Buber Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Jak chcecie coś fajnego zobaczyć to polecam sztolnie w Kowarach - naprawde super http://sztolniekowary.com Rzeczywiscie są ekstra - jest nawet woda "potencjałka" do konsumpcji - podobno wzmacnia pewne męskie parametry. Zaraz obok jest tez bardzo fajny Park Miniatur. TYlko że w takim układzie to jest więcej zwiedzania niż jeżdżenia, ale z drugiej strony to ma być plan na złą pogodę, więc chyba jest OK :) Kurka, zazdroszczę wam.... :icon_rolleyes: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ale okazało się, że rozrusznik jest cacy, czyli to motór się znowu zbuntował :( Jeszcze jest Jurjuszi :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Jeszcze jest Jurjuszi :icon_exclaim: Yhym. Ale motocykl za darmo się nie naprawi... A niestety szóstki w totka nadal nie trafiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 1. Marina, śpię podobno u sąsiadów, 2. 3. Jeżyk+plecaczek - namiot,przyjedziemy w piątek około 15-16 4. ja tyż-modek, w ciężkich sytuacjach sypiam gdzie popadnie 5. Peterek - śpi u sąsiadów. 6.sprite11 - u sąsiadów cool.gif 7. jeszua - postaram się przybyć we czwartek do pomocy, ale to jeszcze potwierdzę. a, śpię gdzie padnę... na wszelki wypadek wezmę namiot 8.Toolman -sztuk: jeden(Ania praca), namiot, dołożę wszelkich starań aby być w piątek jak najwcześniej(w mojej robocie nic nie wiadomo).P.S. Triumph u żyda, będę GPX-em :-( 9. _Monter_ Będę w piątek, pewnie do południa.Nie wiem o co chodzi z noclegami ale namiot będę miał. 10. 11. ptaq_ + Sylvia (śpimy u sąsiadów ) 12. Estrella - nie wiem gdzie śpię - pewnie tam gdzie każą , oby tylko na głowę nie padało (namiotu nie posiadam) 13. wopoz - namiot - u sąsiadów oczywiście 14. 15. matata i darek68- liczymy na kawałek podłogi u Piaffe , będziemy w piątek około 23 16. wolkan 17. Ludwicjusz - preferowany kawałek podłogi, może być w szopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Z WIELKIM żalem informujemy że z przyczyn niezależnych od Nas :banghead: :banghead: :banghead: jesteśmy zmuszeni ( ja i darek68) do wycofania się z uczestnictwa w VSSSJ :banghead: , tym samym pomniejszamy liczbę uczestników o dwie osoby. Mamy nadzieję że w kolejnej edycji spotkania będziemy czynnie uczestniczyć. Pozostało nam jedynie czekać na wasze fotki, Pozdro :buttrock: Oto uaktualniona lista uczestników: 1. Marina, śpię podobno u sąsiadów, 2. 3. Jeżyk+plecaczek - namiot,przyjedziemy w piątek około 15-16 4. ja tyż-modek, w ciężkich sytuacjach sypiam gdzie popadnie 5. Peterek - śpi u sąsiadów. 6.sprite11 - u sąsiadów cool.gif 7. jeszua - postaram się przybyć we czwartek do pomocy, ale to jeszcze potwierdzę. a, śpię gdzie padnę... na wszelki wypadek wezmę namiot 8.Toolman -sztuk: jeden(Ania praca), namiot, dołożę wszelkich starań aby być w piątek jak najwcześniej(w mojej robocie nic nie wiadomo).P.S. Triumph u żyda, będę GPX-em :-( 9. _Monter_ Będę w piątek, pewnie do południa.Nie wiem o co chodzi z noclegami ale namiot będę miał. 10. 11. ptaq_ + Sylvia (śpimy u sąsiadów ) 12. Estrella - nie wiem gdzie śpię - pewnie tam gdzie każą , oby tylko na głowę nie padało (namiotu nie posiadam) 13. wopoz - namiot - u sąsiadów oczywiście 14. wolkan 15. Ludwicjusz - preferowany kawałek podłogi, może być w szopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Motór już zapakowany - oby tylko po drodze za bardzo nie padało. PS.Matata szkoda że Ciebie nie będzie, miałem nadzieje obejrzec nowy nabytek. Edytowane 17 Czerwca 2010 przez Jezyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Bardzo mi przykro z powodu tych, którzy nie dadzą rady dojechać. Szkoda bo miałam nadzieję zobaczyć Was wszystkich. Mówi się trudno. Może następnym razem :wink: Pozostałych będę oczekiwać z niecierpliwością wielką jutro. Zakupy zrobię i wygląda na to, że jeśli tylko będziecie chcieli to zmieścicie się w domu wszyscy, jak zawsze :smile: Szerokiej drogi i do zobaczenia jutro!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 No i miało być największe spotkanie do tej pory a.... wyszło jak zwykle, z tego co widzę. No nic, nie ma tego złego, bo wiem że moja o wiele lepsza połowa się trochę niepokoiła ilością ludzi. Ze swojej strony, będę w sobotę wieczorem w porcie (bo teraz płynę) więc znajdę jakąś kafejkę i liczę na to że zobaczę wasze roześmiane mordy na skypie! Słonka życzę!!! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 A ja sobie odwołałam dzisiejszy urlopik, bo po co mi... więc siedzę sobie w pracusi i nadal straszliwie zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Melduje bezpieczny powrót do domu. Szkoda że to już koniec V SSSJ ale będą przecież następne. Dziękuję wszystkim za dobrą zabawę. Podziękowania i szacun dla Piaffe że dała rade to wszystko jakoś ogarnąć i wytrzymała z nami trzy dni. :notworthy: Do września. Lewa w górę :crossy: P.S. Dawać foty :icon_twisted: Edytowane 20 Czerwca 2010 przez Toolman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Melduje wjazd na ...razie na chatę a później zajmę się Kasią. :icon_mrgreen: jak się ogarnę to zapodam co mam. Dzięki Wam człowieki za udany weekend i Tobie Piaffe za cierpliwość do wywrotowca :icon_razz: Z poważaniem zje*any jak koń po westernie _Monter_ :notworthy: P.S. A teraz mały opis mojego startu rano... Po skorygowaniu godziny startu na godzinę pobudki (czyli 5 rano) po dźwięku budzika usłyszałem Niagarę z toytoya i siarczysty pierd :icon_biggrin:, więc wiedziałem, że jestem nadal wśród prawdziwych twardzieli. Po spakowaniu wszystkiego zestawiając motór zaliczyłem glebę i zrobiła się druga taka sama klamka(czyli bez kulki na końcu). Podniosłem...wyprowadziłem za bramę, zamknąłem bramę i ....zero prądu. :icon_eek: No to rozpakowanie i szukanie. I zamiast wyjechać o 6.00 wyjechałem 6.40. Po wywrotce urwał się przewód zasilający stacyjkę. Skorzystałem z warsztaciku.Dzięki. Edytowane 20 Czerwca 2010 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Melduję bez przygodowy powrót do domu. Dziękuje wszystkim za przemiłe spotkanie, no i oczywiście specjalne podziękowania dla Piaffe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 dziękuję ;) najcenniejsze jak poprzednio - towarzystwo jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ogarnąłem się więc wrzucam co mam, a raczej co w jakikolwiek sposób się nadaje. Sorki Ptaq ale z winklowania to tak cienko i może nie jakość filmu ale przez te dziurawe asfalty. http://img819.imageshack.us/i/hpim4232.jpg/ http://img130.imageshack.us/i/hpim4216.jpg/ http://img709.imageshack.us/i/hpim4227.jpg/ Tyle. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Noooo, dochodzą do mnie pierwsze relacje i powiem wam tylko tyle - dzięki żeście się sprawili! Słyszę, ze sa plany na wrzesień, a to znaczy że ekipa grzeczna była, bo inaczej Piafka by wam nie pozwoliła września robić :) :D Czekam na zdjęcia! I opowieści też, jak kto może i/lub chce... :) A we wrześniu to będę, spoko, ale słyszę też, że nowy styl prowadzenia peletonu wam się bardziej podobał :D :D Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi