andrev66 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Ja tez na pierwsze moto wybrałem VTX1300R i pomimo że w ubiełym roku zrobiłem tylko 160 mil to wiem że to jest to czego oczekuje od motora, ścigac sie już nie zamierzam a do spokojnej jazdy 120km/h wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafizacisze Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Ja tez na pierwsze moto wybrałem VTX1300R i pomimo że w ubiełym roku zrobiłem tylko 160 mil to wiem że to jest to czego oczekuje od motora, ścigac sie już nie zamierzam a do spokojnej jazdy 120km/h wystarczy Podzielam twoje zdanie ja też mam vtx 1300 i jest super jazda a w teren dniepra i jest zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paa62 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 jesli nie VTX, to VTX. I tyle. najlepiej posiedziec na jednym i drugim. Ale chyba znam odpowiedz. Z calym szacunkiem do Bractwa Shadowow. VTX + szyba + oparcia pasażera i kierowcy + sakwy i w drogee!!! LUK ! a oparcie kierowcy to Bracie masz jakie ? Łazi mi ono po głowie, i jak niespodziewnie znajde pare groszy w kieszeni chcialbym wiedziec na co wydać. Cytuj JEEEEEEEEEEEEEEEEECHAĆ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brett Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Tu masz niezłe oparcie dla kierowcy. http://www.youtube.com/watch?v=yuOpVU3-KS4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Jeżdżę 3 dzień i się zakochałem: Ten egzemplarz już na rynek wtórny nie trafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 I bardzo ci gratuluje, ale zwroc uwage ze to watek sprzed dziewieciu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 A motorek sprzed 30, ale i tak się cieszę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 NO WIĘC DAŁEM DUPY W CAŁYM NIEMAL TEGO SŁOWA ZNACZENIU :-(Dzisiaj rano otworzyłem paczkę ze Stanów ze stelażem kufra.... Mam serwisówkę, ale oczywiście nie spojrzałem w nią bo bym się połapał, że kupiłem stelaż integralnego kufra Pacifika, a nie akcesoryjny, zewnętrzny. To ten z prawej na drugiej fotce. Z żalu wziąłem miga i z warsztatowych śmieci pospawałem sam stelaż pod kufer. Nie jest oryginalny, może nie idealny, ale mocny i na razie musi być. Nie bierzcie ze mnie przykładu, dokładnie patrzcie i analizujcie co zamawiacie i pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Wiciu potraktuj to jako platna lekcje,.. :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 (edytowane) Pospawany stelaż dzisiaj złożony, pasuje idealnie. Z serwisu Hondy idzie nowy zamek do kufra. Nie wiem tylko, czy do kufra od Hondy NC700 rzeźbić płytę montażową, czy też zamontować go na stałe. Skłaniam się do drugiej opcji bo na tym kufrze, niemal jak na Goldwingu fajnie by wyglądały duplikaty świateł... Ciut się dzisiaj podtrułem spalinami.......Odpaliłem motka, otworzyłem piwko i słuchałem mruczenia Vałki. Potem drugie piwko, aż mnie zaczął boleć dyniak. W zamkniętym garażu. KRETYNJeszcze wyregulowanie kata pochylenia kuferka i lakierek.Będzie git... Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez wiciu_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi