MYCIOR Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Pastrana to koleś o byczych jajach, ale cos mi sie wydaje, że go te jaja kiedyś przeważą i sruuuu - jak inny wielcy tego świata. W kazdym razie yebany yest. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Pastrana to koleś o byczych jajach, ale cos mi sie wydaje, że go te jaja kiedyś przeważą i sruuuu - jak inny wielcy tego świata. W kazdym razie yebany yest. pzdr No risk no fun :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Cytat: Cudowne dziecko sportów ekstremalnych leżało już 2 tygodnie w stanie śpiączki, 3 miesiące jeździło na wózku, jest jedną z trzech osób w USA, które żyją po oderwaniu kręgosłupa od miednicy. Ale Travis Pastrana nie skończył ze swoim hobby. Po pierwszym w historii podwójnym backflipie na motorze, przyszedł czas na backflip nad uruchomionym helikopterem. http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,720295..._sie_zabic.html Ten czlowiek ma chyba wlaczony tryb niesmiertelnosci - gorzej jak mu sie kiedys wylaczy... A wracajac do tematu - Chris smigajacy na sniegu, ale juz nie tak efektownie: http://www.motogen.pl/multimedia/rozne/bmw...wcat,art59.html Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Ten czlowiek ma chyba wlaczony tryb niesmiertelnosci - gorzej jak mu sie kiedys wylaczy... może z nim jest tak, jak ze Stathamem w "Adrenalinie" ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Filmik fajny aczkolwiek 50% jego dynamiki zwaliłbym tu na montaż więc się tak nie spuszczajmy. Np. pod koniec jakoś nie mogę się dopatrzeć w którym momencie rozkłada kosę. Przypuszczam że ten kilkuminutowy film to efekt kilu/kilkunastu godzin zdjęciowych. Ot zwykła reklama :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Prosze - masz przykladowy przejazd na zywo: Brakuje dynamiki lub techniki? Pokaz mi lepszego, bo wg mnie nie ma konkurencji obecnie. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Prosze - masz przykladowy przejazd na zywo: Brakuje dynamiki lub techniki? Pokaz mi lepszego, bo wg mnie nie ma konkurencji obecnie. Nigdy nie miał i myślę, że dłuuugo mieć nie będzie. Bo który inny odważniacha wyskoczy z samolotu bez żadnych zabezpieczeń?! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Ja raz dynamicznie wypadłem z balkonu na parterze :bigrazz: Przynajmniej widać, że masz aspiracje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Bo który inny odważniacha wyskoczy z samolotu bez żadnych zabezpieczeń?! CHYBA ci się coś pomyliło bo bardziej szumu zrobili jak to Pastrana wyskoczył bez zabezpieczenia z samolotu! W ogóle to co robi Chris przy Pastranie to śmiech na sali :buttrock: co nie znaczy że gość jest słaby, wręcz przeciwnie jest najlepszy w tym co robi :lalag: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 (edytowane) Prosze - masz przykladowy przejazd na zywo: Brakuje dynamiki lub techniki? Pokaz mi lepszego, bo wg mnie nie ma konkurencji obecnie. Moja wypowiedź dotyczyła filmiku a nie umiejętności jeźdźca, które co tu dużo mówić - gość jest genialny :lalag: Stwierdzenie "panować nad motocyklem" nabiera zupełnie innego znaczenia Edytowane 7 Listopada 2009 przez Toolman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 (edytowane) CHYBA ci się coś pomyliło bo bardziej szumu zrobili jak to Pastrana wyskoczył bez zabezpieczenia z samolotu! W ogóle to co robi Chris przy Pastranie to śmiech na sali :buttrock: co nie znaczy że gość jest słaby, wręcz przeciwnie jest najlepszy w tym co robi :lalag: Moja wypowiedź dotyczyła Pastrana ;) po prostu źle zacytowałam a nawiązywałam do linka, którego sama wcześniej wkleiłam ;] Edytowane 7 Listopada 2009 przez gronoszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 calkiem niezly jest tez ten kawalek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 calkiem niezly jest tez ten kawalek: Bmw nie próżnuje... :D W końcu reklama dźwignią... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Ładnie jeżdzą,reklamy fajne ale nie zamienie hondy na bmw. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 (edytowane) never! :D Edytowane 9 Listopada 2009 przez gronoszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi