konrad1f Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 proszę Cię, nie rób z Siebie błazna większego niż jesteś - gdzie ktokolwiek napisał, że półoś jest mostem? wymyślasz sobie jakieś niestworzone rzeczy! Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Widze ze w tak mlodym wieku masz problem z pamiecia i juz wlasnych slow nie pamietasz - niedobrze, sugeruje cofnac sie do pierwszej strony... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ??? może zacytuj, nic takiego nie widzę! Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 (edytowane) poza tym po raz pierwszy slysze o czyms co nazwales "sztywny most", ze juz tak przy okazji zapytam o most gietki... http://autowiedza.republika.pl/waly_i_przeguby.html Wybacz moze jestem slepy ale nie znalazlem zdania, w ktorym mostem nazwanoby polos Nadal sugeruje zapoznac sie z technicznym nazewnictwem. Napisałeś , że pierwszy raz widzisz nazwe "sztywny most" - dostałeś ode mnie linka który to wyjaśnia co to jest, i w odpowiedzi piszesz, że nie znalazłeś nic gdzie mostem nazwano by półoś?? A sztywny most to co, nadal twierdzisz że takie cos nie istnieje? Edytowane 29 Października 2009 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 http://autowiedza.republika.pl/waly_i_przeguby.html Napisałeś , że pierwszy raz widzisz nazwe "sztywny most" - dostałeś ode mnie linka który to wyjaśnia co to jest, i w odpowiedzi piszesz, że nie znalazłeś nic gdzie mostem nazwano by półoś?? A sztywny most to co, nadal twierdzisz że takie cos nie istnieje? Chlopcze przestan sie osmieszac :bigrazz: bo z kompromitacji masz u mnie 5. Jezeli nie umie sie czytac to czas spedzac powinno sie w szkole nie na forum... :icon_mrgreen: ??? może zacytuj, nic takiego nie widzę! Sprawdz kilka postow wyzej na obecnej stronie i swoj post na stronie pierwszej... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Odpowiedz tylko krótko tak lub nie - czy istnieje coś takiego jak sztywny most, już bez zbędnego owijania w bawełne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Odpowiedz tylko krótko tak lub nie - czy istnieje coś takiego jak sztywny most, już bez zbędnego owijania w bawełne. Czy ja kiedykolwiek podwazylem jego istnienie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 (edytowane) Czy ja kiedykolwiek podwazylem jego istnienie... Tak, pare postów wczesniej : poza tym po raz pierwszy slysze o czyms co nazwales "sztywny most", ze juz tak przy okazji zapytam o most gietki... Zaprzeczysz? to Twoje słowa. Edytowane 29 Października 2009 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Tak, pare postów wczesniej : Zaprzeczysz? to Twoje słowa. Fakt :icon_eek: ze zaprzeczyc nie mozna z tym, ze piszac ten post mialem na mysli uzywanie tego pojecia w stosunku do drazkowachaczowcow... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Za rady, wiedzę i całą dyskusję jestem Wam oczywiście wdzięczna okropnie, ale załóżcie sobie osobny wątek do wykłócania, bo ja już mam terenówkę i o żadnych zwodzonych - czy nie - mostach słyszeć nie chcę :icon_biggrin: . Mam Hondę...CRF150F :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 No ładnie was kolega podsumował ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 jerzyk - to koleżanka a nie kolega :banghead: MOC - myślałem że internetowe trolle to występują tylko do ok. 18stego roku życia - myliłem się no chyba że jesteś po prostu psychicznie chory i ogarniają Cię omamy wzrokowe Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Nie pierwszy i nie ostatni raz, sam zaliczasz sie do ich scislego grona. Uzywasz zwrotow i pojec o ktorych znaczenia nie masz pojecia a dodatkowo jestes na tyle bezczelny ze nawet nie potrafisz sie do tego publicznie przynznac, no coz ewidentny brak odwagi cywilnej, ale czy to moze dziwic :icon_rolleyes: Podszkol sie i jak juz bedziesz cos wiedzial wowczas moze zacznij udzielac sie w takich tematach... :icon_mrgreen: Most to most i zawsze bedzie sztywny a polos to polos. Jedno zawieszenie jest zalezne drugie nie, koniec kropka i naucz sie tego do konca swych dni!!! I jeszcze jedno, przestan sie osmieszac publicznie bo to jest zenujace dowodzac wszem i wobec ze zawieszenie wielowachaczowe ma most. Wstyd mi ze sie wdalem z takimi gamoniami wogole w dyskusje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 . Mam Hondę...CRF150F :icon_mrgreen: . No poprostu nie wierze. Dobrze że nie pojechałaś na zawody balonowe bo byś teraz miała balon. To po ile to cudo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 No poprostu nie wierze. Dobrze że nie pojechałaś na zawody balonowe bo byś teraz miała balon. To po ile to cudo?? Masz rację, ale wtedy mielibyśmy przeloty po okolicy gratis, tak że zostaje tylko żałować :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi