suzukigt80 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam. Prawie juz mi sie skonczyly klocki hamulcowe w moto Kawsaki er-5 i czas kupic nowe. Teraz pytanie jakie klocki kupic ceny zaczynaja sie na 40zł a kończą na 130zł. Z tego co wyczytałem to klocki typu sintered sa lepsze od kevlarowych. Byl bym wdzieczny za rade jakie najlepiej kupic. Er-5 ogolnie ma slabe hamulce wiec mysle ze warto zainwestowac w dobre klocki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ja w swoej GPZ stosowałem EBC - nie pamiętam jaki to był model, ale kosztowały około 110 zł i były bardzo dobre :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Tez mam EBC w GPZ. Dobre sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ja również polecę EBC, cena nie zwala z nóg a są ok, obecnie zastanawiam się nad SBSami do swojego bandziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ja również polecę EBC, cena nie zwala z nóg a są ok, obecnie zastanawiam się nad SBSami do swojego bandziora SBS czy SBK? Bo SBK ma mój kumpel i hamują za*ebiście :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 SBS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Pomyśl nad stalowym oplotem jeśli jeszcze nie masz. Na prawdę warto. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzukigt80 Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 (edytowane) Witam. Mam pytanie. Które klocki wybrać do kawasaki er-5 97r? NHC http://moto.allegro.pl/item735790805_klock...50_gpx_600.html EBC http://moto.allegro.pl/item743389707_klock...r_zrx_er_5.html Edytowane 23 Września 2009 przez suzukigt80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 te: http://www.spw.home.pl/sklep/product_info....products_id=255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 ja również SBS'y polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Albo Ferodo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Oryginalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi