Skocz do zawartości

ducati monster opinie

Gość banita
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze, ja na swoje pierwsze moto mialem Aprilię Pegaso z rotaxem wlasnie. I sięgając pamięcią wstecz było ono momentami dziksze od mojego obecnego Bandita 1200. Więc z tym łagodnym barankiem to chyba troche przestrzeliłeś......

Subjektywne uczucie, moze ten Twoj Bandyta na dwoch potach chodzi ??? :)

A harakterystyke Rotaxa w dwoch roznych firmach pod uwage wziales ?

BMW a Aprilia mimo tej samej jednostki napedowej to jednak chyba zupelnie co innego.

Edytowane przez ks-rider

Dzieki wielkie za wszelkie opinie! Bylem dzis w salonie w Ożarowie no i koles co sprzedawal wychwalal po niebiosa Monstera 695 pod wzgledem jego przydatnosci jako pierwsze moto. Chyba nie schodza jak wpychaja nie wspominajac o jakichkolwiek wadach tego zakupu :( Pozdr.

Nooo jak facet ma 19 lat i nie jezdzil motorkiem- to dziwne to troche- bo ja w takim wieku- juz mialem 3 szt w nielatwych socjalnych czasach- ktore mam nadzieje juz nigdy nie wroca...

Tych "niepowaznych" to bylo troche- WSK, SHL, CZ, MZ, Junak z koszem, znow MZ...

Napisalem tez wczesniej ze gosc ma sam dokonac wyboru- zeby nie sugerowac sie skrajnymi opiniami...

Tak sobie to przemyslalem... wiecie co nie ma sensu mowic czlowiekowi co ma wybrac i czy dobry wybor- od tego ma leb zeby myslec...Pozdr.

Ładna na Allegro to może i jest ale musisz uważać bo często na urodzie na zdjęciu się kończy. Ja miałem SS750 na gaźnikach i palił mi 5 w trasie i 6 w mieście.Jak założyłem DynoJety to spalał o litr więcej tu i tu.

DESMOBSESSION DOC POLSKA

www.ducati-klub.pl

• 2 tygodnie później...

A ja tak sobie myślę, że jak się chce mieć Ducati to nie wypada pytać o spalanie. To niestety nie jest motocykl dla oszczędnych, więc jeśli chcesz oszczędzać na paliwie to co będzie z serwisem i częściami zamiennymi.

A ja tak sobie myślę, że jak się chce mieć Ducati to nie wypada pytać o spalanie. To niestety nie jest motocykl dla oszczędnych, więc jeśli chcesz oszczędzać na paliwie to co będzie z serwisem i częściami zamiennymi.

a dlaczego twierdzisz, że Duc nie jest motorkiem dla oszczędnych? czy wiesz z doświadczenia, jak wygląda sprawa z serwisem i z częściami? Jeśli tak, to podziel się proszę z innymi ta wiedzą

Kris