paulbiker Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Witam,mam problem z odpaleniem moto.pali tylko czasami i tylko na kilka sekund po czym gasnie.Czy to moze byc przekaznik rozrusznika,bo slychac w nim dosyc glosne stukanie?Jezeli ta to jak mozna sprawdzic czy jest dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Sciagnij sobie serwisowke, odpowie na wiekszosc pytan. Nie pali tzn, nie kreci ? Kreci, ale nie zapala ? Kreci, zapala ale zaraz gasnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Głośne stukanie przekaźnika rozrusznika słyszałem u siebie jak mi padł akumulator. I oczywiście też był w tedy problem z zapalaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Z tego co zrozumialem to odpala po czym gasnie. Uzupelnij dane - ktory rocznik etc. Na gaznikach? Jak odpali pochodzi, przejedziesz sie etc i wykrecisz swiece to jakiego jest koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Odpowietrzenie baku drożne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Witam,mam problem z odpaleniem moto.pali tylko czasami i tylko na kilka sekund po czym gasnie.Czy to moze byc przekaznik rozrusznika,bo slychac w nim dosyc glosne stukanie?Jezeli ta to jak mozna sprawdzic czy jest dobry? Z ktorego roku fazer? Jesli z pierwszych rocznikow to odziedziczyl ceche po xj, ktore ciezko odpalaly po dluzszym postoju w nizszych temperaturach, czy problem pojawil sie wraz z nadejsciem niskich temperatur i sporadycznego odpalania? pozdr Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi