MichałKaczmar. Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Moje enduro pali na dotyk jesli jest uzywane czesto, ale po tygodniowej przerwie musze krecic go kilkanascie, moze 20 sekund aby zaskoczyl. Napiszcie co moze byc przyczyna i czy da sie to poprawic w singlu. Moja kawa zx9r ma tak samo jesli stoi nieodpalana dluzej niz 4 tyg - po prostu paliwo z gaznikow wyschnie, ale uzywajac ja przynajmniej raz w miesiacu obchodze ten problem. Teraz po sezonie ciezko bedzie odpalac Honde co kilka dni.... Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) odkrec kranik pochyl motocykl w lewo az paliwo z gaxnika pójdzie na ziemie i wyprostuj i pal na ssaniu ;) taka sztuczka dla singli po dłuższym staniu Edytowane 11 Października 2009 przez qpa Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) Dzieki za porade ! odczekam kilka dni i wyprobuje. Ciekawy jestem jak mocno trzeba pochylic sprzet - on nie nalezy do lekkich. Mam nadzieje ze to pomoze. Edytowane 12 Października 2009 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr74 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Dzieki za porade ! odczekam kilka dni i wyprobuje. Ciekawy jestem jak mocno trzeba pochylic sprzet - on nie nalezy do lekkich. Mam nadzieje ze to pomoze. A jak to ma zadziałać przy kraniku podciśnieniowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Tam po prostu przestawiasz go na PRIme :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr74 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Tam po prostu przestawiasz go na PRIme :) W XT nie ma prime ani nawet due :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi