zielorz Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Powitać! Znajomemu z niemcowni ukradli Fatboya, rok 2001. Kolor niebieski z aerografem, więcej szczegółów na maila, jak ktoś trafi coś podejrzanego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 wrzuc tutaj moze jakies fotki,nr ramy czy cos Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ależ proszę bardzo ;) http://img691.imageshack.us/i/cimg3146.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelbisz Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Niby Fatboy, a kościsty taki. Swoją drogą to customowy strasznie wiec raczej w całości go nie będą chcieli sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 to nie ja! ja bym takiego nie ukradł no chyba, że Majkel by zamawiał :biggrin: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 no chyba, że Majkel by zamawiał :biggrin: Za mało frendzlów i sakiewek :icon_rolleyes: No i sztandaru nie ma :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Fajny szkielet Makreli wędzonej na baku. :icon_mrgreen: Ogólnie to zburaczony strasznie ten FLSTF. Ale kradzieży i tak szkoda, no chyba że szkop był właścicielem. :icon_mrgreen: Majkel by nie wziął tego, za mało plastiku w tym sprzęcie jest. Np.guziki przełączników, klosze kierunków i tylnej lampy. Coś tam jeszcze może być z plastiku jak się dobrze poszuka. :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wygląda jak wygląda to kwestia gustu ;) Chodzi o to, że go zaj**ali. Jest nietypowy także może coś się znajdzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Moto przednie, ale raczej wątpię żeby u nas poszło w całości. Jesli juz to dalej za wschodnią miedzą. Do Polski za duży przypał i za blisko.... Niemniej jednak zajebałbym za takie coś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi