cyklotron Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Witam Ja jeszcze nic nie mam, ale podoba mi się Ural Wolf albo Retro, tylko nie wiem gdzie to można zobaczyć i czy warto kupować.Może lepiej kupić coś starszego i odpicować ( myślę że sprawiłoby mi to satysfakcję i dużą przyjemność ).Doradźcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 kupuj starego urala (ino sprzed lat 80tych) i sam remontuj. ja bym ruskom nie ufał :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Mam M-72 rocznik 1959, zaprzęg. Skrzynia b. od Dniepra, ze wstecznym.Rama najprawdopodobniej od M-61, z długimi suwakami. Restaurowałem przez trzy lata, ale teraz zaprzęg lata. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Ural ural i jeszcze raz ural :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miaziol Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 WitamNo to tak Dniepr MT-9 w Łodzi przybył Pozdrawiam Miaziol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sseku Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Na slasku będzie śmigać mam nadzieje od przyszłego sezonu MT-9 . Nabyć nabyłem teraz kształcenie, remonty i jazda ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feldgrau Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Cześć! W Słupsku można zaobserwować K-750 prawie w stu procentach oryginalną :D (oprócz lakieru :D ), której zima się nie ima! Kasieńka cały czas jeździ. By rozwiać wszelkie wątpliwości: jest moja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 A ja właśnie zaczynam zbierać na swojego ukochanego urala :DJak narazie kwota jest malutka a trzeba jeszcze zrobić yamahę ale w końcu mam nadzieję doczekać się go! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 a co sie stalo ze przezucasz sie na ruska ?? a tak pozatym to ostatnio ural za 800 w gazetce był :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 NieeNauka i zabawa :DStraszenie mi się podobają te sprzęty! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Jak kupisz takiego za 800zl to na pewno duzo sie nauczysz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 A że do prawka 4 lata to jeszcze odrestaurować może zdążę :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Czas odgrywa tu drugorzedna role. Ja na pierwszym miejscu postawilbym $$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Przez 4 lata powinien uzbierać :DA jeśli to mnie wkręci to sprzedaje japońca i jest kasy myślę wsyatrczająca ilośc... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 wkręci cie :D. widziałeś już fimiki 8) . na kulikowisku zobaczysz jak takie bydlaki orają ten terenowy odcinek placyku :mrgreen: . założe oponke o szerokości 4.00 kostka typu motocross :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi