ernestZL Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Fakt-no coment... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ja sadze ze prawda lezy gdzies posrodku. Wg mnie dobry kombik jest super wazny na torze. Natomiast na ulicy trzeba jezdzic rozwazniej - jak sie przegnie to rzeczywiscie zazwyczaj nic nie uratuje. Na ulicy kluczowa wlasnie bedzie bardziej ochrona przed zdarciem sie (protektory chronia przed uderzeniem o ziemie w trakcie upadku, a nie wychwyceniem kraweznika czy latarni). Jednakze chyba kazdy sam powinien ocenic co jest dla niego najwazniejsze. A jeszcze w temacie - 4SR zlapal jeszcze jednego zawodnika WSBK - klasy Stock 600: http://www.scigacz.pl/4SR,zdobywa,kolejnyc...ikow,10992.html Jakub Kornfeil, zwycięzca tegorocznej edycji wyścigów Red Bull Rookies Cup. W przyszłym sezonie Kuba startować będzie w barwach włoskiego zespołu Loncin Racing Team w rozgrywkach GP 125, towarzyszącym wyścigom MotoGP. Drugim zawodnikiem jest członek czeskiej ekipy MS Racing Team - Michal Salač. 20-letni Michal uzupełni szeregi klasy Stock 600 (STK600), która asystować będzie serii wyścigów WSBK Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 nie zmienia to faktu np. w moim przypadku. Gdyby mial dac 2 tys za 4sr a baaaardzo podobną cene za alpinestarsa czy berika. Nigdy bym sie nie zastanawial :) i tak kazdy kupi to co bedzie uwarzal za stosowne. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 nie zmienia to faktu np. w moim przypadku. Gdyby mial dac 2 tys za 4sr a baaaardzo podobną cene za alpinestarsa czy berika. Nigdy bym sie nie zastanawial :) i tak kazdy kupi to co bedzie uwarzal za stosowne. Co innego miec w tej samej cenie - wtedy logiczne jest ze wybierze sie lepszy. Poza tym jak pisalem wczesniej - cena jest tylko jednym z czynnikow... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 jak sie przegnie to rzeczywiscie zazwyczaj nic nie uratuje. Nie zawsze trzeba samemu przegiąć, żeby doszło do wypadku. Powtarzam, chyba mieć więcej niż mniej? Sprawa jest prosta, nie stać Cię, kupujesz np. Berika, masz kasę kupujesz Dainese Tatoo z kangura. Wsio. Dla mnie bezpieczeństwo jest najważniejsze i zawsze chcę być na motocyklu zabezpieczony maksymalnie. A to czy ktoś kwestionuje miejsce i zastosowanie protektora g*wno mnie interesuje. Mam, może pomoże... nie zmienia to faktu np. w moim przypadku. Gdyby mial dac 2 tys za 4sr a baaaardzo podobną cene za alpinestarsa czy berika. Nigdy bym sie nie zastanawial :) i tak kazdy kupi to co bedzie uwarzal za stosowne. W umie ja cały czas miałem w myślach cenę, którą zapłacił mój kolega - 1700 to była cena w ogóle bez konkurencji i bez żadnej dyskusji. Natomiast teraz rzeczywiście za te 2150 zł już jest mniej atrakcyjna... I macie w sumie rację, różnica jest na tyle niewielka, że warto dołożyć te parę złociszy i mieć coś bardziej renomowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Sprawa jest prosta, nie stać Cię, kupujesz np. Berika, masz kasę kupujesz Dainese Tatoo z kangura. Wsio. Kwintesencja całego tematu- ile mam kasy za tyle kupuje. Sam jeżdze w kombi tchul bo nie miałem kasy na alpine czy dainese. Pozdro Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 A jakby spojżeć na topz tej strony że Alpina czy Daniese są już bardzo renomowanymi firmami i każdy myśli że są najlepsze więc mogą windować cenę. A 4sr wchodzi dopiero na rynek więc to też świadczy o cenie. Ja mam od nich kurtke i spodnie i jestem zadowolony. Ale jeszcze mało widziałem i miałem w ręcach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Ceny są wiwindowane, masz rację. Ale akurat w tym wypadku to jest uzasadnione :wink: Za*ebiste cichy i tyle. A czy najlepsze? Hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 http://www.4sr.pl/katalog/moto-kombinezy/r...ion-red-22.html ceny na zime :) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 (edytowane) http://www.4sr.pl/katalog/moto-kombinezy/r...red-22.htmlceny na zime Raptem 1-2 rozmiary w różnych kolorach- du*a a nie promocja :icon_evil: . A w ogóle podejscie do klienta kijowe- siec sprzedaży bardzo uboga :(- muszą troche popracować nad tym... Edytowane 7 Listopada 2009 przez kiki Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin5 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 (edytowane) Poczekajcie trocję niecierpliwcy!! Ja taki kombinezon w drugiej połowie lutego bieżącego roku kupiłem za 13xx pln. Co najważniejsze, jestem zadowolony i nie żałuję. Lada moment będzie wyprzedaż starego rocznika/modelu i będzie szansa dorwać go za przyzwoite pieniądze. Edytowane 7 Listopada 2009 przez marcin5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Poczekajcie trocję niecierpliwcy!! Ja taki kombinezon w drugiej połowie lutego bieżącego roku kupiłem za 13xx pln. Co najważniejsze, jestem zadowolony i nie żałuję. Lada moment będzie wyprzedaż starego rocznika/modelu i będzie szansa dorwać go za przyzwoite pieniądze. Wlasnie powyzsze wypowiedzi dotycza wyprzedazy starego rocznika. Kilka rozmiarow tylko dostepnych w roznych kolorach. Ciezko cos dobrac. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin5 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) Wlasnie powyzsze wypowiedzi dotycza wyprzedazy starego rocznika. Kilka rozmiarow tylko dostepnych w roznych kolorach. Ciezko cos dobrac. Teraz masz wyprzedaż rocznika 2008, z którego już niewiele zostało. W styczniu, lutym będzie zapewne wyprzedaż rocznika 2009. Tak było na początku tego roku gdy ja kupowałem. Warto jeszcze poczekać. Edytowane 8 Listopada 2009 przez marcin5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 A więc kombinezon 4SR po dwóch sezonach rozpruł się w kroczu :biggrin: Na łączeniu skóry z materiałem. Dwa seozny to chyba jednak za krótko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Dwa seozny to chyba jednak za krótko? To zależy ile przytyłeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi