cykoria Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zastanawiam się czy do couriera wjedzie crfa. Nie mogę znaleść wymiarów paki. Może ktoś z Was ma forda couriera? Crfa ma ok 140cm wys. i ok 200cm dł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Google naszym przyjacielem jest :bigrazz: wymiary paki: długość 1.700 mm szerokość 1.480 mm wysokość 1.263 mm Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Wymiary przedziału ładunkowego: długość 1.700 mm 1.565 mm szerokość 1.480 mm 1.370 mm wysokość 1.263 mm 1.400 mm (z nakładką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 YZ 426F z wysoką kierą, dodatkowo na podwyższeniach wchodziło, ale było to problematyczne. Ogólnie musisz odsunąć fotel pasażera maksymalnie do przodu i w to miejsce wchodzi tylne koło, ma się zaprzeć o ten fotel. Zawieszenie najlepiej zdusić trochę pasami przy przypinaniu, albo jak nie chce wejść to pierw zdusić trochę przytrzymać małym pasem, a potem dowalić przy spinaniu na fest. Temat jak najbardziej wykonalny, ćwiczony na sobie, ale się zdrowo napociłem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 (edytowane) wysokość z nakładką podwyższającą1400mm. :bigrazz: Czarno to widzę :lapad: Edytowane 4 Stycznia 2010 przez wojtek-rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Tak, już też znalazłam i znalazłam też wymiary felicji - jest krótsza,ale wyższa, no i zdejmowalna buda. Próbuję na szybko się czegoś dokupić do 6000 zł, ale prawdziwych pickupów nie ma zbyt wiele... w takiej kasie. Dziękuję za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Tak, już też znalazłam i znalazłam też wymiary felicji - jest krótsza,ale wyższa, no i zdejmowalna buda. Próbuję na szybko się czegoś dokupić do 6000 zł, ale prawdziwych pickupów nie ma zbyt wiele... w takiej kasie. Dziękuję za podpowiedzi. Kup przedłuzanego Poloneza Trucka :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Kup przedłuzanego Poloneza Trucka :icon_razz: To ch*jstwo nie powinno już jeźdźić po drogach :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Gadanie, to byl bardzo dobry samochod transportowy, tani w zakupie i tani w eksploatacji :lalag: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Racja! BYŁ :icon_razz: . Ja się jednak oprę tej pokusie :icon_biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Nie ma Łady Niwy jest CRFa Nie ma Forda Couriera jest Skoda Felicja Picup...a na niej CRFa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi