mikisz Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Witam, mam taki problem.. ponieważ chcę kupić sobie jakiś motorek ;p i ostatnio zauważyłem kolesia u mnie na wsi z takim ktm'em więc zwracam się do Was z pytaniem czy kupie takiego używanego do 2 tysięcy? i ile mi taki motorek używany wytrzyma jak będe o niego dbał?? i czy da się tym poskakać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Witam, mam taki problem.. ponieważ chcę kupić sobie jakiś motorek ;p i ostatnio zauważyłem kolesia u mnie na wsi z takim ktm'em więc zwracam się do Was z pytaniem czy kupie takiego używanego do 2 tysięcy? i ile mi taki motorek używany wytrzyma jak będe o niego dbał?? i czy da się tym poskakać ? czekaj czekaj dla siebie chcesz kupić mini crossa ?? :icon_eek: jesli tak to no koment :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikisz Opublikowano 6 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 czekaj czekaj dla siebie chcesz kupić mini crossa ?? :icon_eek: jesli tak to no koment :banghead: czemu nie? mam dopiero 11 lat, i 150 wzrostu, narazie taki mini mi wystarczy.. pozatym wole małego ale dobrego niż dużą chińszczyzne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Października 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Mówisz o KTM na junior kołach? http://www.ktmworld.com/uploaded_images/2008-KTM-50SX.jpg Wybór modeli jest dość spory. Te motocykle, wbrew pozorom, potrafią wiele. Poskaczesz na nich także, bez obaw. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 czemu nie? mam dopiero 11 lat, i 150 wzrostu, narazie taki mini mi wystarczy.. pozatym wole małego ale dobrego niż dużą chińszczyzne.. błagam kup sobie jakąś 80 są takie na małych kołach chociaż jak bym polecał jednak na dużych :bigrazz: te mini crosy są dla 6-7 latków :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 11 lat. hmmm, dozbieraj i kup jakiegos sx 125 (jak do ziemi dosiegniesz), a jak sie boisz to 80, ale na duzych kolach, bo na takie cos to IMO za stary jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikisz Opublikowano 7 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Widziałem dorosłego na takim i fajnie się mu zapylało ;p a 120 nie kupie do 2 tysięcy chyba, że macie jakiś pomysł?? kurde -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 przezabawny koleś jesteś, najpierw zakładasz temat i chcesz sobie za tysiaka kupic chiński shit a teraz przeskakujesz na KTM Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikisz Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Wiem, ale odradziliście mi tego chinskiego shita, a ostatnio zobaczyłem tego ktm junior i jestem ciekaw za ile takiego kupie, więc co w tym śmiesznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 To że w końcu nie kupisz nic. Ja chcesz mogę załatwić Ci skuter, super rakietę, chińską ale z zajebistych części. Leci 90 km/h. Za 900 zł :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikisz Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 ;p teraz nic puki co nie kupie bo zima idzie i to bez sensu. a pozatym coś kupie na 1000 % ;> tylko jeszcze niewiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) ;p teraz nic puki co nie kupie bo zima idzie i to bez sensu. a pozatym coś kupie na 1000 % ;> tylko jeszcze niewiem co. To po co zakładasz 20 tematów? :clap: W zimę taniej Edytowane 8 Października 2009 przez pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Wiem, ale odradziliście mi tego chinskiego shita, a ostatnio zobaczyłem tego ktm junior i jestem ciekaw za ile takiego kupie, więc co w tym śmiesznego? maja racje jak ktoś chce sie bawic w enduro i odrazu szuka oszczędności to niech lepiej sobie da spokój z tym endurowaniem zakup to nie wszystko utrzymanie sprzeta bardzo duzo kosztuje i jeszcze jedna kwestia ubranie i ochraniacze na tym też będziesz przytaniał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 w samym podstawowym ubiorze nie wiem czy się zamknie w tysiaku chyba ze uzywki kupi ale nie polecam. Za podana kwotę (tych 2tys choć by nawet) to ja kupiłem buty, kask i gogle a gdzie reszta (a to dopiero absolutne minimum) Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 w samym podstawowym ubiorze nie wiem czy się zamknie w tysiaku chyba ze uzywki kupi ale nie polecam. Za podana kwotę (tych 2tys choć by nawet) to ja kupiłem buty, kask i gogle a gdzie reszta (a to dopiero absolutne minimum) Dokładnie. Do tys zł można kupić używane ciuchy, nowe i porządne ok 2-4 tys. W twoim wieku polecam Ci KTM SX 65 i inne 65tki. Znajomy z klubu ma takiego: http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C10%5C09...800080-full.jpg http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C10%5C09...800078-full.jpg http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C10%5C09...800077-full.jpg Młody przejeździł 30-50 mth na torze. Tak jak mówiłem, ok 2 tys na ciuchy, 5 tys na moto + 3 tys na start(na jakiś czas na paliwo i części powinno wystarczyć) i można śmigać. Jak nie pasuje, to skutera 50cc + TIGER za 70zł i też można jeździć. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi