staryb Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 witam, nowy szczęsliwy posiadacz TR3, moto z 2006 czarwona piękna pani, rury, kufry corbiny, siedzenie roównież... tylko że coś mało nas na drodze...pozdrawiam z West Coast...Bart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Gratulacje, ja dziś cały dzień na drodze i też cie nie widziałem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangur Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Witam,do kolegi z Jarocina...- jestem z okolic Kalisza, czasem bywam w SM Moto po roznosci... Moze tak kiedy jakies male spotkane by sie poznac i powymieniac doswiadczeniami... PozdrawiamNo się wreszcie coś na forum ruszyło! To póki jest zainteresowanie tematem, może jakieś spotkanie, zlocik, piwko, kolka ?Blubi nasluchalem sie wiele dobrego o Tobie i Twym prosiaku po ostatniej intruzowni w Chomiazy :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staryb Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Panowie, może jakąś regionalizacje przeprowadzimy?:), bo na krańcu zachodnim samotnie z tą Rakietą.....np... Zachodniopomorskie - Staryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanatyk potworów Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam kolegów :)mam problem z odpaleniem rocketa tzn. wydaje mi sie że czujnik biegów zawodzi bo nie czyta luzu.... czy ktos może wie gdzie on sie znajduje albo ktos juz ten temat przerabiał??? prosiłbym o pomoc :) chyba ze starter nie łaczy w manetce ? a może inna przyczyna ......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspinaker Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Zwykle to ten "czerwony przycisk" :-), ale poważnie to chyba nie czujnik luzu, bo z wciśniętym sprzęgłem nawet na biegu da się zapalić.To prędzej ten czujnik podnóżka, bo z otwartym podnóżkiem na biegu to już nie odpali nawet ze sprzęgłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanatyk potworów Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Zwykle to ten "czerwony przycisk" :-), ale poważnie to chyba nie czujnik luzu, bo z wciśniętym sprzęgłem nawet na biegu da się zapalić.To prędzej ten czujnik podnóżka, bo z otwartym podnóżkiem na biegu to już nie odpali nawet ze sprzęgłem.bo raz jest tak jak chce odpalic na otwartym podnózku to musze kilka razy źwignia biegów przełożyć i wrócic na luz to odpaliale nie zawsze, nieraz musze schowac nóżke i wkleszcze 1 i odpali a nieraz nie, no i też nieraz wystarczy lekko poruszac przyciskiem od starteru czarnym i raz odpali a nieraz nie, już nawet przeczysciłem bezpieczniki i nie mam pojęcia co może byća jest taka możliwośc ze włacznik zaksydował w manetce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspinaker Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Jak chcesz to podaj mi adres mailowy.Mogę wysłać pełną instrukcje serwisową. Tam na pewno znajdziesz położeni wszystkich czujników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) A po cholere ci luz do odpalania? Sprzęgło się naciska i musi zapalić. Edytowane 21 Lipca 2014 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanatyk potworów Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Jak chcesz to podaj mi adres mailowy.Mogę wysłać pełną instrukcje serwisową. Tam na pewno znajdziesz położeni wszystkich czujników.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsaw Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 witam, ja już kiedyś poruszałem sprawę gaśnięcia moto, mój czasem jak jest na luzie i rozłożę stopkę to zgaśnie albo pochodzi chwilę i zgaśnie. Nie wiem czym to jest spowodowane i jak to sprawdzić bo usterka występuje nieregularnie. zdarzyło się również dwa razy podczas jazdy że jakby tracił moc a przy najbliższym spuszczeniu z obrotów zgasł (na skrzyżowaniu :) ) ponowne uruchomienie odbyło się bez problemów jakby nic się wcześniej nie wydarzyło, też nie umie tego wytłumaczyć ani nie mam pomysłu gdzie szukać usterki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 zwykle świruje czujnik przy stopce i pomaga jego oczyszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsaw Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 już raz go wymontowałem ale tam nie ma co pogrzebać wszystko zalane plastikiem, element nierozbieralny nie ma co się wybrudzić jedynie wodzik który albo odbija albo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ja jeszcze nie ruszałem bo mi bangla....w kawasaki kiedys grzebałem bo wariowało i w koncu to wywaliłem. Zawsze można ten włącznik obejsc i zobaczyc czy to jego wina była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsaw Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 tak to dobry pomysł, można spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi