mmarc Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Panowie, może jest kilka chętnych na małe spotkanie w Wieprzach-poznań. Wielkopolska i nie tylko, najbliższy czwartek, około 18-19. Jak ktoś byłby chętny to zapraszam, może udałoby się zorganizować w połowie września jakiś wyjazd w Bieszczady ewentualnie inne śmiganie po winklach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspinaker Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Potwierdzam swoją obecność w Dzikich Wieprzach.Wspinaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarc Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 No to jest nas całe 2 sztuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyrocket Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Wstawiam wykres z hamowni.Nie jest źle, można latać dalej. Wychodzi jakieś 143,5 KM triumph rocket 3 (1).pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Kto mi powie ile centymetrów jest między lagami (między półkami) w rakiecie. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mors2005 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Jaki olej lejecie do swojej Rakiety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
As Kier Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 http://img.wiocha.pl/images/4/a/4ae1e537efc77317d2a9c278e5bc927b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mors2005 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 As Kier, nie takiej odpowiedzi się spodziewałem, ale dzięki za poczucie humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
As Kier Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 As Kier, nie takiej odpowiedzi się spodziewałem, ale dzięki za poczucie humoru.Nie mam Rakiety, więc nie pomogę. Ja leję najczęściej Motul, ale ze znanych źródeł. Bel Rey też dobry i mniej oszustów. Parametry oleju dobierałbym w/g serwisówki, ale poczekaj na wypowiedzi tych co się Rakiet czepiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blubi Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Castrol Power 1 Racing 4T 10W/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Pełny syntetyk a firma bez znaczenia. Miałem Repsola, Motula, Shella i inne.........jeden ch...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Dzięki chopaki za pomoc. :banghead: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspinaker Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jaki olej lejecie do swojej Rakiety ?Motul 300V 10w40 Kto mi powie ile centymetrów jest między lagami (między półkami) w rakiecie.Miedzy lagami 20cm, a odległość między półkami 20,7 cm (przynajmniej u mnie).PozdrawiamWspinaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mors2005 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Dziękuję za informację. Z Motulem miałem złe doświadczenia i Castrol bardziej do mnie przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspinaker Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Dziękuję za informację. Z Motulem miałem złe doświadczenia i Castrol bardziej do mnie przemawia.W tej chwili też mam Castrola, bo pojechałem na regulację zaworów do serwisu i z rozpędu bez pytania wymienili mi również olej. Niestety zauważyłem to dopiero jak płaciłem paragon :-(. Będę miał przynajmniej porównanie. Poprzednio jak zmieniłem z Mobil1 (taki był kiedyś zalecany do Rocketów przez Triumpha) na Motula różnica w zmianie biegów była odczuwalna. Teraz jak mam Castrola nie widzę różnicy, ale przejechałem na nim póki co jeszcze niewiele km.PozdrawiamWspinaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi