rider Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 A ja mam pytanie odnośnie tematu: gdzie można zrobić kartę motorowerową?Nauczycielka od techniki mocno się opiera, a w sarbo doją 200zł.Najbliższy termin w nauce jazdy (w szkole facet od katB ale też wystawia) 15 maj i jak tu się nie zaj**ać? Chyba będę narazie jeździł po wsi ... a tu kurde sezon w pełni i chętnie wyskoczyłbym gdzieś dalej. ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 w sarbo doją 200zł. 200zl za karte? zlodziejstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Jeśli uda Ci się wymęczyć nauczycielkę, to zorganizuje to gdzieś mniej więcej koło maja :? Więc myślę, że jedna chwała czy gość od nauki jazdy czy nauczycielka :!: W każdym bądź razie powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Tuatj już opisywałem sytuację :arrow: http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...ta+motorowerowa ale trzeba próbować dalej, jak się nie uda trudno, zawsze mam jeszcze w rękawie kartę rowerową :mrgreen: wprawdzie sprzed 6-7 lat i zdjęcie, jak z przedszkola, ale jest!!! P.S. Próbujemy dalej ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Szkoła ma obowiazek zapewnic ci owy egzamin. Musisz tylko pokrecic sie przy dyrce i nie dawac jej spokoju. Pisz wiele podan na papierze ;) itp.Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Juz się nie będe musiał obawiać. Od dzisiaj (14.IV.2004) jestem posiadaczem karty motorowerowej :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Juz się nie będe musiał obawiać. Od dzisiaj (14.IV.2004) jestem posiadaczem karty motorowerowej :clap: Gratulacje :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Ja na karte zdałem dwa tygodnie temu za pierwszym razem :clap: bo z pierdzikami mam do czynienia nie od dziś i tak czytając wasze posty w których przetaczane były argumenty za i przeciw i myśle sobie że kiedy dzieciak w wieku 13 lat lubi już szpanowac to wraz z biegiem czasu mu to sie nasila i nasumeła mi sie myśl iż,może być tak jak jest lecz do tej procedury można by było dodać jakiś psyho test lub coś w tym stylu Co wy na to :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Ja zdaje nie wiem kiedy, bylem na jakims kursie ale o tym jutro dopisze bo dzis mi sie jush nie kce :clap: Pzdr Tak wogle z tymi 15 latami do good idea :) Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Nom Ciekawe jak to będzie jak do UE wejdziemy, doprawdy ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ale bzury piszeciemoze jeszcze zabronicie jeźdźić na rowerze 13to latkom ja za moich czasów miałem normalny egzamin przed policjantemi gościem z wydziału komunikacjii byli tacy co nie zdawali (nawet wczesniej jak miałem 10lat i był egzamin na karte rowerową to byli tacy co niezdalwali) ja miałem motorynę +- od 11stego roku życia i myślę ża radziłem sobie z nią bardzo dobrze i nie wiem dlaczego ktoś miałby mi odbierać prawo jeżdżenia nią legalnie po ulicach zwałszcza jacyś pierdalnięci 15to/16to latkowie Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 "Nauczycielka od techniki mocno się opiera, a w sarbo doją 200zł. " No ja miałem ten komfort że poprostu facet egzaminator przyjechał do szkoły napoczatku rozdzał testy. Następnego dnia jak ktos miał wystarczająca ilość pktów mógł dopiero przystąpić do praktyki, nie wiem nawet czy dałem 80 zł :D 200 zł to ździerstwo na maxa... Wracając do tematu dyskusji to karta od 15 lat to nie taki zły pomysł bo jak widze dzieciaka który jedzie drogą ledwo wystaje z zakierownicy w znakach się nic nie oreintuje i ledwo ten motorower/skuter trzyma :) to się obawiam czy mi przypadkiem może taki nie wjechac w ****. Oczywiscie jak zapytać takiego małego to się uważa za króla dróg :D ale pomińmy to... Takie jest moje zdanie :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 No trochę połaziłem po szkole, pomęczyłem dyrektorkę i się wszystko wykrystalizowało. Na początku, jak powiedziałem, że szkoła ma obowiązek zrobić kartę motorowerową zrobiła oczy jak 5zł 8O i powiedziała, że musi się dowiedzieć. Za kilka lekcji powiedziała, że babka od sekretariatu powie, jak załatwić sobie kartę. Ostatecznie wyszło tak, jak mialo być; kartę załatwia facet od nauki jazdy z naszej szkoły więc poszedłem się jego spytać. Co się dowiedziałem? Kupić książkę z testami, przerobić i zada kilka pytań z przepisów, jak będzie trochę więcej chętnych to może załatwi motorower ... Najbliższy termin tego "egzaminu" to 20 maj , i jak tu się nie załamać, chyba będę jeździł bez karty, ale narazie na warszawę nie będę wyjeżdżał i trzeba będzie tylko po wsi jeździć :clap: ... trudno trzeba trochę poczekać :? P.S. Dziękuję koledze, który łaził ze mną i pomagał sforsować systemy szkolne ... gdzie uczeń jest intruzem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 najwazniejsze ze w ogole bedziei dobrze ze bedziesz mial w miare normalny egz.poki co, "naucz" sie jezdzic, dopiero pozniej szturmoj miasto :clap: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 poki co, "naucz" sie jezdzic, dopiero pozniej szturmoj miasto :clap: :mrgreen:Komu ty to mówisz? :lol: Oczywiście, że najpierw się nauczę z jazdą w ruchu ulicznym mam trochę doświadczenia, bo troszkę w zeszłym sezonie na rowerze jeździłem. Ale ciężko opanować tą dziką bestię :lol: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi