oscar Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Widze ze podzial na choragwie nie byl az taki genialny. Latwiej byloby przed samym wyjazdem sie w te kilka osob skrzyknac ze lecimy razem szybciej. Ale chyba jak juz ktos powiedzial - wszystko wyjdzie w praniu. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam jako świerzak tego forum. (...) 34. Sarar - pod dachem 35. Alicja - pod dachem (na jednym moto z Sarar) (...) Witam serdecznie i gratuluję szybkiej decyzji :lalag: Mam nadzieję, że uda się zmienić motocykl na dwuosobowodługodystansowy :crossy: Widze ze podzial na choragwie nie byl az taki genialny. Latwiej byloby przed samym wyjazdem sie w te kilka osob skrzyknac ze lecimy razem szybciej. Ale chyba jak juz ktos powiedzial - wszystko wyjdzie w praniu. Nie był, bo nie doszedł do skutku :wink: Mamy małą i zgrabną chorągiew zwaną Bystrą i pluton nienazwany, acz liczny :rolleyes: Tak jak ktoś już powiedział, a Oscar przypomniał, wyjdzie w praniu. Pranie odbędzie się na zbiórce, gdzie do wytypowanych funkcyjnych wybierzemy brakujących - wsjo. Ktoś zna węgierski? - ino na trzeźwo, się pytam. Bo po flaszce, to połowa EKG płynnym portugalskim nawija :flesje: Na razie przestudiujmy podane przez Kolegów namiary na noclegi i coś wybierzmy. Spocznij! HKK Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 (edytowane) ...o właśnie Tomek ...chyba jeszcze się nie meldowałem w tym wątku... :D ...no więc chyba pojedziemy ...skoro Mario się zdecydował ...to nas też nie może zabraknąć ;) ...tylko motocykl aktualnie mi gdzieś zginął ...ale może do wiosny znajdę ;) ...albo coś innego się wykombinuje... np. pożyczę od Baryła :D ...odnośnie węgierskiego ...to opanowałem ten język w wieku 5 lat w stopniu biegłym ...Gerard chyba nawet jeszcze wcześniej ...notabene to właśnie na hungarystyce na Uniwersytecie Budapesztańskim się poznaliśmy... :D :D ...na dobrą sprawę węgierski jest dużo prostszy od angielskiego :D ...bo wystarczy nauczyć się powiedzenia: "Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát" ...co znaczy ni mniej, ni więcej jak... „Polak węgier dwa bratanki, i do bitki, i do szklanki”....i można dogadać się praktycznie w każdej kwestii... no i warto znać jeszcze słowo sör ...czyli piwo ...........a znajomość pozostałego słownictwa z zakresu języka węgierskiego wydaje się zakrawać już o nadmierną nonszalancję :D :D * pozdr, w ps ...a właściwie ...to kiedy ten wyjazd? :D Edytowane 20 Stycznia 2010 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 ..niechaj i tak będzie postanowiliśmy wspólnie z Renata dołączyć do Waszego Grona . Motonga właściwie jeszcze posiadam,kufry też więc dokupię tylko troszkę " ecipeci " i :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) no więc chyba pojedziemy ...skoro Mario się zdecydował ... Co, nie ma Cię kto przytulić ?? :biggrin: Co zrobiłżeś z motongiem, że zginął ?? Edytowane 21 Stycznia 2010 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EwaS Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Wojtasik, napisz fonetycznie o braterstwie polsko- madziarskim, to się nauczę... i może przydam się w trudnych chwilach... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 ..niechaj i tak będzie postanowiliśmy wspólnie z Renata dołączyć do Waszego Grona . Motonga właściwie jeszcze posiadam,kufry też więc dokupię tylko troszkę " ecipeci " i :crossy: NO to siur Gerard....stworzymy Chorągiew EKG i już.....po madziarsku tez się dogadamy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_białystok Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Witam, jak pozwolicie to też się z Wami zabiorę. Do kwietnia jeszcze doinwestuję rumaka i będę gotów:) 100-140 km/h: 1. Kamandir - delikatny jestem, więc pod dachem 2. Kamandirowa - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 3. Grzesiek78 - dach, ale namiot tez da rade 4. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 5. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 6. Artik523 - nocleg-pod dachem 7. Kojot-Dach,ale się dostosuję 8. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 12. Tango - nocleg pod dachem 13. Asia j.w. 14. Marina - pod dachem 15. ajrisz - pod dachem. Jadę niezależnie od terminu, bo urlopy mnie nie obowiązują 16. Jabbar – chętnie pod dachem ale w razie czego dam radę pod gwiazdami 17. drzewulec - dach ale się dostosuję 18. Gladius - dach, ale namiotem też nie pogardze 19. Maro78 - pod dachem 20. Ania - tak jak Maro78 21. Endrju - pod dachem 22. G_onzo - pod dachem 23. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 24. Pierwoszów 25. Marcysiek 26. Horoś - z propozycją utworzenia grupy 120-160 27. Gosia jw. 28. Belgu (pod dachem) 29. mario33 - dach - (mogę zamykać w tej gdzie Spławik prowadzi - złoty piętnaście średnio ) 30. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) i od razu piszemy się na wypad do Opery... 31. mla j.w. 32. DrSpławik - hotel *** + gym fitness and spa, nie dostosuje się do nikogo tylko wszyscy do mnie 33. Nofik - pod dachem 34. Sarar - pod dachem 35. Alicja - pod dachem (na jednym moto z Sarar) 36. Marcin_białystok - nocleg pod dachem 140-180 km/h: 1. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) 2. Oscar - dach raczej, ale jak nie bedzie wyjscia to i namiot sie postawi 3. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 4. Jbpsp (Jaro) - hotel (ale dostosuję się do innych ) 5. Kiler jak narazie tu jest mniej ludzi więc wolę ta ale jak znam życie do czasu wyjazdu będzie jeszcze 10000000000 przetasowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Miejscem zbiórki dla Chorągwi Mazowieckiej, będzie McDonald w Jankach, przy szosie krakowskiej. HKK Hmm :icon_rolleyes: Sporo chętnych. Chyba trzeba będzie zmienić miejsce zbiórki, bo parking przy McSzajsie nie pomieści wszystkich :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gekon Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Kolega Paweł był z wami w Wilnie i chwalił towarzystwo tak więc w tym roku chętnie się podłącze. Oczywiście jest jeszcze pytanie czy kaski odłożę bo i bez tego w moto muszę włożyć. Oczywiście jest jeszcze problem pracy ale to się załatwia dzięki współpracownikom ;) Deklaracji nie składam bo prorokiem nie jestem i nie wiem jak się pozbieram. Co do noclegów wolałbym z racji "minimum sprzętu" pod dachem ale również lubię niskie koszty. Przelotową wyznaję 100-140. Ruszać będę z Olsztyna na CB Seven-Fifty. Obserwuję temat jednak nie będę zaglądał tu codziennie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 NO to siur Gerard....stworzymy Chorągiew EKG i już.....po madziarsku tez się dogadamy..... Marian a damy radę z Gerardem utrzymać tempo :banghead: W sumie mi pasuje bo jeszcze nigdy nie zapłaciłem mandatu na moto. Jak ruszymy w Krakowie na zwiedzanie knajp to do Budapesztu pojedzie tylko Komandir z Małżonką. A i to nie jest przesądzone. I tej linii obrony będe się trzymał. :bigrazz: Spławik a nie ty zapłaciłeś mandatu na Ukrainie (przed przejazdem kolejowym ,szlakiem trylogii) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Hmm :icon_rolleyes: Sporo chętnych. Chyba trzeba będzie zmienić miejsce zbiórki, bo parking przy McSzajsie nie pomieści wszystkich :bigrazz: Trzeba będzie ruszyć wcześniej bo inaczej sie potem ,na trasie, nie przebijemy :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 (edytowane) Spławik a nie ty zapłaciłeś mandatu na Ukrainie (przed przejazdem kolejowym ,szlakiem trylogii) Jaki mandat, jaki mandat, to by bylo nie w interesie żadnej ze stron ;) BTW ja do Kraka ruszam osobno - bardziej off (słabsze drogi, moze szutrowo czasem) - spotkamy się w Kraku. Edytowane 22 Stycznia 2010 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ja tez sobie tak mysle co by wyjechac do Krakowa wczesniej... tak w srode rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam! Obserwuje temat i chętnie sie do was dołączę. Termin mi pasuje, a że zapowiada sie bardzo ciekawie to zgłaszam się. L ubię czuć, że jadę więc dopisuję sie do grupy 140 -180 pozdrawiam i do zobaczenia zibi xx 100-140 km/h: 1. Kamandir - delikatny jestem, więc pod dachem 2. Kamandirowa - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 3. Grzesiek78 - dach, ale namiot tez da rade 4. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 5. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 6. Artik523 - nocleg-pod dachem 7. Kojot-Dach,ale się dostosuję 8. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 12. Tango - nocleg pod dachem 13. Asia j.w. 14. Marina - pod dachem 15. ajrisz - pod dachem. Jadę niezależnie od terminu, bo urlopy mnie nie obowiązują 16. Jabbar – chętnie pod dachem ale w razie czego dam radę pod gwiazdami 17. drzewulec - dach ale się dostosuję 18. Gladius - dach, ale namiotem też nie pogardze 19. Maro78 - pod dachem 20. Ania - tak jak Maro78 21. Endrju - pod dachem 22. G_onzo - pod dachem 23. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 24. Pierwoszów 25. Marcysiek 26. Horoś - z propozycją utworzenia grupy 120-160 27. Gosia jw. 28. Belgu (pod dachem) 29. mario33 - dach - (mogę zamykać w tej gdzie Spławik prowadzi - złoty piętnaście średnio ) 30. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) i od razu piszemy się na wypad do Opery... 31. mla j.w. 32. DrSpławik - hotel *** + gym fitness and spa, nie dostosuje się do nikogo tylko wszyscy do mnie 33. Nofik - pod dachem 34. Sarar - pod dachem 35. Alicja - pod dachem (na jednym moto z Sarar) 36. Marcin_białystok - nocleg pod dachem 140-180 km/h: 1. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) 2. Oscar - dach raczej, ale jak nie bedzie wyjscia to i namiot sie postawi 3. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 4. Jbpsp (Jaro) - hotel (ale dostosuję się do innych ) 5. Kiler jak narazie tu jest mniej ludzi więc wolę ta ale jak znam życie do czasu wyjazdu będzie jeszcze 10000000000 przetasowań 6. zibixx nocleg -hotel, ale dostosuje się do innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi