Peterek Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Spotkanie odbywa się w Jagniątkowie k.Jeleniej Góry P.S. Peterek czemu się nie chwalisz!!!!!!!!. Widzę po profilu że jesteś po zakupach. Podrzuc jakieś fotki. P.P.S. A co z VF-em? O Toolman jaki spostrzegawczy jesteś :buttrock: Fotki będą później, a VF-ę sprzedałem znajomemu ze Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Jako świeżak mam kilka pytań :bigrazz: Na SSSJ można przyjechać tylko starą japonią? Czy 13 letnia CBR się zalicza? :icon_razz: Kto może przyjechać na spotkanie i gdzie to się odbywa(prześledziłem wątek, ale miejscówki nie zauważyłem)? :biggrin: Wprawdzie wybieram się tam po raz pierwszy, ale sądząc po ogladniętych fotkach to, ani japonia, ani stara nie musi być ;) Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) Ale JAKIEŚ koneksje muszą być. Tzn. sa tu niektórzy co kiedyś jeździli starą Japonią, a teraz jeżdżą nowszą (gratulacje Peterek! we wrześniu ją zobaczę, bo pewnie będziemy szukali kawałka podłogi w drodze na łódkę :P ) Naprawdę bardzo istotne jest zrozumienie klimatu - i że tak powiem, pasowanie do tego klimatu. Ale jak najbardziej jesteśmy otwarci na nowe twarze (szkoda że nie jesteś młodą laską, ale cóż.. ;) ) Edytowane 8 Lutego 2010 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 (edytowane) Naprawdę bardzo istotne jest zrozumienie klimatu - i że tak powiem, pasowanie do tego klimatu. Ale jak najbardziej jesteśmy otwarci na nowe twarze (szkoda że nie jesteś młodą laską, ale cóż.. ;) ) Za to super, że jesteś młodym (i przystojnym, mam nadzieję) facetem :icon_twisted: Moi drodzy. Kicha zupełna. Niechcący dostałam się na studia zaoczne (sponsorowane przez EU) i wszystkie weekendy jestem uziemiona ale nie traćcie nadziei :wink: !! Dom stoi, ogród jest, a ja może coś do maja wykombinuje i urwę się z zajęć w sobotę tyle tylko, że wyznaczymy jakiegoś zastępczego szefa i sami się będziecie rządzić w czasie mojej nieobecności :flesje: Damy radę :lalag: Edytowane 12 Lutego 2010 przez Piaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Nie wiem co mam napisać :icon_eek: Świetnie, że dostałaś się na studia :clap: :clap: ale nie będziesz gospodarzem SSSJ :icon_eek: na dodatek bez Bubera :icon_evil: Zastępczy szef :icon_rolleyes: :icon_question: ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Naprawdę bardzo istotne jest zrozumienie klimatu - i że tak powiem, pasowanie do tego klimatu. Ale jak najbardziej jesteśmy otwarci na nowe twarze (szkoda że nie jesteś młodą laską, ale cóż.. ;) ) Za to super, że jesteś młodym (i przystojnym, mam nadzieję) facetem :icon_twisted: Moi drodzy. Kicha zupełna. Niechcący dostałam się na studia zaoczne (sponsorowane przez EU) i wszystkie weekendy jestem uziemiona ale nie traćcie nadziei :wink: !! Dom stoi, ogród jest, a ja może coś do maja wykombinuje i urwę się z zajęć w sobotę tyle tylko, że wyznaczymy jakiegoś zastępczego szefa i sami się będziecie rządzić w czasie mojej nieobecności :flesje: Damy radę :lalag: Za studia gratulacje.A termin może inny.Zastępczy szef to i pewnie klimat zastępczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Za to super, że jesteś młodym (i przystojnym, mam nadzieję) facetem :icon_twisted: No cóż młodym to już niestety nie, ale nadal przystojnym ;) . Może o tym poświadczyć Sihaja, która również się wybiera. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Piaffe gratulacje :clap: Ale SSSJ bez WAS ... bez gospodarzy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Piaffe, moją inwencję pozostawiam w rezerwie na nieprzewidziane okoliczności. może jednak? o ile pamiętam mowa była o srebrnej górze ;) mnie się jakoś nie bardzo widzi rozporządzanie się całą bandą lokalem (i ogródkiem) pod nieobecność obojga właścicieli... nawet mimo jak najlepszego stosunku tych ostatnich do hałaśliwych gości :notworthy: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 może jednak? o ile pamiętam mowa była o srebrnej górze ;) mnie się jakoś nie bardzo widzi rozporządzanie się całą bandą lokalem (i ogródkiem) pod nieobecność obojga właścicieli... nawet mimo jak najlepszego stosunku tych ostatnich do hałaśliwych gości :notworthy: jsz Poczekajmy na Wopoza. Srebrna Góra na Mazurach jest. Też ładnie :icon_rolleyes: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Piaffe gratulacje ale dla wiekszości,myślę ,ze wzgledu na gospodarzy i miejsce nie jest to niestety zbyt radosna wiadomość W tym przypadku śmiem twierdzić,że pewnych ludzi nie da się zastąpić. Tak jak napisał Peterek zastępczy szef to i klimat spotkania może okazać się zastępczy a to już nie to. Pozdrawiam z nadzieją że jednak uda się wygospodarować jakąś sobotę ,może weekend na nasze spotkanie, choć wiadomo trzeba pilnować własnych interesów i to rozumiem że najwazniejsze. W najgorszym wypadku V SSSJ odbędzie się z pewnym przesunięciem w czasie,choć nie ukrywam szkoda by było. Pozdrawiam gospodarzy i wszystkich sympatyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 No więc mam już plan zajęć!! Wolne weekendy na przestrzeni najbliższych pięciu miesięcy (pomijając luty, marzec, kwiecień :wink: ) to ; - długi weekend majowy - 18.06.2010 - 20.06.2010 - 25.06.2010 - 27.06.2010 Jeśli macie ochotę mimo wszystkich przeciwności losu pokręcić się po naszych winklach to zapraszam :flesje: Będę szefem :icon_twisted: !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 No więc mam już plan zajęć!! Wolne weekendy na przestrzeni najbliższych pięciu miesięcy (pomijając luty, marzec, kwiecień :wink: ) to ; - długi weekend majowy - 18.06.2010 - 20.06.2010 - 25.06.2010 - 27.06.2010 Jeśli macie ochotę mimo wszystkich przeciwności losu pokręcić się po naszych winklach to zapraszam :flesje: Będę szefem :icon_twisted: !! No i to jest dobra wiadomośc!! Ufff.... odsapłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 No i to jest dobra wiadomośc!! Ufff.... odsapłem.. No oczywiście ...kamień z serca :biggrin: bo organizacja czegoś zastępczego to pomysł do "bani". Jak dla mnie to może weekend majowy :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 To dobra wiadomość. Jestem za pierwszym czerwcowym terminem ale to już większość zadecyduje bo cóż ja tu mam do gadania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi