wolkan Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Karkonosze - Piąte Spotkanie Sympatyków Starej Japonii Przyjemnego oglądania fotek :smile: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ha! A nie mówiłam?! ^^ http://picasaweb.google.pl/KrzychGPz/Karko...050463387079618 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Wrzesień w kalendarzu zaznaczony :icon_mrgreen: A jak tak dalej pójdzie to daleko na kolejne spotkanie jechać nie będę musiała - chcą mnie wysłać na budowę do Oleśnicy :banghead: Wolkan zdjęcia jak zwykle rewelacyjne :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ostatni łikend września, to zawsze Borki są... A co to są Borki? :icon_razz: No co ja poradzę - wczesniej nas nie ma, bo jestesmy gdzie indziej, a im później, tym zimniej. Ja jestem w domu do połowy października, także mi egal, ale jak wiecie, pogoda stanowi... Peterek - cza zapytać pani szefowej. Jak kierownictwo sie zgadza, to możemy jechać z koksem :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejvoy Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 no dopiero co się ogarnąłem i wrzuciłem swoje ZDJĘCIA. Nie za dużo tego (Peterek is the king), ale zawsze coś... I na końcu galerii mały bonus trochę poza tematem, ale ostatecznie komu się mam pochwalić. Pozdrawiam wszystkich i jako Tajny Współpracownik Gospodyni i p.o. Gospodarza dziękuję, że byliście jak zwykle fantastycznym towarzystwem (nawet ci co hałasowali wydechem :icon_razz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 No to ja też się pochwalę i powiem, że Fazer już stoi w szopie i dzisiaj Szklarską zaliczyła i było fantastik :wink: Wojtek, jak się patrzy na to Twoje biedne moto to aż płakać się chce.... Szkoda go, cholerka..... Widzę, że Marcinek ostro działa w temacie wrześniowego spotkania ( zrehabilitować się chce czy jak :wink: ) ale żeby wszystko było jasne popieram go w 100% Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dziękuję!! Dzięki Wam moje emocje i tempo życia wróciło do w miarę radosnej normy :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Po obejżeniu wszystkich zdjęć aż mnie w ...dołku ściska że nie mogłem być z Wami. Postaram się poprawić , koniec września zaznaczony w kalendarzu dużymi literami. -Piaffe gratulacje z nowego nabytku, -Wojtek, co do bonusa w twojej galerii, wyrazy współczucia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejvoy Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 (edytowane) always look on the bright side of life :biggrin: . Jeszce po śmierci się do czegoś przydał : artykuł i zdjęcie Edytowane 28 Czerwca 2010 przez rejvoy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Brawo Wojtek :clap: Świetny pomysł. :lalag: No ale teraz już nie będziesz mógł się wymigać od "wskrzeszenia" babci :icon_razz: Ale to dobrze bo szkoda by było takiego fajnego moto oddać na żyletki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Skleciło mi się coś takiego :icon_rolleyes: oj, jak to było dawno temu :wink: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Wolkan ukłony...chociaż nikt mnie nie posądzi, ze to ja strzelałem. Bardzo miło wspominać. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Miło powspominać :) Krzychu super. Skoro masz już tego czasu za dużo to może zrób filmiki ze wszystkich spotkań. :icon_biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Fajnie sie takie filmiki ogląda :clap: prosimy o wiecej pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Całkiem miłe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi