Kamusial Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ad. nocleg 3-4 lipca, dzwoniłem tutaj: http://siroccokajaki.pl/ oferta wygląda tak: -przyczepa 4 os 5-6m dł. za 80zł/doba -> 20 zł osoba, natryski 6 zł, umywalki, kible w cenie -miejsce namiotowe 8zł + 3 zł za motocykl, natryski 6 zł, reszta w cenie biorąc przyczepę trzeba będzie pewnie dzielić łoże, więc proponuję kemping. domków niestety już nie ma. Ad. trasa: przerwę proponuję w Sominach, lub Łebie, choć i tak wyjdzie w praniu :) Nocleg zamiast w Międzyzdrojach proponowany był na "dzierżawie" Whistlera, w Szczecinie. 12 lipca: Miszkowice- Złoty Stok: link 13, 14, 15 lipca- dojazd do Wetliny po górach 16 lipca- przerwa w Wetlinie 17, 18 lipca - odcinek na wschodzie odpowiada Wam taka "marszruta"? niebawem przedstawię szczegóły- Dima już kończy przygotowania. Lecho i Grzesio- są dwa etapy do ogarnięcia: -odcinek na zachodzie- 10 i 11 lipca? Miał go tworzyć Rafał, ale niestety zdezerterował :P -odcinek na wschodzie (okolice Grzesia) 17 i 18 lipca, czyli od Wetliny do np. Hrubieszowa (lub okolic), a następnie z Hrubieszowa do Warszawy/Białegostoku :) jeżeli macie czas i chęci to byłbym zobowiązany gdybyście je ułożyli ad. sprawy organizacyjne, co zamierzam zrobić: -z Dimą bierzemy własne namioty -weźmiemy też pewnie dwie kuchenki -narzędzia, dętki, pompkę, kołki, spray -ubezpieczenie Auto Pomoc w PZU ~140 zł - polecam -żarcie po drodze/zapas jedzenia na jeden dzień do przodu -ciuchy w zakresie minimum niezbędnego -chciałbym, aby osoby które są odpowiedzialne za odcinki pilotowały na nich, także mapka/nawi wskazane. Umawiam się właśnie z Grzesiem na spotkanie. Pomyślałem że można by się umówić pomiędzy Warszawą, Białymstokiem i Lublinem. Wszyscy mieli by relatywnie blisko i spotkalibyśmy się przynajmniej we 4. jadących całość gęba w gębę :) Proponuję 19, lub 20 lipca, okolice Siedlec. Co wy na to? :flesje: do zoba :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lecho69 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 (edytowane) Rozumiem, że 11.07 do zrobienia został odcinek Ośno Lubuskie - Miszkowice? Na 10.07 mamy ten zrobiony przez RStarostę. U mnie wchodzi w rachubę jedynie sobota 19.06 i to jest bardzo problematyczna. Ubezpieczenie PZU 140 nie obejmuje Czech - ryzykujesz, ja mam :biggrin: Edytowane 11 Czerwca 2010 przez Lecho69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamusial Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Tak, Ośno Lubuskie- Miszkowice, plus odnośnie odcinka Rafała- ogarnięcie Whistlera z noclegiem, rzeczy do zobaczenia po drodze (bo za wiele to chyba nie było...?), miejscowości na nocleg, ewentualnie listę serwisów, czy ludzi dobrej woli w tych okolicach :) możemy w takim razie podciągnąć nieco w Twoją stronę. Chyba że jakieś popołudnie spróbować, ale to ma małe szanse powodzenia. Następny weekend 26 i 27 czerwca jest tuż przed wyjazdem i wolałbym jednak wcześniej się umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio_ Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 powiem tak, co do trasy postram sie cos wymyslic :) dajcie mi pare dni tylko :) co do spotkania to 19 mi tez bardziej pasuje, kwestia tego o ktorej mam egzmin, jak bede wiedzial, od razu napisze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lecho69 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 (edytowane) Tak, Ośno Lubuskie- Miszkowice, plus odnośnie odcinka Rafała- ogarnięcie Whistlera z noclegiem, rzeczy do zobaczenia po drodze (bo za wiele to chyba nie było...?), miejscowości na nocleg, ewentualnie listę serwisów, czy ludzi dobrej woli w tych okolicach :) możemy w takim razie podciągnąć nieco w Twoją stronę. Chyba że jakieś popołudnie spróbować, ale to ma małe szanse powodzenia. Następny weekend 26 i 27 czerwca jest tuż przed wyjazdem i wolałbym jednak wcześniej się umówić. 25-27 czerwca jestem na "Augustowskich Motonocach" Whistler jeżeli podtrzymujesz propozycję działki w Szczecinie, to daj namiary wpiszę do odcinka. Wygląda na to, że będzie kameralnie - z Tobą 5-6 osób, i napisz co z Twoim udziałem w trasie, gdzie dołączasz? To może na spotkanie 19.06 Łosice? ja mam 129km, Lublin 126km Warszawa 124km, o ile oczywiście będzie fajna pogoda, jak nie to po dwóch pierwszych odcinkach i tak będziemy dograni :icon_mrgreen: Edytowane 13 Czerwca 2010 przez Lecho69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio_ Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Mi pasuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamusial Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 no to stoi 19.06 w Łosicach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio_ Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) ps. tak dopisze ze dla mnie super, jesli moto od mechanika odzyskam :) ale jesli bedzie trzeba to podjade kolubryna... :banghead: :evil: ...ehh, bede wiedzial w piatek czy dam rade moto :( Edytowane 16 Czerwca 2010 przez grzesio_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamusial Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Co do szczegółów, to proponuję jakoś po południu- np. o 16 (rano ma coś padać), tu jest jakiś bar nad rzeką- link pasuje Waszmościom? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lecho69 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Co do szczegółów, to proponuję jakoś po południu- np. o 16 (rano ma coś padać), tu jest jakiś bar nad rzeką- link pasuje Waszmościom? :flesje: He, he. Myślałem o tym samym. Boję sie tylko o pogodę, ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilask Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Jesli komuś by pasowało to z kumplem jedziemy dookoła Polski w terminie 22 lipca - 8 sierpnia, półmetek na woodstocku w dniach 30 lipca-1 sierpnia i dalej, spanie w namiotach gdzie się tylko spodoba, koszt na benzyne ok 1000zł bo bedzie to mniej więcej z lublina 2500km i 500zł na zycie powinno starczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamusial Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Prognozy na jutro są nieco sprzeczne... Z Dimą wyjeżdżamy około 14 z Wawy, przed wyjazdem do Was zadzwonię żeby potwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zqubaniec Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 To niech ktos napisze mi potem,co ustalono na spotkaniu (jezeli wogole cos) i wypijcie za mnie mineralną :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio_ Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 no i nie bede mial moto :///// ehh, zly jestem :banghead: czyli spotkanie dopiero kolo 15.30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lecho69 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ja się planuję na 16.00 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi