Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Marca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Miło mi zakomunikować, że w najbliższy weekend, 27-28 marca startują w Pucharze Polski PZM w Rajdach Enduro, Wasi koledzy, czyli Enduroman (Darek) i ja. Darek będzie startował w klasie 125, ja w najmocniej niestety obsadzonej klasie P125. Ub. sezon miałem najgorszy w historii, skoczyłem na 52. miejscu w kraju, nieważne. Teraz idzie nowy sezon, rozpoczyna się na trasie znanej mi doskonale (mój handicap). Poza tym dobrze znam tor motocrossowy, na którym odbędzie się jedna z prób cross (zdjęcia z tego toru widzieliście w temacie o moich skokach na KTM, albo możecie pooglądać w galerii umieszczonej w moim podpisie jako My Motocross Photogalery). Tor jest megazdradliwy - kopny piach miesza się z gliną dawnego stawu. Szok, raz jedzie się po ośkę w piachu, za chiwlę tyłek nosi śliskie błoto. No i trumy oraz hopy. Szczególnie ta jedna, po której ląduje się 5 metrów niżej w głębokim lesie..Póki co mam kleksa w gaciach przed rajdem. Zawsze mnie łapie biegunka już na parę dni przed zawodami. Nie wiem skąd się to bierze... Może organizm chce zrzucić zbędne kilogramy? hehehehe :lol: Także trzymajcie kciuki za forumowych kumpli na PP PZM w Rajdach Enduro. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 No to nie pozostaje nic innego jak tylko życzyć powodzenia wszystkim startującym.A co do tej biegunki, to jak juz Cię łapie prawie tydzień przed zawodami, to w dniu rajdu wyglądasz pewnie jak ostatnie chucherko. Pewnie strój wisi na tobie jak na strachu na wróble, same skóra i kości. I w ten sposób zyskujesz przewage nad rywalami, bo Cie za takiego wygłodzonego i zamęczonego mają. Poza tym kleks w gaciach w czasie wyścigu cały czas przypomina: tylko nie siadaj, tylko nie siadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Życze wam powodzenia i dobrej pogody. Dominik mój kolega startuje na KTM EXC 400 więc bedzie jechał w Twojej klasie. Na biegunke polecam smekte a jak to nie pomoże to zostaje wziąśc tylko pampersa ze sobą :mrgreen: Tak poważnie to biegunki spowodowanej nerwami podobno nie da sie zatrzymać farmakologicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufa Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Oczywiście powodzonka życze! Całej i bezpiecznej (niewiem czy jest to możliwe? tacy nie wygrywają!) oraz bezawaryjnej jazdy nie tylko w ten weekend ale i cały sezon!Tacy to se adrenalinki "pojedzą"! ;-)Aż mi żal! ;-(Jeszcze raz powodzonka! "TYLKO NIE SIADAJ TYLKO NIE SIADAJ" - zwierzak ma racje! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 Nie pozostaje mi nic innego jak po prostu zyczyć Wam jak najwięcej szczęścia i wysokich, a nawet najwyższych wyników. :) 8) Mam nadzieję, że przywieziecie ze sobą na 4um miejsca, z których będziecie więcej niż zadowoleni. :) Jeszcze raz życzę powodzenia i gumiastych drzewek. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 Powodzenia chłopaki !!! Trzymam kciuki !!! :) Licze na wysokie miejsca w klasyfikacji !!! Nie zapomnijcie o zdaniu relacji, po wszystkim !!!Niech moc bedzie z wami :) A co do przeczyszczeniai to ono przechodzi kilka godzin przed !!! Wtedy to dopiero ma sie takie nerwy, że nawet nie można potrzeby załatwić :) - znam to z własnego doświadczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 dominik co sie martwisz masz doladowanie w postaci rozpylacza ale w sobote przejdzie tylko mozesz byc przez to oslabiony ale wierzymy ze bedzie ok ja zjawie sie na trasie z mlodym nr masz 280? grzybas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi