Kamusial Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) Cze Kolczu, fajnie się dzisiaj śmigało- ciekawa traska nam wyszła :) Z ciekawości sprawdziłem co o tym google mówi- 63 km :D - link Wróciłem w końcu Grotem i korka tam już o dziwo nie było, ale wjechałem od strony ul. Piotra Wysockiego Pozdro i do zobaczenia na następnym lataniu. Edytowane 28 Lutego 2010 przez Kamusial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Mi się udało wyjść na moto o 19 i rundę na Bemowo zrobić plus powrót....myślałem, że mnie kur....szlag trafi :banghead: Od 600KM zacisk trzyma tarczę i albo moto cięzko jedzie albo łapie za koło i muszę czekać aż tarcza ostygnie. Jak do piątku zacisk się nie ułoży to wpadam ponownie na serwis :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 ja w koncu rozpoczolem sezon polatalem w niedziele do wyczerpania zbiornika po wawie. :buttrock: widzialem tez paru gosci na moto ;). Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 ja w koncu rozpoczolem sezon polatalem w niedziele do wyczerpania zbiornika po wawie. :buttrock: widzialem tez paru gosci na moto ;). Było trochę, było :cool: Ja trochę wahy zostawiłem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Było trochę, było :cool: Ja trochę wahy zostawiłem :biggrin: Peterek? Chcesz mapę? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Peterek? Chcesz mapę? :bigrazz: Czytam co Ty do mnie piszesz i.... skumałem :biggrin: O w morde, ale miałem wtedy kaca... Mogę chcieć :cool: Przydała się chociaż? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Cze Kolczu, fajnie się dzisiaj śmigało- ciekawa traska nam wyszła :) Z ciekawości sprawdziłem co o tym google mówi- 63 km :D - link Wróciłem w końcu Grotem i korka tam już o dziwo nie było, ale wjechałem od strony ul. Piotra Wysockiego Pozdro i do zobaczenia na następnym lataniu. Ja miałem jeszcze umyć moto ale takie były kolejki, że dupa. Czekania na godzine. Kochana żonka przyniosła wiadro ciepłej wody i chlupałem moto w garażu:) Następnym razem trzeba śmigąć gdzieś dalej. Według mojego licznika wyszło więcej. Było bordzo spoko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Dzisiaj rekreacyjnie zrobiłem kilometry między serwisami zamiast w pracy... w końcu działa tył :buttrock: Nowe klocki EBC sinter-metalowe z miedzianą podstawą troche skatowane tym co się działo z zaciskiem, tarcza przegrzana chyba ze dwa razy a i tak wszystko hamuje rewelacyjnie. 10zł mniej niż fabrczyne klocki w ASO a efekt znacznie lepszy, precyzja hamulca i łatwo wyczuć moment przed zblokowaniem koła. Jutro do roboty :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Czytam co Ty do mnie piszesz i.... skumałem :biggrin: O w morde, ale miałem wtedy kaca... Mogę chcieć :cool: Przydała się chociaż? pozdro Przydała. Przynajmniej wiedzieliśmy, gdzie się zgubiliśmy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Szimingami, czy może zauważyłeś że nikt nie czyta tego co piszesz. :bigrazz: On zyje w soim swiecie... A Ty zastrzegales ze za stary jestes na jazde w takich warunkach, a jednak... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Maleństwo pod pracą, a tu jeszcze 4 godziny przed kompem.... Ech... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Maleństwo pod pracą, a tu jeszcze 4 godziny przed kompem.... Ech... :rolleyes: Aleś wygłodniała :biggrin: Roczek cały czy więcej :icon_question: Do Bubera pewnie będziesz jechała przez Kraków :icon_evil: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 13 miesięcy z 2 krótkimi przerwami na nieswoim sprzęciku. Jeszcze Godzinka i 15 minut. No i pewnie tak. Autostradą. Sprawdzimy czy poleci dwie paki ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Shiningami, czy może zauważyłeś że nikt nie czyta tego co piszesz. Thanks for the update :icon_rolleyes: To, że nikt nie odpisuje nie znaczy jeszcze, że nie czyta :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Mam nadzieje, iz w tym tygodniu ostatki tej zimy bo juz bym chcial latac codziennie :bigrazz: Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi