Skocz do zawartości

Puchar Polski PZM w Rajdach Enduro - forumowicze

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

Miło mi zakomunikować, że w najbliższy weekend, 27-28 marca startują w Pucharze Polski PZM w Rajdach Enduro, Wasi koledzy, czyli Enduroman (Darek) i ja.

Darek będzie startował w klasie 125, ja w najmocniej niestety obsadzonej klasie P125.

Ub. sezon miałem najgorszy w historii, skoczyłem na 52. miejscu w kraju, nieważne.

Teraz idzie nowy sezon, rozpoczyna się na trasie znanej mi doskonale (mój handicap). Poza tym dobrze znam tor motocrossowy, na którym odbędzie się jedna z prób cross (zdjęcia z tego toru widzieliście w temacie o moich skokach na KTM, albo możecie pooglądać w galerii umieszczonej w moim podpisie jako My Motocross Photogalery). Tor jest megazdradliwy - kopny piach miesza się z gliną dawnego stawu. Szok, raz jedzie się po ośkę w piachu, za chiwlę tyłek nosi śliskie błoto. No i trumy oraz hopy. Szczególnie ta jedna, po której ląduje się 5 metrów niżej w głębokim lesie..

Póki co mam kleksa w gaciach przed rajdem. Zawsze mnie łapie biegunka już na parę dni przed zawodami. Nie wiem skąd się to bierze... Może organizm chce zrzucić zbędne kilogramy? hehehehe :lol:

Także trzymajcie kciuki za forumowych kumpli na PP PZM w Rajdach Enduro.

pzdr

No to nie pozostaje nic innego jak tylko życzyć powodzenia wszystkim startującym.

A co do tej biegunki, to jak juz Cię łapie prawie tydzień przed zawodami, to w dniu rajdu wyglądasz pewnie jak ostatnie chucherko. Pewnie strój wisi na tobie jak na strachu na wróble, same skóra i kości. I w ten sposób zyskujesz przewage nad rywalami, bo Cie za takiego wygłodzonego i zamęczonego mają. Poza tym kleks w gaciach w czasie wyścigu cały czas przypomina: tylko nie siadaj, tylko nie siadaj.

Życze wam powodzenia i dobrej pogody. Dominik mój kolega startuje na KTM EXC 400 więc bedzie jechał w Twojej klasie. Na biegunke polecam smekte a jak to nie pomoże to zostaje wziąśc tylko pampersa ze sobą :mrgreen: Tak poważnie to biegunki spowodowanej nerwami podobno nie da sie zatrzymać farmakologicznie.

Oczywiście powodzonka życze! Całej i bezpiecznej (niewiem czy jest to możliwe? tacy nie wygrywają!) oraz bezawaryjnej jazdy nie tylko w ten weekend ale i cały sezon!

Tacy to se adrenalinki "pojedzą"! ;-)

Aż mi żal! ;-(

Jeszcze raz powodzonka!

"TYLKO NIE SIADAJ TYLKO NIE SIADAJ" - zwierzak ma racje! ;-)

Nie pozostaje mi nic innego jak po prostu zyczyć Wam jak najwięcej szczęścia i wysokich, a nawet najwyższych wyników. :) 8) Mam nadzieję, że przywieziecie ze sobą na 4um miejsca, z których będziecie więcej niż zadowoleni. :) Jeszcze raz życzę powodzenia i gumiastych drzewek. 8)

Powodzenia chłopaki !!! Trzymam kciuki !!! :)

Licze na wysokie miejsca w klasyfikacji !!! Nie zapomnijcie o zdaniu relacji, po wszystkim !!!

Niech moc bedzie z wami :)

A co do przeczyszczeniai to ono przechodzi kilka godzin przed !!! Wtedy to dopiero ma sie takie nerwy, że nawet nie można potrzeby załatwić :) - znam to z własnego doświadczenia :)