kula26 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Po dlugich poszukiwaniach w koncu moge sie pochwalic nowym sprzetem :icon_biggrin: . Szkoda ze tak zimno i mokro, trzeba do wiosny czekac zeby przetestowac :biggrin: . Zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipfer Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Gratuluje !!! Kolejny Bandita :D Tez kupilem Bandite i tez bym pojezdzil...ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truwcio Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Juz to widze jak czekasz do wiosny :P gratulejszyn :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemienhd Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 graulacje, bandit zawsze mi sie podobal. No i lacze sie w bólu - kupowanie motocykla po sezonie jest moze finansowo opłacalne ale to katorga dla czlowieka. Oby do wiosny, oby do wiosny, oby do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtkozo Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Piękna maszyna, naprawdę. :) wytrzymasz do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaroZS Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Nie dasz rady i jeszcze w tym miesiącu będziesz latał :crossy: . Gratulacje, duży bandzior to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zefu Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Gratuluję zakupu i łączę się w bólu ;) Właśnie zakupiłem piękną CBF 600SA z 2005 roku i nie wiem, jak wytrzymam do wiosny! :( To moje pierwsze moto, codziennie schodzę do garażu nasycić oko:/ Nawet jeszcze niezarejestrowany, a tak chciałoby się pojeździć :/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipfer Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Pogoda tak, ze ja wsiadam w samochod, jade jutro do domu 200km posmigac na moto bo nie wytrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Po dlugich poszukiwaniach w koncu moge sie pochwalic nowym sprzetem :icon_biggrin: . Szkoda ze tak zimno i mokro, trzeba do wiosny czekac zeby przetestowac :biggrin: . Zdjecia gratulacje rozumiem ze sie cieszysz ja 25.11.09 kupiłem swój pierwszy motor i też czekam wiosny chociaż juz dwa razy posmigałem pozdrowiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobi Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Fajna maszynka.... .... ale wolę Fazera :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Znajomy kupił moto tydzień temu i dał siedzenie do tapicera coby nie korciło i żeby grypy nie złapać. Gatulacje - ładne moto, też sobie kiedyś taki kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basman007 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Fajna maszynka. Też kupiłem moto tydzień temu i łącze się z wszystkimi w bólu ktorzy czekają do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi