Skocz do zawartości

V SSSJ JUBILEUSZOWE!!!

Piaffe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatni łikend września, to zawsze Borki są...

A co to są Borki? :icon_razz:

No co ja poradzę - wczesniej nas nie ma, bo jestesmy gdzie indziej, a im później, tym zimniej. Ja jestem w domu do połowy października, także mi egal, ale jak wiecie, pogoda stanowi...

Peterek - cza zapytać pani szefowej. Jak kierownictwo sie zgadza, to możemy jechać z koksem :)

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

no dopiero co się ogarnąłem i wrzuciłem swoje ZDJĘCIA. Nie za dużo tego (Peterek is the king), ale zawsze coś...

I na końcu galerii mały bonus trochę poza tematem, ale ostatecznie komu się mam pochwalić. Pozdrawiam wszystkich i jako Tajny Współpracownik Gospodyni i p.o. Gospodarza dziękuję, że byliście jak zwykle fantastycznym towarzystwem (nawet ci co hałasowali wydechem :icon_razz: )

No to ja też się pochwalę i powiem, że Fazer już stoi w szopie i dzisiaj Szklarską zaliczyła i było fantastik :wink:

Wojtek, jak się patrzy na to Twoje biedne moto to aż płakać się chce.... Szkoda go, cholerka.....

Widzę, że Marcinek ostro działa w temacie wrześniowego spotkania ( zrehabilitować się chce czy jak :wink: ) ale żeby wszystko było jasne popieram go w 100%

Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dziękuję!! Dzięki Wam moje emocje i tempo życia wróciło do w miarę radosnej normy :smile:

Po obejżeniu wszystkich zdjęć aż mnie w ...dołku ściska że nie mogłem być z Wami.

Postaram się poprawić , koniec września zaznaczony w kalendarzu dużymi literami.

-Piaffe gratulacje z nowego nabytku,

-Wojtek, co do bonusa w twojej galerii, wyrazy współczucia :(

• 6 miesięcy temu...

Wolkan ukłony...chociaż nikt mnie nie posądzi, ze to ja strzelałem.

Bardzo miło wspominać.

lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383
prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1
...i tak wszyscy umrzemy...