oscar Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Snilo mi sie dzisiaj ze widzialem ajrisz. Stala nad stawem na agrykoli, byl wieczor... Potem uslyszalem dziki ryk silnika, cala ziemia drzala od wibracji wyrywajacego sie z ramy silnika. Obejrzalem sie i ujrzalem bialego rumaka skapanego w swietle latarni. Stala za nim jakas postac. Ubrany na czarno, tajemniczy... Pomyslalem ze to Yuby. I kiedy juz bieglem do niego w podskokach... obudzilem sie. Piekny sen... Tak brutalnie sie urwal... shiningami - tez miewasz takie sny czasami? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja nie miewam snów :wink: Może się zakochałeś w ajrisz bo jest taka.... niedostępna :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja nie miewam snów :wink: Może się zakochałeś w ajrisz bo jest taka.... niedostępna :icon_twisted: Ja wlasnie ostatnio mam non-stop. Nie mam pojecia czemu. :banghead: Cale zycie marzylem zeby miec dziewczyne, ale od zawsze bylem brzydki i niesmialy. Teraz juz sie pogodzilem z losem i wiode zywot samotnika. Ale dobrze mi z tym. O zakochiwaniu sie nawet nie mysle. :icon_eek: PS - "niedostepna kobieta" to oksymoron :icon_twisted: Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja nie miewam snów :wink: Może się zakochałeś w ajrisz bo jest taka.... niedostępna :icon_twisted: Shiningami - nie lubię młodszych, ale Tobie może dam szansę :wink: Ujrzeć, rzecz jasna. PS - "niedostepna kobieta" to oksymoron :icon_twisted: Ty się tak nie wymandrzaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Shiningami - nie lubię młodszych, ale Tobie może dam szansę :wink: Ujrzeć, rzecz jasna. Jeśli Ci to pomoże to w Grudniu ujrzysz 21 w profilu. Chcesz przejść do konkretów ? :wink: Oscar - jak na żart to siakiś taki smętny był. Pamiętaj, że jako motocyklista dopuki nie zdejmiesz kasku jesteś piękny w oczach kobiet. Kurde chyba zostanę małym psychologiem :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Nie, po prostu wygadany jestem. Podobno kobiety lubią gadać więc dla nich wtomigraj. Ale Ty masz 10 lat więcej doświadczenia to możesz zostać moim wzorem do naśladowania jak Ci to pomoże :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Dobra ale my tu tak pitu pitu a w temacie mam pytania. Czy jutro latamy ? Gdzie i o której możemy się znaleźć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Sprawdzałem prognozy i nie widziałem deszczu no ale dobra, jak pogoda pozwoli daj jakieś namiary dnia, miejsca i godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja to kasku nie zdejmuje (chyba ze musze). Ogolnie to zanim motocykl kupilem to kilka lat wczesniej kask mialem juz nabyty i wyrywalem laski na to w barach. Ze niby motocyklista jestem. Od razu mialy mokro w majtkach. Potem obiecywalem ze ja przewioze, wychodzilismy na parking, a tam pusto. Lapalem sie za glowe mowiac ze ukradli mi sprzeta i nie mam teraz jak do domu wrocic. Ona oferowala ze mnie podrzuci, jechalismy do niej i kochalismy sie cala noc. Piekna historia - ukradlem ja kolesiowi co sie Dane Cook nazywa. Ale koncepcja sluszna. Nienawidze uzywac motocykla jako afrodyzjaku, wiec nigdy nie bede wyrywal lasek na moto. Ja jutro chyba tylko do pracy i do domu, bez krazenia po miescie. Juz dzisiaj slyszalem pomruki niezadowolenia jak powiedzialem ze bede wieczorem jezdzil. Jeszcze troche i dostane za kare romantyczna kolacje, albo wyjscie do kina na komedie romantyczna. To juz wole odpuscic jeden dzien smigania. :) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Jeszcze troche i dostane za kare romantyczna kolacje, albo wyjscie do kina na komedie romantyczna. To juz wole odpuscic jeden dzien smigania. :) Oscar, powtarzaj za mną : W NAGRODĘ, W NAGRODĘ...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Jutro leje deszcz więc Ja podziękuje, oczekując weekendu. No leje jak scebra :biggrin: No ale w sumie bardziej mi Weekend pasuje niż dzisiaj. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Od jutra ma byc cos kolo 5 stopni, członki Wam odmarzną. Nie lepiej się po prostu umówić na piwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Od jutra ma byc cos kolo 5 stopni, członki Wam odmarzną. Nie lepiej się po prostu umówić na piwo? Martw sie o swoje cyce ........ +5 to nie tragedia :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Martw sie o swoje cyce ........ +5 to nie tragedia :biggrin: Klod, ale ja o dłoniach i stopach. Nie tragedia? zależy dla kogo :bigrazz: Ja się właśnie przyodziewam, nie zapominając o cyckach, i kulam GSem na uczelnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 A nas tu strofuje ..... no i weź tu bądź mądry ........ :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi