tango Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 A moze wybrac sie na zlot to Malej? Jesli dobrze pamietam to jest tam rozpoczecie sezonu wlasnie w weekend kiedy wracamy z Budapesztu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_białystok Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 1. Belgu (1x pok 2os w BB + 1x pok 2os w BP) - poki co mam po 1 miejscu wolnym, w pokojach. 2.Drzewulec ( 1x 2os w BP)- Mam wolne miejsce w pokoju. Wspólna Kolacja na TAK 3. Igor - rezerwacje w hotelach BB i BP zrobione, bez żarcia (wymyśli się coś na miejscu) 4. Adu (1 x 2 os. w BP) + wspólna kolacja na TAK 5. oscar (1 x 2 os. w BP) - kogos do pokoju mam nadzieje ze znajde 6. Sadek (+toliveistodie) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 7. toliveistodie (+Sadek) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 8. Kubuś + Emilia (BB i BP, chętni na wspólną kolację) 9. mario33 - w BB coś się znajdzie, w BP (1x1os - bo chrapię ) (wspólna kolacja TAK) 10. Szuberto BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 11. Yamahala BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 12 Marina - zarezerwowane 13. Arturo vel ElViajero - BB ZIAD, BP gdzie indziej, wspólne kolacyja jak najbardziej smile.gif 14. grucha_75 - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 15. brat gruchy_75 (niezrzeszony) - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 16. Kamandir 17. Kamandirowa, czyli moja żona Zofia icon_biggrin.gif 18. Majek 19. Majkowa, czyli prawdziwa policjantka z WRD 20. ajriszkofi 21. Kiler - jako że pokoje są 2 osobowe poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce 22. Yuby, wierzę że ktoś mnie przygarnie. 23. zibixx do przygarniecia (nie chrapię) -dużo gadam 24. marcin_białystok - BB i BP zarezerwowane dwójki więc mam po jednym miejscu wolnym + wspólna kolacja na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 A moze wybrac sie na zlot to Malej? Jesli dobrze pamietam to jest tam rozpoczecie sezonu wlasnie w weekend kiedy wracamy z Budapesztu... Nie zabrania się jechać. Wytyczne na ten wyjazd są już określone: - wyjazd w środę po południu i zbiórka chorągwi w Bielsku-Białej, - dojazd w czwartek na obiad do Budapesztu, - pierwsza część zwiedzania, z wizytą na statku w czwartek, zakończona wspólną kolacją - jaka godzina kolacji? :icon_rolleyes: - w piątek zwiedzanie zorganizowane z przewodnikiem - muzea i wazniejsze miejsca miasta, - wyjazd z Budapesztu w sobotę rano. Kto chce, zajeżdża po drodze do kopalni soli w Bochni. :icon_arrow: Zasadą Grupy Uderzeniowej Wschód, jest powrót dwa dni przed pójściem do pracy, czyli w tym przypadku w sobotę wieczorem, by niedziela została spędzona w domu na odpoczynku po podroży. Wsjo Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Moje obawy wynikały ze sprzętu jaki masz w profilu wpisany, aczkolwiek wierzę, że objedziesz mnie nim 10 razy Pozory czasem mylą... :wink: Nie liczy się sprzęt, a umiejętności :bigrazz: Nie zamierzam nikogo objeżdżać, ale lubię "elastyczną" jazdę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Czy szybsza grupa rusza w środę, czy jednak w czwartek rano i strzelamy na raz? Wg mnie to czw wyjazd rano i wieczorem w BP na spokojnie sie na kolacje wbijemy. Pytanie raczej kiedy wracamy? Sob czy niedziela? Adu - bije poklony po raz kolejny :notworthy: Nie wiedzialem po prostu ze taka umiejetna z Ciebie kobitka. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 1. Belgu (1x pok 2os w BB + 1x pok 2os w BP) - poki co mam po 1 miejscu wolnym, w pokojach. 2.Drzewulec ( 1x 2os w BP)- Mam wolne miejsce w pokoju. Wspólna Kolacja na TAK 3. Igor - rezerwacje w hotelach BB i BP zrobione, bez żarcia (wymyśli się coś na miejscu) 4. Adu (1 x 2 os. w BP) + wspólna kolacja na TAK 5. oscar (1 x 2 os. w BP) - kogos do pokoju mam nadzieje ze znajde 6. Sadek (+toliveistodie) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 7. toliveistodie (+Sadek) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 8. Kubuś + Emilia (BB i BP, chętni na wspólną kolację) 9. mario33 - w BB coś się znajdzie, w BP (1x1os - bo chrapię ) (wspólna kolacja TAK) 10. Szuberto BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 11. Yamahala BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 12 Marina - zarezerwowane 13. Arturo vel ElViajero - BB ZIAD, BP gdzie indziej, wspólne kolacyja jak najbardziej smile.gif 14. grucha_75 - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 15. brat gruchy_75 (niezrzeszony) - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 16. Kamandir 17. Kamandirowa, czyli moja żona Zofia icon_biggrin.gif 18. Majek 19. Majkowa, czyli prawdziwa policjantka z WRD 20. ajriszkofi 21. Kiler - jako że pokoje są 2 osobowe poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce 22. Yuby, wierzę że ktoś mnie przygarnie. 23. zibixx do przygarniecia (nie chrapię) -dużo gadam 24. marcin_białystok - BB i BP zarezerwowane dwójki więc mam po jednym miejscu wolnym + wspólna kolacja na TAK 25. Niunia - BB i BP klepnięte, kolację wciągniemy 26.mla j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 (edytowane) 1. Belgu (1x pok 2os w BB + 1x pok 2os w BP) - poki co mam po 1 miejscu wolnym, w pokojach. 2.Drzewulec ( 1x 2os w BP)- Mam wolne miejsce w pokoju. Wspólna Kolacja na TAK 3. Igor - rezerwacje w hotelach BB i BP zrobione, bez żarcia (wymyśli się coś na miejscu) 4. Adu (1 x 2 os. w BP) + wspólna kolacja na TAK 5. oscar (1 x 2 os. w BP) - kogos do pokoju mam nadzieje ze znajde 6. Sadek (+toliveistodie) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 7. toliveistodie (+Sadek) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 8. Kubuś + Emilia (BB i BP, chętni na wspólną kolację) 9. mario33 - w BB coś się znajdzie, w BP (1x1os - bo chrapię ) (wspólna kolacja TAK) 10. Szuberto BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 11. Yamahala BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 12 Marina - zarezerwowane 13. Arturo vel ElViajero - BB ZIAD, BP gdzie indziej, wspólne kolacyja jak najbardziej smile.gif 14. grucha_75 - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 15. brat gruchy_75 (niezrzeszony) - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 16. Kamandir 17. Kamandirowa, czyli moja żona Zofia icon_biggrin.gif 18. Majek 19. Majkowa, czyli prawdziwa policjantka z WRD 20. ajriszkofi 21. Kiler - jako że pokoje są 2 osobowe poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce 22. Yuby, wierzę że ktoś mnie przygarnie. 23. zibixx do przygarniecia (nie chrapię) -dużo gadam 24. marcin_białystok - BB i BP zarezerwowane dwójki więc mam po jednym miejscu wolnym + wspólna kolacja na TAK 25. Niunia - BB i BP klepnięte, kolację wciągniemy 26.mla j.w. 27. Maro78 - BB i BP + kolacja. 28. Ania - jw. Edytowane 28 Marca 2010 przez Maro78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jbpsp Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 1. Belgu (1x pok 2os w BB + 1x pok 2os w BP) - poki co mam po 1 miejscu wolnym, w pokojach. 2. Drzewulec ( 1x 2os w BP)- Mam wolne miejsce w pokoju. Wspólna Kolacja na TAK 3. Igor - rezerwacje w hotelach BB i BP zrobione, bez żarcia (wymyśli się coś na miejscu) 4. Adu (1 x 2 os. w BP) + wspólna kolacja na TAK 5. oscar (1 x 2 os. w BP) - kogos do pokoju mam nadzieje ze znajde 6. Sadek (+toliveistodie) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 7. toliveistodie (+Sadek) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 8. Kubuś + Emilia (BB i BP, chętni na wspólną kolację) 9. mario33 - w BB coś się znajdzie, w BP (1x1os - bo chrapię ) (wspólna kolacja TAK) 10. Szuberto BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 11. Yamahala BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 12 Marina - zarezerwowane 13. Arturo vel ElViajero - BB ZIAD, BP gdzie indziej, wspólne kolacyja jak najbardziej smile.gif 14. grucha_75 - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 15. brat gruchy_75 (niezrzeszony) - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 16. Kamandir 17. Kamandirowa, czyli moja żona Zofia icon_biggrin.gif 18. Majek 19. Majkowa, czyli prawdziwa policjantka z WRD 20. ajriszkofi 21. Kiler - jako że pokoje są 2 osobowe poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce 22. Yuby, wierzę że ktoś mnie przygarnie. 23. zibixx do przygarniecia (nie chrapię) -dużo gadam 24. marcin_białystok - BB i BP zarezerwowane dwójki więc mam po jednym miejscu wolnym + wspólna kolacja na TAK 25. Niunia - BB i BP klepnięte, kolację wciągniemy 26.mla j.w. 27. Maro78 - BB i BP + kolacja. 28. Ania - jw. 29. Jb - BB/BP + Kolacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Uwaga. Z listy odpadają: Majek z Majkową oraz JBPSP z Małżowiną, z powodów obiektywnych. Trudno, następnym razem się uda pojechać. Jakoś to będzie... Buziaki wsjem *** Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Aktualizacja: 1. Belgu (1x pok 2os w BB + 1x pok 2os w BP) - poki co mam po 1 miejscu wolnym, w pokojach. 2. Drzewulec ( 1x 2os w BP)- Mam wolne miejsce w pokoju. Wspólna Kolacja na TAK 3. Igor - rezerwacje w hotelach BB i BP zrobione, bez żarcia (wymyśli się coś na miejscu) 4. Adu (1 x 2 os. w BP) + wspólna kolacja na TAK 5. oscar (1 x 2 os. w BP) - kogos do pokoju mam nadzieje ze znajde 6. Sadek (+toliveistodie) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 7. toliveistodie (+Sadek) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 8. Kubuś + Emilia (BB i BP, chętni na wspólną kolację) 9. mario33 - w BB coś się znajdzie, w BP (1x1os - bo chrapię ) (wspólna kolacja TAK) 10. Szuberto BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 11. Yamahala BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 12 Marina - zarezerwowane 13. Arturo vel ElViajero - BB ZIAD, BP gdzie indziej, wspólne kolacyja jak najbardziej smile.gif 14. grucha_75 - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 15. brat gruchy_75 (niezrzeszony) - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 16. Kamandir 17. Kamandirowa, czyli moja żona Zofia icon_biggrin.gif 18. ajriszkofi 19. Kiler - jako że pokoje są 2 osobowe poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce 20. Yuby, wierzę że ktoś mnie przygarnie. 21. zibixx do przygarniecia (nie chrapię) -dużo gadam 22. marcin_białystok - BB i BP zarezerwowane dwójki więc mam po jednym miejscu wolnym + wspólna kolacja na TAK 23. Niunia - BB i BP klepnięte, kolację wciągniemy 24.mla j.w. 25. Maro78 - BB i BP + kolacja. 26. Ania - jw. 27. Tango - BB - zarezerwowalem dwojke, wiec kogos moge przygarnac, szukam wolnego lozka w BP, kolacja na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 (edytowane) Aktualizacja: 1. Belgu (1x pok 2os w BB + 1x pok 2os w BP) - poki co mam po 1 miejscu wolnym, w pokojach. 2. Drzewulec ( 1x 2os w BP)- Mam wolne miejsce w pokoju. Wspólna Kolacja na TAK 3. Igor - rezerwacje w hotelach BB i BP zrobione, bez żarcia (wymyśli się coś na miejscu) 4. Adu (1 x 2 os. w BP) + wspólna kolacja na TAK 5. oscar (1 x 2 os. w BP) - kogos do pokoju mam nadzieje ze znajde 6. Sadek (+toliveistodie) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 7. toliveistodie (+Sadek) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 8. Kubuś + Emilia (BB i BP, chętni na wspólną kolację) 9. mario33 - w BB coś się znajdzie, w BP (1x1os - bo chrapię ) (wspólna kolacja TAK) 10. Szuberto BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 11. Yamahala BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 12 Marina - zarezerwowane 13. Arturo vel ElViajero - BB ZIAD, BP gdzie indziej, wspólne kolacyja jak najbardziej smile.gif 14. grucha_75 - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 15. brat gruchy_75 (niezrzeszony) - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 16. Kamandir 17. Kamandirowa, czyli moja żona Zofia icon_biggrin.gif 18. ajriszkofi 19. Kiler - jako że pokoje są 2 osobowe poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce 20. Yuby, wierzę że ktoś mnie przygarnie. 21. zibixx do przygarniecia (nie chrapię) -dużo gadam 22. marcin_białystok - BB i BP zarezerwowane dwójki więc mam po jednym miejscu wolnym + wspólna kolacja na TAK 23. Niunia - BB i BP klepnięte, kolację wciągniemy 24.mla j.w. 25. Maro78 - BB i BP + kolacja. 26. Ania - jw. 27. Tango - BB - zarezerwowalem dwojke, wiec kogos moge przygarnac, szukam wolnego lozka w BP, kolacja na TAK 28,29. Paula, Wojtasik - BP klepnięte, czwartkowa kolacja w hotelu -> TAK (byle nie wątróbka) ...odnośnie BB to my przezimujemy ze środy na czwartek u Pauli na Jurze i będziemy Was łapać ....albo nie będziemy :D ..............o której jest planowy start z BB ...tak z samego rana kolo 12? ...czy trochę później? :D ...aha Tomasz ...ale w planach jest owo muzeum: http://www.youngtimer.pl/board/viewtopic.php?id=5708 :icon_question: pozdr, w Edytowane 1 Kwietnia 2010 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ekhmmmm ... Kamandir wspominał o spotkaniu przed wyjazdowym w MASH, kiedy, o której i kto będzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Niestety z przyczyn osobistych jestem zmuszony zrezygnowac z wyjazdu do Budapesztu :( Jest mi z tego powodu bardzo przykro ale sila wyzsza... Tak wiec lista uczestnikow teraz wyglada tak: 1. Drzewulec ( 1x 2os w BP)- Mam wolne miejsce w pokoju. Wspólna Kolacja na TAK 2. Igor - rezerwacje w hotelach BB i BP zrobione, bez żarcia (wymyśli się coś na miejscu) 3. Adu (1 x 2 os. w BP) + wspólna kolacja na TAK 4. oscar (1 x 2 os. w BP) - kogos do pokoju mam nadzieje ze znajde 5. Sadek (+toliveistodie) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 6. toliveistodie (+Sadek) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 7. Kubuś + Emilia (BB i BP, chętni na wspólną kolację) 8. mario33 - w BB coś się znajdzie, w BP (1x1os - bo chrapię ) (wspólna kolacja TAK) 9. Szuberto BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 10. Yamahala BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 11. Marina - zarezerwowane 12. Arturo vel ElViajero - BB ZIAD, BP gdzie indziej, wspólne kolacyja jak najbardziej smile.gif 13. grucha_75 - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 14. brat gruchy_75 (niezrzeszony) - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 15. Kamandir 16. Kamandirowa, czyli moja żona Zofia icon_biggrin.gif 17. ajriszkofi 18. Kiler - jako że pokoje są 2 osobowe poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce 19. Yuby, wierzę że ktoś mnie przygarnie. 20. zibixx do przygarniecia (nie chrapię) -dużo gadam 21. marcin_białystok - BB i BP zarezerwowane dwójki więc mam po jednym miejscu wolnym + wspólna kolacja na TAK 22. Niunia - BB i BP klepnięte, kolację wciągniemy 23.mla j.w. 24. Maro78 - BB i BP + kolacja. 25. Ania - jw. 26. Tango - BB - zarezerwowalem dwojke, wiec kogos moge przygarnac, szukam wolnego lozka w BP, kolacja na TAK 27,28. Paula, Wojtasik - BP klepnięte, czwartkowa kolacja w hotelu -> TAK (byle nie wątróbka) Mam dokonana rezerwacje pokoju 2os w Bielsku jak i Budapeszcie. Moge je komus przekazac... jak nikt sie nie zglosi do piatku to anuluje swoje rezerwacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Niestety z przyczyn osobistych jestem zmuszony zrezygnowac z wyjazdu do Budapesztu Jest mi z tego powodu bardzo przykro ale sila wyzsza... Tak wiec lista uczestnikow teraz wyglada tak: 1. Drzewulec ( 1x 2os w BP)- Mam wolne miejsce w pokoju. Wspólna Kolacja na TAK 2. Igor - rezerwacje w hotelach BB i BP zrobione, bez żarcia (wymyśli się coś na miejscu) 3. Adu (1 x 2 os. w BP) + wspólna kolacja na TAK 4. oscar (1 x 2 os. w BP) - kogos do pokoju mam nadzieje ze znajde 5. Sadek (+toliveistodie) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 6. toliveistodie (+Sadek) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 7. Kubuś + Emilia (BB i BP, chętni na wspólną kolację) 8. mario33 - w BB coś się znajdzie, w BP (1x1os - bo chrapię ) (wspólna kolacja TAK) 9. Szuberto BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 10. Yamahala BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 11. Marina - zarezerwowane 12. Arturo vel ElViajero - BB ZIAD, BP gdzie indziej, wspólne kolacyja jak najbardziej smile.gif 13. grucha_75 - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 14. brat gruchy_75 (niezrzeszony) - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 15. Kamandir 16. Kamandirowa, czyli moja żona Zofia icon_biggrin.gif 17. ajriszkofi 18. Kiler - jako że pokoje są 2 osobowe poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce 19. Yuby, wierzę że ktoś mnie przygarnie. 20. zibixx do przygarniecia (nie chrapię) -dużo gadam 21. marcin_białystok - BB i BP zarezerwowane dwójki więc mam po jednym miejscu wolnym + wspólna kolacja na TAK 22. Niunia - BB i BP klepnięte, kolację wciągniemy 23.mla j.w. 24. Maro78 - BB i BP + kolacja. 25. Ania - jw. 26,27. Paula, Wojtasik - BP klepnięte, czwartkowa kolacja w hotelu -> TAK (byle nie wątróbka) Mam dokonana rezerwacje pokoju 2os w Bielsku. Moge je komus przekazac... jak nikt sie nie zglosi do piatku to anuluje swoje rezerwacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Belgu - mogę to przejąć - bo ja jeszcze nie zarezerwowałem - przepiszesz to na mnie i Złotą?? Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi