Joajer Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Witam i mam pytanie o różnice tych 2 z wyglądu takich samych motocykli. Czym się różnią, tzn jak kupuję 1150 to po czym będę miał pewność że to nie 1100 (papiery papierami a pojemność pojemnością) I czy warto kusić się na 1150 skoro są dużo droższe. Więc co mają lepszego oprócz tych 50cm (myślę że 1150 ma 1150cm a nie np. 1120) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 (myślę że 1150 ma 1150cm a nie np. 1120) 1130, jeśli wierzyć katalogom z netu nieautoryzowanym przez firmę. ale 1100 ma w rzeczywistości 1085ccm, więc... :icon_twisted: o ile mnie pamięć nie myli 1150 miał dwie świece na cylinder, 6-ty bieg i był ciut cięższy, ale głowy nie daję jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 No róznica jest w wyglądzie reflektora, to napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Witam i mam pytanie o różnice tych 2 z wyglądu takich samych motocykli. Czym się różnią, tzn jak kupuję 1150 to po czym będę miał pewność że to nie 1100 (papiery papierami a pojemność pojemnością) I czy warto kusić się na 1150 skoro są dużo droższe. Więc co mają lepszego oprócz tych 50cm (myślę że 1150 ma 1150cm a nie np. 1120) Dużo lepsza skrzynia biegów, cichsza i wytrzymalsza, VI bieg (naprawdę sie przydaje), lepsze światła, wahacz jest nieco dłuzszy co podobno polepsza prowadzenie (nie wiem na ile skoro 1100 prowadzi sie blisko ideału :) ), podobno jeszcze mniej pali niż 1100 więc ma mniejszy o litr zbiornik niz 1100 :) Aha - nie ejstem pewny ale chyba sprzęgło jest hydrauliczne. Najbardziej kusi mnie ta skrzynia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Odkopuję temat, mam pytanko. W RT1150 mam osłony plastikowe na swiece, osłony są z napisem 2 sparks, wiec na swie świece, pod nią idzie jednen przewód z fajką, czy to znaczy ,że jest jedna świeca? Dodam,że osłona plastikowa z rt 1100 w ktorym jest na bank jedna świeca, to nie pasuje na moją pokrywę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi