qurim Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Biznes się kręci, to się liczy. :biggrin: Mam zdjęcia na które mogły by być super reklamą dla restauracji w UK w której pracowałem. Ale nie dałem ich właścicielowi bo ten i tak ma dość kasy. Tom Hanks, Kevin Spacey czy fotka z Carlosem Santaną, na pewno przyciągnęłyby wielu klientów. Kto by pomyślał że Polacy gotują dla Holywoodzkich gwiazd. :biggrin: Jakby ktoś z Was chciał brudny talerz z którego obiad jadł sam Robbie Williams to dajcie znać, za odpowiednią cenę załatwię. Nie będzie tanio bo micha z resztkami jedzenia wymaga specjalnego transportu w chłodni. Ale da się załatwić. Mam gdzieś przebita dętkę z rikszy która chwile wcześniej jechała sama Kate Moss. :biggrin: Oponke tez bym jeszcze znalazł do kompletu, albo i całe koło, rometowskie 17" z oponą Duet. Na takich wynalazkach woziliśmy pijane gwiazdy w Londynie, wieczorową porą. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Różnica taka, że jeśli to prawda, to mamy się czym cieszyć. Amerykanie mają swojego Presley'a, cadillac,my fascynujemy się JPII, i jego WV, itd. Widzę że jesteśmy z innej bajki :) Żaden JPII czy JPVII ani żaden WV mnie nie fascynuje/fascynował. Każdy z Nas wykonuje jakiś zawód - dla jednych jest to kasa dla innych kasa+pasja. Dobry aktor to taki który po za kasą robi to z pasją. Tak samo jak ksiądz, górnik, malarz - zawód. Jeśli wykonywany z pasją to super ale to zawód. Czy "ten" aktor taki był taki? Tego nie wiem bo nie znam jego osiągnięć. Dla mnie dobry i wychwalany jest Pan Lubiński z Iławy - znasz? No widzisz, a powinieneś ;) Dziś nawet byłem u niego i sobie pogadaliśmy troszkę. Tylko troszkę bo ma teraz dużo pracy... Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) A ile w tej knajpie żurek kosztuje? Po żurku odbija się wysypiskiem. No chyba że to jakiś udawany żurek. Znacznie bardziej polecam Soup Du Jour (Sup du żur :biggrin: ). :biggrin: No Grebur mądrze gada - zapiżdżanki są de best. Nie ważne gdzie i za ile. Zawsze są git. Amerykanie mają Czisbungery, Bigmaki i inne odpady, my mamy swój fastfód - The Zapiekanka. Ale Oni tego nie jedzą bo nazwa za trudna. Jak lubicie motongi które należały do gwiazd to zapytajcie Granat`a o fotki, on posiada Urala którym jeździł Maciek z Klanu. Podobno Harley FLSTF z filmu Terminator 2 trafił do Polski kilka lat temu. :clap: Edytowane 27 Lutego 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Jak lubicie motongi które należały do gwiazd to zapytajcie Granat`a o fotki, on posiada Urala którym jeździł Maciek z Klanu. Jak budowałem dom to zapragnąłem wanny w której Maciek pił browara ale niestety, nie udało się... Granat pociesz i daj foty Urala :icon_mrgreen: Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Uprasza sie o niespamowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Ale chodzi o innego Macka, z Ku-Klux-Klanu :biggrin: Tego HD z terminatora widziałem wczoraj na Bajzlu wrocławskim, taki spalony był do połowy jak sie z ta cysterna zderzył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Granat, dawaj foty tego zlomu... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Nie zrobiłem....ale moze ktos cyknął??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi