Lucass Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 http://img23.imageshack.us/img23/2829/uwagas.jpg http://img163.imageshack.us/img163/3950/20070607.jpg Skradziony w Płotach koło Zielonej Góry... Podobno może byc gdzieś w okolicach leśniowa w i łagowa na trasie ZG - Krosno Odrzańskie wiec jak ktoś tam przebywa czasem to warto żeby zwrócił uwagę.... W moto siedzi kupa pracy, koles , zajebiscie kreci śrubami poza sovietami też i japsy w zasadzie tym żyje, wiec warto mu pomóc... Telefon na pierwszym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 http://img23.imageshack.us/img23/2829/uwagas.jpg http://img163.imageshack.us/img163/3950/20070607.jpg Skradziony w Płotach koło Zielonej Góry... Podobno może byc gdzieś w okolicach leśniowa w i łagowa na trasie ZG - Krosno Odrzańskie wiec jak ktoś tam przebywa czasem to warto żeby zwrócił uwagę.... W moto siedzi kupa pracy, koles , zajebiscie kreci śrubami poza sovietami też i japsy w zasadzie tym żyje, wiec warto mu pomóc... Telefon na pierwszym zdjęciu. No współczuje jak takie coś się widzi to ręce opadają ktoś robi składa dba a tu jakiś c*el przychodzi i wszystko zamienia w nic życzę znalezienia maszynki ładny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Qurwa, to juz ruski tez kradna :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 (edytowane) Jak ludzi zabijają za 2zł to czemu nie zawinąć dniepra. Prawdo podobnie zlecenie było;/ :buttrock: Edytowane 29 Listopada 2009 przez OLOSUZUKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Trzeba wszystek sprzet zabezpieczyc bo jak juz za ruskie zaczynaja sie brac to nie jest wesolo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 ktoś mi się tym dnieprem ostatnio chwalił.. kurde.. aż muszę poszukać. Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 wbrew pozora , dobry ruchol kosztuje 10 tys i wiecej . Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 wbrew pozora , dobry ruchol kosztuje 10 tys i wiecej . no to cena ładna a to jest ciężko odszukać bo ja sam znam gostka co zawodowo się zajmuje odrestaurowaniem składaniem itd a jednego znam co w tym roku kupił starego i chciał go robić więc szukanie igły w stogu siana ale na miejscu właśćiciela chyba załamał bym się bo wiem jak moje SP-1 by mi ktoś skradł a tu w Lesznie to szczerze powiem że ludzie jeszcze teraz trzymają moto pod blokiem albo z tyłu gdzieś tam pod nakryciem ja swój to mam zamknięty i jeszcze chyba łańcuch założę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 wbrew pozora , dobry ruchol kosztuje 10 tys i wiecej . O czym Ty piszesz?? Skradziono Dniepra a nie K-750 :rolleyes: Perfekcyjnie zrobiony Dniepr to jakieś 4-5k zł. A to ceny z allegro, gdzie chcą za Dniepra 8-10k to znajdź mi sprzedawcę który coś takiego sprzedał w tej cenie. Choć może znajdzie się i taki kupiec, chcąc kupić MW-750 kupuje Dniepra za 10k :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 (edytowane) klapku... napisał wyraźnie, że dobry ruchol. mam prawie pewność, że nie miał akurat tego na myśli ;) Gośka Edytowane 3 Grudnia 2009 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 dobry ruchol. mam prawie pewność, że nie miał akurat tego na myśli ;) Znaczy sie .... ani M-72, ani K-750 ani Dniepra ? :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dniepra nie mial na mysli o to Wild chodzilo :bigrazz: porzadnie zrobione M72 to cena min 15 KPLN... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi