HunterM Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Karolek.... http://www.honda-crx.info/forum/files/ja_pierdole_174.jpg :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 http://www.allegro.pl/item741451290_romet_z_papierami.html jeszcze na kask starczy tigera.... :bigrazz: Sprzęt ma tyle lat co ja :icon_mrgreen: Za takie pieniądze nic nie znajdziesz. Karolku, zapodaj zdjęcia dziewczyny, to ocenimy gabaryty i jej coś dobierzemy :bigrazz: Wszystko w temacie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 moja xs 400 bedzie idealna :) 27 koników, ale wydaje sie jakby biegało z nich tylko 10. może nie jest na czasie :D ale też jest nie do zarżnięcia polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Może coś takiego Honda MBX 50 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1517249 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Longer Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Szkoda że dziewczyna nie chce MZ, bo to na prawde bardzo fajnie prowadząca się maszynka, sam teraz po 2 latach na chińskim gó*** przesiadam się na MZ ETZ 150. A WSK jak pisze Arni według mnie jest mniej estetyczna niż MZ na przykład pod względem silnika. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Dla kogoś kto nie miał nigdy do czynienia z pojazdem mechanicznym nie polecałbym chyba ETz 150 ani 250. Kiedyś dał mi kumpel ETZ 250 jak wystartowałem na kole to on został na ziemi, siedział i patrzył co się stanie, poszłaa w pole na kole :icon_mrgreen: . Jakiś mbx 50/80, nsr 50, stara aprila af1 50 i sprzęty tym podobne były by ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Karolek, A może Tobie chodzi o hulajnogę :icon_question: Ma biegi nawet w dwu nogach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicek27 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Yamaha DT 50. Najfajniejsze moto dla początkujących wg mnie. Cytuj Pisz jeśli potrzebujesz czegoś do Cagivy Elefant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ogar :) :wink: Polecam :) z silnikiem od jawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho800 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Może lepiej dołożyc pare centów na simsonka Bardzo dobry i niezawodny sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichuPl Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Najlepiej dt 50 albo jakies japonskie 80 na 50 ale jakby nie patrzec za te pieniadze daj jej na prawo jazdy bedzie bezpieczniej bo wg mnie wypusdzczenie niedoswiadczonej kobiety na ulice to troche niebezpieczne , sory za pismo ale jakos tak po sylwestrze pisanie mi nie idzie miłego nowego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 a ja odkopie troche ;) i w koncu jaka decyzja zapadla? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek HONDA Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 No dobra Karolek powiedz szczerze ze chciałes sie pochwalic ze masz dziewczyne :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi