colahondax11 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) Te zdjęcia dużo wyjasniają a dałbym sobie ręke uciąć że na jednej ze stron internetowych na realnych zdjęciach sklepu tez nie było tego paska przy krawędzi a na dodatek nie był on wyprofilowany tylko zakończony tak normalnie prosto,jakby ucięte od rękawa gilotyną. Kto szuka nie błądzi...znalazłem tą strone intrnetową gdzie sprzedają rękawice alpiny za 49$. Jest tego mnóstwo....Jednak dostępne rozmiary są tylko : M,L,XL . Nie posiadają innych rozmiarów i na tych podejrzanych aukcjach allegro też nikt nie ma innej rozmiarówki co pozwala twierdzić że mają tylko te rozmiary jakie podrabiają w chinach. No i mają także buty i kurtki alpiny...przypuszczam że tez nie jedna podróbka trafiła na allegro. Edytowane 7 Grudnia 2009 przez colahondax11 Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 cena tych rekawic 300 cos tam jest adekwatna do ich jakosc kumpel ma te rekawice i po roku sie porwaly w 2 miejscach wymagaja interwncji szewca moje spidi carbo six tez pekly w jednym miejscu dobrze ze szewc sie spisal a gp tech sa niewygodne do zakladania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woda765 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Też długo zastanawiałem się nad kupnem tych rękawic. W końcu kupiłem je za 309 zł (na allegro) od kolesia Dagobert85. Głowy nie dam, ale moim zdaniem są to oryginały. Poprzednio miałem GP-Plus i patrząc na jedne i drugie nie znalazłem różnic (pomijając różnice modeli). Taka sama skóra, metki, opakowanie, identyczne szycia itd... Jak z wytrzymałością okaże się dopiero w trakcie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Waham się nad kupnem, ktoś je ma, jakieś opinie ? Ceny na allegro są rożne od 280 do 400, słyszałem coś o podróbach jak to z tym jest ? Cze w ogóle warto kupić te rękawiczki ? http://moto.allegro.pl/item989598280_alpin..._1_m_warto.html Np. te czy to oryginały ? Kupywał ktoś od tego kolesia ? albo ma jakiegoś pewniaka ? Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez Sobol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) czytaj tu http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...9entry1610799 choc za 295zł gp pro to podróbki jak diabli Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Waham się nad kupnem, ktoś je ma, jakieś opinie ? Ceny na allegro są rożne od 280 do 400, słyszałem coś o podróbach jak to z tym jest ? Cze w ogóle warto kupić te rękawiczki ? http://moto.allegro.pl/item989598280_alpin..._1_m_warto.html Np. te czy to oryginały ? Kupywał ktoś od tego kolesia ? albo ma jakiegoś pewniaka ? Następny. Weź chłopie pomyśl kto oddaje za pół darmo towar? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Vector, niektórzy chyba kupują te rękawice ze świadomością że to podróby ale chcą mieć dla lansu :bigrazz: Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zamówiłem inne, wszystko identycznie jak na tych fotkach http://img109.imageshack.us/img109/1931/p1090546.jpg Powiem szczerze, nie polecam ;[ Alpinestars jednak prze lansowane lepiej dołożyć i kupić dainese'y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 a może kupić oryginały i nie będzie narzekania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (...) Powiem szczerze, nie polecam ;[ Alpinestars jednak prze lansowane lepiej dołożyć i kupić dainese'y Pokazać Ci dainese full metall po 2 sezonach. Naprawdę alpiny lepiej się trzymają. Wcześniej miałem alpiny, ale że kombi zmieniłem ze spyke na dainese to i rękawice wziąłem. I już więcej nie wezmę. Kombi super, ale rękawice to niewypał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi