zielorz Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 U mnie problem ten wystąpił po wyczyszczeniu gaźnika, walczyłem, regulowałem i nic! Spsikałem sprayem teflonowym prowadnice rolki itd, i problem jak ręką odjął :) Problem ten często występuje w starszych crossówkach. Wczoraj to samo dotknęło KXFa 250 rok 04. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Prostokątna, składa się z dwóch części na 4 rolkach ;) Jak to jest blacha stalowa to teoretycznie nie ma prawa sie wyrobic w aluminiowym korpusie gaznika. Moze to wlasnie jakies przytkanie tego calego mechanizmu rolek i rzeczywiscie wystarczy spryskac teflonem. Natomiast korpus ma szanse sie wyrobic i to juz bedzie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradozx6 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Rzeczywiscie teflon moze cos pomoc, moze troche uszczelni bo podobno zostawia po sobie powloke, i nie zbiera brudow a przy okazji nasmaruje.. Jeszcze jedna sprawa, miedzy wózeczkiem a ta blaszka powinien byc chyba simering z tego co pamietam... moze tego u Ciebie nie ma i ciagnie lewe powietrze.. Dzieki zielorz za dobra sugestie:-) Pozdro:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Marcel, zaloz ten oring i napisz czy pomoglo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi