CHUDY CROSS ENDURO Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Witam ponownie z tymi obrotami to tak było wpierw obroty dobrze chodziły po pewnym czasie dochodziły tylko do 7tysięcy potem znów dobrze chodziły a teraz znowu dochodzą do siedmiu tysięcy. Ostatnio gdy odpaliłem motor chodził dobrze ale po 5min towej jeździe znów dochodził do 7 tysięcy. Wczoraj wymieniłem świecę ale to nic nie dało. i nie-wiem dla czemu mam mokry filtr powietrza. Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam CHUDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Filtr powietrza ma być nasączony specjalnym olejem do tego przeznaczonym...najlepiej go wypierz w ludwiku czy innym płynie,kup specjalny preparat do smarowania filtrów i go tym popsikaj ale z głową.jak jeździsz w terenie to należy robić to często,jak nie to co jakiś tam czas w tsce to nie problem sprawdzić Jak ci się kręci do 7tyś to ma taką samą moc do 7 czy jest słabszy niż normalnie? Nasmaruj linkę gazu,zobacz czy ci się nie zacina,używasz dozownika? Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHUDY CROSS ENDURO Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) W motorze nie ma żadnych blokad a moc i prędkość mi spadła gdy obroty dochodziły do 7tysięcy a powinien dochodzić do 13tysięcy. Przy 13 tysiącach była dużo większa moc. A dozownika nie używam. Sam robie mieszanke. Edytowane 21 Października 2009 przez CHUDY CROSS ENDURO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) Sprawdź kompresje, może to tłok już sie kończy. Po jaką cholere założyłeś nowy temat? Edytowane 21 Października 2009 przez Damiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHUDY CROSS ENDURO Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 ja to możliwe ze tłok się koczy jeśli i to raz dobrze działa a raz źle to się zaczęło już 2miesiące temu i raz działało a raz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Objaw pojawia sie po rozgrzaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHUDY CROSS ENDURO Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 no dopiero po rozgrzaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 tłok ci puchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 .g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 to jest silnik z membramą ?? czy symetryk ?? wygląda że membrama ci nie domyka.....filtr powietrza jest mokry od benzyny ?? ściągnij airboxa i dodaj gazu jak z gaźnika leci mgiełka (taka jak np w mz czy jawkach)tzn że membrama ci nie domyka i trzeba obejrzeć.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHUDY CROSS ENDURO Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 jak zdjąć tą mebrame są tam dwie sruby i odkręciłem je ale mebrama wcale nie się ruszyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi