Barył Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Baryłka, Ja z Tobą wszędzie ....... nie zpaomne widoku telepatających nogawek Twoich jak męczyłeś Bulldoga na Katowickiej w drodze do Kletna ..... chyba w 2006 :biggrin: w 2006 to ja jeszcze jakimś frędzlem :eek: jeździłem ale może zamiast dzida dzida jakąś kozią dupą się potelepać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 w 2006 to ja jeszcze jakimś frędzlem :eek: jeździłem ale może zamiast dzida dzida jakąś kozią dupą się potelepać ? Będzie zimno więc wole szybko dojechać i sie "ogrzać" :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 u mnie niestety ludzie się wysypali.... jak toś leci w piątek to dajcie znać skąd i o której, bo samemu mi się nie chce :wink: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) a ja się dziś dowiedziałam, że w piątek o 16 mam poprawkę zaliczenia :icon_mrgreen: Więc coś czuje, że nie dość, że w deszczu (choć liczę, że prognoza się sprawdzi i co najwyżej pokropi), to jeszcze po nocach będę do Was jechać-pędzić. O ile mi nikt pod uczelnią GSka i/lub ekwipunku nie podwędzi. Nie osuszcie wszystkich flaszek do tego czasu :flesje: Edytowane 1 Października 2009 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 No to do zobaczenia w Sobotę rano :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 No to do zobaczenia w Sobotę rano :biggrin: Klod, wiozę ze sobą grzybki marynowane, musisz dotrwać żeby chociaż spróbować :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Oj mam ..... Oj mam ........ no dobra .... Ajrisz ..... może sie uda ..... Rebel zrobił śledzie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Oj mam ..... Oj mam ........ no dobra .... Ajrisz ..... może sie uda ..... Rebel zrobił śledzie :biggrin: Planuję być nie dalej jak na 19-19.30, więc może zostanie z nich coś więcej, niż tylko słoik do wylizania i unoszący się z Waszych paszcz aromat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 ... GSka ... nie podwędzi.... A co, złomiarze chodzą? :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 A co, złomiarze chodzą? :icon_twisted: pzdr Nie, ale masowo kradną rowery, może z rozpędu im się pomylić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 a ja się dziś dowiedziałam, że w piątek o 16 mam poprawkę zaliczenia :icon_mrgreen: Więc coś czuje, że nie dość, że w deszczu (choć liczę, że prognoza się sprawdzi i co najwyżej pokropi), to jeszcze po nocach będę do Was jechać-pędzić. O ile mi nikt pod uczelnią GSka i/lub ekwipunku nie podwędzi. A ja, jeśli w ogóle, to pewnie wyjadę w sobotę koło południa. Z opcją noclegu lub powrotu tego samego dnia. Ekwipunek lepiej weź ze sobą, przynajmniej ten nieprzytwierdzony na stałe do motocykla. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Dajcie znac jak wrocicie (chyba ze przeniesiecie sie do Borek na stale). Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Widziałem jak wracał :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Yuby - nauczę Cię tego, tak jak obiecałam :) Ja Borki niestety odchorowuję gorączką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matidop Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 (edytowane) Szkoda....kolego ale zaje*****e było.Byłem powiedzmy że na piechotę, ale samochodem :) bez lusterka nie pojadę....:/ Edytowane 4 Października 2009 przez matidop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi