ruffneck Opublikowano 27 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 27 tys to duzo i malo.. na 600cm to nic.. ale nie wiem jak ma sie to do 125cc - wyzylowany silnik - czy to nie ma zwiazku?? nie wiem dokladnie.. dlatego pytam :D co i jak :) pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Marca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Przeniosłem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 27 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 spokodopiero sie zaznajamiam z forum wiec sory :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr00bY Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Ew. GS500 się kłania za te pieniążki jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 27 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 hmm sam nie wiem.. chyba wole scigawke.. mniejsza ale plastikowa :D gs500 tak mnie nie "podnieca" .. chociaz chwile rozwazalem ten motorek :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Ew. GS500 się kłania za te pieniążki jeszcze. GS500 z regóły nie jest zaliczany do 125 ccm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 28 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2004 tys prowda :) hmm to co z ta TZR-ka?? bardzo bym prosil o kazde info :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr00bY Opublikowano 28 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2004 Hubi - czytaj uważniej posty :) ..chyba ze polecacie cos innego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 28 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2004 nieraz juz po 25 tys. w ponad 30 konnych 125tkach trzeba robic remont. za pewne nawet nie myslales zeby kupic jakiegos chopperka 125ki : > ... ech wogole czuje sie tu osamotniony bo nikt (?) tego typu moto tu nie ma : ((( ( :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 28 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2004 Hubi - czytaj uważniej posty :D ..chyba ze polecacie cos innego??? hmmm... wydawało mi sie ze chodzi o jakieś 125... żadko która osoba z prawem jazdy na normalny motocykl szuka 125ccm :D Jesli jest inaczej to przepraszam Gr00bY :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 28 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2004 no to jestem rzadkoscia :) mam juz swoj wiek i kat. A :D mimo to szukam 125tki.. po pierwsze zeby sie wprawic i nie zabicpo drugie.. male oplaty, tansze czesci i w ogole koszty pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 28 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2004 a co wy na to??? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=23007466 taka cagiva tez mi sie podoba ;DDDD pozzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszka Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 tu znajdziecie cos na temat aprilia af1 125, cagivy mito, cbr 900 fireblade. www.steelteam.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 a co do remontów to czytałem w MOTOCYKLU opisy nsr i rs, pisze tam ze jesli sie wymienia tłoki co 10 -15 tys km to na silniku mozna sporo zrobic u mnie akurat w nsr na tłoku było zrobione około 12 tys km i teraz mi sie zatarła i mam tłok do wymiany z tym ze u mnie jest wstawiona tuleja w cylindrze na 133cm3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zapraszam na www.125.pl (nie jestem pewny czy można tak reklamować inne strony :notworthy:) tam się wszystkiego dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi