HunterM Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zastanawiam się Piotrusiu czy na tyle ogarniasz swój motocykl żeby zaczynać eksperymenty z oponami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zastanawiam się Piotrusiu czy na tyle ogarniasz swój motocykl żeby zaczynać eksperymenty z oponami. W żadnym moim poście nie napisałem : chcę kupić. Przymierzam się do kupna. na jakie mam zmienić. Podałem przykład na swoim motocyklu żeby dokładniej opisać temat. Co w tym złego że interesują mnie indeksy opon? Jestem ciekaw dlatego pytam. PS: Nie przypominam sobie żebyśmy byli na "Ty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 W żadnym moim poście nie napisałem : chcę kupić. Przymierzam się do kupna. na jakie mam zmienić. Podałem przykład na swoim motocyklu żeby dokładniej opisać temat. Co w tym złego że interesują mnie indeksy opon? Jestem ciekaw dlatego pytam. PS: Nie przypominam sobie żebyśmy byli na "Ty" Zadałeś pytanie i otrzymałeś odpowiedź. Wypadałoby podziękować za to że ktoś poświęcił Ci swój czas, zamiast tryskać arogancją. Ochłoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 :eek: ale ja nie z tych -,- to nieporozumienie. Wszyscy tak mówią :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Yo! Zawsze lepsza nowka o nieco nizszym indeksie predkosci, niz lezakowane lub uzywane gowno z bazaru. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zadałeś pytanie i otrzymałeś odpowiedź. Wypadałoby podziękować za to że ktoś poświęcił Ci swój czas, zamiast tryskać arogancją. Ochłoń. nie zdążyłem podziękować bo ktoś mi d**ę zawraca -,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 A jeszcze lepsza nówka o indeksie zalecanym przez producenta. Oświećcie mnie ile można na tym zaoszczędzić? Zajc, a Ty co? :icon_mrgreen: Chcesz sobie pomniejszyć indeks? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Oświećcie mnie ile można na tym zaoszczędzić? Przy oponach za 1000zł z indeksem W, z indeksem H widziałem za 700zł. Dla mnie jest to spora różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Albo nówki, klejone za 300zł. Przecież nie będziesz jeździł szybko więc nic się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 aha, widzę że o nic zapytać już nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Yo! Do mnie na tyl 357zl z indeksem H :]. Indeks W o 126zl drozszy. Na przod 298zl indeks H i 478 indeks W. O 180zl drozej. Roznica 306zl. Czyli juz mam za friko drugi przodek lub tysiac kilometrow w siodle. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 M3 Sportec 900zł. I starczą Ci na 5-6000. Chyba chodziło mu o to że tysiąc zrobi za tą różnice w cenie opon. 1000km za 360zł +/- . Przynajmniej ja tak zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Yo! Mnie moje starczaja - przod na 20kkm, tyl na 14-15km :]. Tak, chodzilo mi o to, ze za 300zl oszczedzone na oponach kupujac indeks H moge przejechac tysiac kilometrow. Pzdr Edytowane 2 Stycznia 2010 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Bezpieczeństwo, zużycie, moment hamujący, przyczepność. Czyli jak opona ma wyższy indeks to mniej się zużywa, ma lepszą przyczepność i cud miód i orzeszki ziemne :) Tak to chyba tylko w erze. p.s. najazd prezesostwa MGS na kolegę za całkiem ciekawe pytanie jest żenujący :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 My nie najeżdżamy, tylko próbujemy oczyścić jego umysł z niemądrych pomysłów. Bezpieczeństwo, zużycie, moment hamujący, przyczepność. To zagadnienia które rozwinałem w swoim poście. Cytuj w całości, albo wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi