motoivan Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Szaki , rozprowadziłeś peleton lepiej niż Lance Armstrong . Najbardziej podobał się policman na Powsińskiej , nie wiedział do kogo ma strzelać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 NIE KOCHAM WAS .... k*rwy JEDNE :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Szaki , rozprowadziłeś peleton lepiej niż Lance Armstrong . Najbardziej podobał się policman na Powsińskiej , nie wiedział do kogo ma strzelać . Widze że i kolega się załapał na latanko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Widze że i kolega się załapał na latanko ;) Nie przepiłem przez zimę motocykla to sobie latam. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Szaki , rozprowadziłeś peleton lepiej niż Lance Armstrong . Najbardziej podobał się policman na Powsińskiej , nie wiedział do kogo ma strzelać . Ale twardo trzymał suszare przed klatką, lewo, prawo, środek. przejechaliśmy i zatrzymał puszkę... z racji, że zostawiłam plecak w MC byłam tam jeszcze, nieco później... Oproócz tamtego radiowozu ustawili sie na tej wysokości w rpzeciwnym kierunku na motocyklach. i było ich od groma na całej wisłostradzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINDERMARCIN Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Chetni do polatania dzisiaj wieczorkiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek123 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 A może dzisiaj znajdzie się ktoś kto nie wyjechał i chce polatać??:) w razie co to gygy: 8899307:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 A może dzisiaj znajdzie się ktoś kto nie wyjechał i chce polatać??:) w razie co to gygy: 8899307:) Jutro jak nie bendzie lało to latam od 14. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek123 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Jutro jak nie bendzie lało to latam od 14. :icon_eek: Niestety jutro mi nie pasuje, impreza rodzinna...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Niestety. Dzisiaj popadał deszcz więc się podleczyłem piwkiem. Nie wiedzialem że będzie wieczorem taka ładna pogoda. Ale jak jakiś inny termin to ja chętnie... Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 okoł 15 miało być ładnie, ale już jest fajnie :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Ja dzisiaj planuję latanie ale już mam kompana, możecie nas szukać. Niesposób przegapić, jedyna całkiem zielona Ninja 250 w mieście plus VTR1000 :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Z uwagi, że sezon ma się dobrze i chce nam się latać to odświerzam wątek. Tak tak krzywer nawet z dedykacją :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Jutro po 19 planuje wyskoczyc na przejażdżkę :) Moze ustawimy sie pod 2oo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KabanBandit Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Wpadajcie dziś do Mszczonowa na zamknięty jeszcze pas obwodnicy poszaleć. Jadąc wiaduktem na rondzie drugi zjazd (zamknięty, ale moto na lajcie przejdzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi