KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 By the way - fotka ktora strzelilem jak sam jezdzilem ostatnio zostala wybrana Photo of the day 3 Dec 2009 http://bikepics.com/ nice :) .....ale brzydki retusz :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Jakie produktywne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 .....ale brzydki retusz :biggrin: Tu Cie zaskocze - zdjecie nie bylo w zaden sposob retuszowane - tylko odszumione i przerzucone do cz-b. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Tu Cie zaskocze - zdjecie nie bylo w zaden sposob retuszowane - tylko odszumione i przerzucone do cz-b. ....czyli retusz .... :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Dzisiaj od jakieś 21 planuję trochę się posnuć po wawce. Może ktoś chętny? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Ja już swoje nastukałem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Szimimimi machałem wczoraj do Ciebie ze srebrnej Skody Fabii w kombi(Prymasa-Górczewska).Nawet się wychyliłem,a Ty nic...zahamowałeś...wystraszyłeś się...i odjechałeś niczym Ghołstrajder...robiąc przygazówkę swoim ścigaczem... Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Stary, w pracy jestem to nie mam czasu przebierać w głowie kim może być facet wychylający się do mnie z samochodu :icon_razz: A zahamowałem bo niestety ciężarówka przed wami (i mną) stała z lekka na drodze już nie wspominając o tym, że mogłeś stracić zdolność odwijania gazu :icon_mrgreen: Zniknąłem bo jakim byłbym kurierem gdyby dało się mnie samochodem dogonić :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Szimimimi machałem wczoraj do Ciebie ze srebrnej Skody Fabii w kombi(Prymasa-Górczewska).Nawet się wychyliłem,a Ty nic...zahamowałeś...wystraszyłeś się...i odjechałeś niczym Ghołstrajder...robiąc przygazówkę swoim ścigaczem... Przecież tak się przejął że Temat "W Piwie" założył :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Przecież tak się przejął że Temat "W Piwie" założył :biggrin: Ahh ten Szimimimi i jego maniery gwiazdy :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Taki ladny dzien a tu cisza... Za tydzien jak bedzie pogoda to obowiazkowo latamy. W barze Barka nad zalewem jest zatrzesienie wiejskich galerianek w niedziele - proponuje tam podjechac za tydzien. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Taki ladny dzien a tu cisza... Za tydzien jak bedzie pogoda to obowiazkowo latamy. W barze Barka nad zalewem jest zatrzesienie wiejskich galerianek w niedziele - proponuje tam podjechac za tydzien. byłem dziś - familiada :( Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ja tam polatałem, Husabergiem 500 :buttrock: i trochę swoją Kawą :bigrazz: Plany były inne ale coż, mamy święta i ludzie zajęci wolnym czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dzisiaj śmingus dyngus nabrał nowego znaczenia :) Fajnie się jedzie w tym deszczu ale bez hebli to z lekka ryzyko :banghead: Silnik nie dogrzany, ubrania mokre tak samo jak zawartość kieszeni. Polecam jak ktoś ma kurtkę i funbike których nie żal :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 jest zatrzesienie wiejskich galerianek w niedziele - proponuje tam podjechac za tydzien. Brzmi co najmniej ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi