal od prawie 100 wyswietlen :) poczekmy jeszcze na wiecej ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taan Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Jak nie zamarzniemy brr... to kiedy to planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Z racji tego ze nas troche przybyło a nasz podkarpacki dzial troche podupada otwieram dyskusje. Proponuje zrobic jakis maly zjazd chociażby nawet na godzinke na parkingu na podpromiu. Pogadamy chwile, poznamy sie a pozniej pojedziemy zrobic troche halasu na miescie i na stacje za zapiekanke. Temat jest początkiem ustalania czegokolwiek. jak sie cos wykraruje to pierwszy post bedzie zedytowany i w nim beda umieszczone dokladne informacje. Czekam na odzew Co z stompgripami ?? :P:P:P :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Ja tam jestem zaa, jak najbardziej kwestia tylko pogodynki i wcześniejszego info. Na razie mało się dzieje na naszym subforum, ale jak się sezon rozkręci to i tu będzie gwarno. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 :clap: jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MV Luk Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Ja dopiero zaglądnąłem. Jestem również za. Jeszcze Mobila i Iskre zmobilizuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Narazie mozemy ustalic dzien tygodnia, proponuje jakis piatek. Na ustalanie konkretniejszej daty rozumie ze trzeba troche zaczekac bo nie wszyscy potrafia jezdzic przy takiej temperaturze :P . Jak dla mnie wystarczy jak jest ponad 0* i juz na maly wypad na Rzeszow mozna sie ustawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Nie ma co przesadzać. Ustawimy się tak żeby było kilka/kilkanaście stopni, a nie będziemy przy +2 śmigac i gile łykać. A w miedzy czasie można się ustawić na browara - tylko jakoś zawsze dziwnie się to kończy. :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Ja też na pewno się zjawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 tylko jakoś zawsze dziwnie się to kończy. :bigrazz: pzdr tak, z tym muszę się zgodzić hehehe :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Według prognozy pogody już w najbliższy piątek da się wyjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Według prognozy pogody już w najbliższy piątek da się wyjechać... ...no to muszę jak najszybciej zmienić kapcie, zrobić przegląd i też chętnie się zjawię (o ile czas pozwoli); Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 (edytowane) UWAGA UWAGA!!! W piątek 19.03.10 o godzinie 18:00 odbędzie sie pierwsze tego sezonu spotkanie. Spotykamy sie na parkingu na podpromiu. Program imprezy jest blizej nieznany. Napewno postoimy chwile zeby pogadac i wybierzemy sie na spokojna :icon_razz: rundke dookola miasta. Ja przyjade bez wzgledu na temperature, jedynie snieg i lód na drodze mnie moga zatrzymac, prognozy wydaja sie bys przychylne :bigrazz: . Czas pokazac kto ma jajka - mam nadzieje ze bedzie chociaz z 5 moto. Edytowane 14 Marca 2010 przez p A q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi