Skocz do zawartości

KOLEJNE ZABAWY CHRISA PFEIFFERA:)

bikers
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat:

Cudowne dziecko sportów ekstremalnych leżało już 2 tygodnie w stanie śpiączki, 3 miesiące jeździło na wózku, jest jedną z trzech osób w USA, które żyją po oderwaniu kręgosłupa od miednicy. Ale Travis Pastrana nie skończył ze swoim hobby. Po pierwszym w historii podwójnym backflipie na motorze, przyszedł czas na backflip nad uruchomionym helikopterem.

http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,720295..._sie_zabic.html

Ten czlowiek ma chyba wlaczony tryb niesmiertelnosci - gorzej jak mu sie kiedys wylaczy...

A wracajac do tematu - Chris smigajacy na sniegu, ale juz nie tak efektownie:

http://www.motogen.pl/multimedia/rozne/bmw...wcat,art59.html

BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce

Filmik fajny aczkolwiek 50% jego dynamiki zwaliłbym tu na montaż więc się tak nie spuszczajmy.

Np. pod koniec jakoś nie mogę się dopatrzeć w którym momencie rozkłada kosę.

Przypuszczam że ten kilkuminutowy film to efekt kilu/kilkunastu godzin zdjęciowych.

Ot zwykła reklama :bigrazz:

Prosze - masz przykladowy przejazd na zywo:

Brakuje dynamiki lub techniki? Pokaz mi lepszego, bo wg mnie nie ma konkurencji obecnie.

BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce

Brakuje dynamiki lub techniki? Pokaz mi lepszego, bo wg mnie nie ma konkurencji obecnie.

Nigdy nie miał i myślę, że dłuuugo mieć nie będzie.

Bo który inny odważniacha wyskoczy z samolotu bez żadnych zabezpieczeń?! :D

Bo który inny odważniacha wyskoczy z samolotu bez żadnych zabezpieczeń?!

CHYBA ci się coś pomyliło bo bardziej szumu zrobili jak to Pastrana wyskoczył bez zabezpieczenia z samolotu! W ogóle to co robi Chris przy Pastranie to śmiech na sali :buttrock: co nie znaczy że gość jest słaby, wręcz przeciwnie jest najlepszy w tym co robi :lalag:

Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie!

Moja wypowiedź dotyczyła filmiku a nie umiejętności jeźdźca, które co tu dużo mówić - gość jest genialny :lalag:

Stwierdzenie "panować nad motocyklem" nabiera zupełnie innego znaczenia

Edytowane przez Toolman

CHYBA ci się coś pomyliło bo bardziej szumu zrobili jak to Pastrana wyskoczył bez zabezpieczenia z samolotu! W ogóle to co robi Chris przy Pastranie to śmiech na sali :buttrock: co nie znaczy że gość jest słaby, wręcz przeciwnie jest najlepszy w tym co robi :lalag:

Moja wypowiedź dotyczyła Pastrana ;) po prostu źle zacytowałam a nawiązywałam do linka, którego sama wcześniej wkleiłam ;]

Edytowane przez gronoszowa