ElViajero Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 1. Drzewulec ( 1x 2os w BP)- Mam wolne miejsce w pokoju. Wspólna Kolacja na TAK 2. Igor - rezerwacje w hotelach BB i BP zrobione, bez żarcia (wymyśli się coś na miejscu) 3. Adu (1 x 2 os. w BP) + wspólna kolacja na TAK 4. oscar (1 x 2 os. w BP) - kogos do pokoju mam nadzieje ze znajde 5. Sadek (+toliveistodie) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 6. toliveistodie (+Sadek) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 7. Kubuś + Emilia (BB i BP, chętni na wspólną kolację) 8. mario33 - w BB coś się znajdzie, w BP (1x1os - bo chrapię ) (wspólna kolacja TAK) 9. Szuberto BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 10. Yamahala BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 11. Marina - zarezerwowane 12. Arturo vel ElViajero - BB ZIAD, BP gdzie indziej, wspólne kolacyja jak najbardziej smile.gif 13. grucha_75 - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 14. brat gruchy_75 (niezrzeszony) - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 15. Kamandir 16. Kamandirowa, czyli moja żona Zofia icon_biggrin.gif 17. ajriszkofi 18. Kiler - jako że pokoje są 2 osobowe poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce 19. Yuby, wierzę że ktoś mnie przygarnie. 20. zibixx do przygarniecia (nie chrapię) -dużo gadam 21. marcin_białystok - BB i BP zarezerwowane dwójki więc mam po jednym miejscu wolnym + wspólna kolacja na TAK 22. Niunia - BB i BP klepnięte, kolację wciągniemy 23.mla j.w. 24. Maro78 - BB i BP + kolacja. 25. Ania - jw. 26,27. Paula, Wojtasik - BP klepnięte, czwartkowa kolacja w hotelu -> TAK (byle nie wątróbka) 28,29. Karolina, Artur - BP, kolacja ze wszystkimi - TAK 30. Białystok, szt. 1 31.kivi, szt.1 Mały update bo znowu dwa ludzie się zgubiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Dobra - kto z grupy szybkiej kogo nie bylo wczoraj na spotkaniu jedzie? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 A może by najpierw przekazać tym co nie byli co zostało ustalone, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Właściwie niewiele więcej niz to, co tu. Zbiórka przy centrum handlowym w Jankach, mozliwie blisko jedynego wyjazdu z parkingu (jeżeli dobrze pamiętam). Planowane są dwie grupy - wolniejsza i szybsza. Pan Kerownik zezwolił na wypicie jednego piwa na głowę w środowy wieczór. W czwartek pobuda skoro świt. Mogą zostać wprowadzone dyscyplinujące działania, gdzieniegdzie zwane falą. :icon_twisted: A tu ciekawa strona. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Czyli wylot z BB jest wcześniej ? czy o 9.00 jak było ustalone? BTW - aktualne średnie ceny paliwa po drodze, wg. PZM, przeliczone na złotówki: - Słowacja - 4,68 zł/litr - Węgry - 4,77 zł/litr. Tanio nie ma - podobnie jak w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Czyli wylot z BB jest wcześniej ? czy o 9.00 jak było ustalone? Pobudka ma być o 8.00 a wyjazd najpóźniej o 10.00. Przez Słowację lecimy autostradą a na Węgrzech- krajowymi. Robimy zdjęcia deklom :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_onzo Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 1. Drzewulec ( 1x 2os w BP)- Mam wolne miejsce w pokoju. Wspólna Kolacja na TAK 2. Igor - rezerwacje w hotelach BB i BP zrobione, bez żarcia (wymyśli się coś na miejscu) 3. Adu (1 x 2 os. w BP) + wspólna kolacja na TAK 4. oscar (1 x 2 os. w BP) - kogos do pokoju mam nadzieje ze znajde 5. Sadek (+toliveistodie) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 6. toliveistodie (+Sadek) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 7. Kubuś + Emilia (BB i BP, chętni na wspólną kolację) 8. mario33 - w BB coś się znajdzie, w BP (1x1os - bo chrapię ) (wspólna kolacja TAK) 9. Szuberto BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 10. Yamahala BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 11. Marina - zarezerwowane 12. Arturo vel ElViajero - BB ZIAD, BP gdzie indziej, wspólne kolacyja jak najbardziej smile.gif 13. grucha_75 - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 14. brat gruchy_75 (niezrzeszony) - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 15. Kamandir 16. Kamandirowa, czyli moja żona Zofia icon_biggrin.gif 17. ajriszkofi 18. Kiler - jako że pokoje są 2 osobowe poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce 19. Yuby, wierzę że ktoś mnie przygarnie. 20. zibixx do przygarniecia (nie chrapię) -dużo gadam 21. marcin_białystok - BB i BP zarezerwowane dwójki więc mam po jednym miejscu wolnym + wspólna kolacja na TAK 22. Niunia - BB i BP klepnięte, kolację wciągniemy 23.mla j.w. 24. Maro78 - BB i BP + kolacja. 25. Ania - jw. 26,27. Paula, Wojtasik - BP klepnięte, czwartkowa kolacja w hotelu -> TAK (byle nie wątróbka) 28,29. Karolina, Artur - BP, kolacja ze wszystkimi - TAK 30. Białystok, szt. 1 31.kivi, szt.1 32. G_onzo - poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 A grupa "OPEN" o której startuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 No i stało się! Po nieudanym z wiadomych powodów wyjeździe do Łodzi zaczął mi mocno sp... płyn z wysprzęglika. Rozebrałem parcha i okazało się, że błoto, które tam zalegało :icon_eek:, mocno wyszlifowało tłoczek i cylinderek siłownika. Wymiana uszczelki i obróbka uszkodzeń nic nie dała. Zamówiłem nowy wysprzęglik w ASO Suzuki w środę. Miał dojść z Europy najpóźniej w ten poniedziałek. Jak wiadomo przez uroczystości pogrzebowe ruch tranzytowy był w weekend zakazany, więc graty dojadą najwcześniej do końca tego tygodnia. Wq... jestem na maxa. Z żalu flakon wypiliśmy z moim Skarbem. Pozdrawiam Was zazdroszcząc wrażeń, bo od 3 m-cy się szykowaliśmy :banghead:. Życzę udanej zabawy. Maro (i Ania) 1. Drzewulec ( 1x 2os w BP)- Mam wolne miejsce w pokoju. Wspólna Kolacja na TAK 2. Igor - rezerwacje w hotelach BB i BP zrobione, bez żarcia (wymyśli się coś na miejscu) 3. Adu (1 x 2 os. w BP) + wspólna kolacja na TAK 4. oscar (1 x 2 os. w BP) - kogos do pokoju mam nadzieje ze znajde 5. Sadek (+toliveistodie) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 6. toliveistodie (+Sadek) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 7. Kubuś + Emilia (BB i BP, chętni na wspólną kolację) 8. mario33 - w BB coś się znajdzie, w BP (1x1os - bo chrapię ) (wspólna kolacja TAK) 9. Szuberto BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 10. Yamahala BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 11. Marina - zarezerwowane 12. Arturo vel ElViajero - BB ZIAD, BP gdzie indziej, wspólne kolacyja jak najbardziej smile.gif 13. grucha_75 - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 14. brat gruchy_75 (niezrzeszony) - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 15. Kamandir 16. Kamandirowa, czyli moja żona Zofia icon_biggrin.gif 17. ajriszkofi 18. Kiler - jako że pokoje są 2 osobowe poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce 19. Yuby, wierzę że ktoś mnie przygarnie. 20. zibixx do przygarniecia (nie chrapię) -dużo gadam 21. marcin_białystok - BB i BP zarezerwowane dwójki więc mam po jednym miejscu wolnym + wspólna kolacja na TAK 22. Niunia - BB i BP klepnięte, kolację wciągniemy 23.mla j.w. 24,25. Paula, Wojtasik - BP klepnięte, czwartkowa kolacja w hotelu -> TAK (byle nie wątróbka) 26,27. Karolina, Artur - BP, kolacja ze wszystkimi - TAK 28. Białystok, szt. 1 29.kivi, szt.1 30. G_onzo - poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) Jestem uwieziony w Madrycie kompletnie w czarnej dupie. nie ma lotow, autokarow, biletow na pociag i samochodow w Avisie. Jak do jutra sie stad nie rusze to moze sie okazac ze z Budapesztu nici ;( ...info od Pietry: .........niestety wulkan go skutecznie uziemił i nie da rady wybrać się na winko i langosza do BP ...tak więc Pietra i Złota nie jadą ...a zatem danie wegetariańskie ...też jakby nieaktualne... Maro78 -> sprawdź PW... pozdr, w Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 o! awansowałem na 29.plac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Maro78 -> sprawdź PW... pozdr, w Z racji tego, że PW nie działa piszę tutaj: Część Wojtasik, Dzięki wielkie! Będę dzwonił. Powinno udać mi się podjechać do Ciebie w ciągu dnia. Wymienię sam w garażu i ruszę pewnie koło 17 do BB. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 mnie niestety dopadła awaria sprzeta :banghead: i zostałem "uziemiony" może uda mi się znaleźć części i szybko to naprawić :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam i ja muszę zrezygnować z BP Jak wiadomo nie licznym mam dziecko w szpitalu, co prawda odebrałem go dzisiaj na przepustkę, ale muszę z nim jeździć 2-razy dziennie na kroplówkę. Jak by tego było mało drugi ma to samo (wirus rota) -narazie szpikujemy go w domu! Życzę wszystkim udanej wyprawy i cholernie żałuje, że nie jadę z wami! Musiał by się zdażyc cud, jakby co moto zatankowane, ja tez spakowany!!! Pozdrawiam :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zrobilem przglad, wymienilem opony, mam nowe klocki hamulcowe, nowa szybke, nosek do kasku, torbe na ciuchy, porezerwowane hotele... I dostalem L4 do konca tygodnia, z informacja od przemilej Pani Doktor, ze jak pojade na moto do Budapesztu to ona mnie z zapalenia pluc nie bedzie leczyla. :( 3 miesiace nakrecania sie na wyjazd, zeby dzien przed choroba wykosila :( A zaczalem sie zle czuc w poniedzialek po wyjsciu z MASHa. Udanej zabawy i choc ladne fotki przywiezcie dla mnie. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi